| Message |
|
|
Si asta??? Dar ce mama naibii s-a intamplat bre.. 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Sigur ca vin, ce, berea ta nu-i buna?
Glumesc.. Dar sa stii ca nu ma intorc mai curand de 2 saptamani.
|
 |
|
|
Bun asa
Bun si review-ul asta pentru Herbtana. Ai grija cu skimmerul, ca o sa-ti dea batai de cap pana se regleaza nivelul spumei (eu l-am lasat sa mearga fara cupa si am facut schimburi zilnice de apa).
|
 |
|
|
Eu am lampa respectiva, montata pe un cub cu laturile de 60. Lampa e piesa de piesa, state of the art, dar insuficienta dpdv al puterii. Drept urmare, am mai comandat una.
Daca esti curios, cand ma intorc acasa ti-o pot imprumuta intr-o seara sa te joci cu ea cateva ore si sa-ti faci o parere.
|
 |
|
|
|
Boss, vezi daca nu scrie in instructiuni ceva legat de dublarea cantitatii de apa si a reactivilor, pentru rezultate mai concludente.
Unele teste au facilitatea asta.
|
 |
|
|
Ehe, maestre.. mai dureaza o luna pana dau acvariul la apa, apoi pana isi face mendrele.. Noi sa fim sanatosi 
|
 |
|
|
Nu stiu daca sa-ti doresc sa scapi de ele, sau sa ma rog sa le mai ai pana dau drumul la bazinul cu ciortani, ca sa-ti cumpar vreo suta de bucati
|
 |
|
|
Bre, nu merge asa cu scoica, trebuie un pic de preludiu
|
 |
|
|
|
Multumesc, mare domn!
Dar sa stii ca nu vin mai curand de 2 saptamani..
|
 |
|
|
Mama ma-sii de treaba... Vroiam si eu, dar dracu stie cand ma intorc acasa 
|
 |
|
|
elven, stiu ca nu e mare lucru din partea unui neica nimeni ca mine, dar in topul meu personal al preferintelor, acvariul tau e undeva foarte sus.
Felicitari, ai creat un colt de rai 
|
 |
|
|
Mda, pacat de el.. Speram sa mearga bine ca sa am si eu curaj, dar al x-ulea esec de care aud, asa ca m-am lecuit.
|
 |
|
|
Shubi wrote:Zic ca ai destui dar depinde de dorinta ta.
Asa e. Primul impuls e sa vrei ciortani, dar cand te gandesti mai bine.. Nu vreau sa-i chinui 
|
 |
|
|
hai ca-ti zic din memorie, puturosule
1 banggai, 2 cardinali pajama (sau cum plm le zice), 2 goby, 2 nemo ocellaris, 4 jewel si mandarinul Peter.
ah da, si un sixline wrasse.
|
 |
|
|
Io mai am loc de 2 in borcanul meu? 
|
 |
|
|
|
La multi ani sotiei, sa-ti traiasca si orataniile din galeata!
|
 |
|
|
|
Ti-am rasfoit jurnalul, ca nu mai tineam minte ce si cum.
Vad ca ai un filtru HOB, tare micut. Sincer, nu te ajuta prea mult..
Uita-te in jurnalul meu (salty-bat) si vezi ca la un moment dat am facut un soi de hang on din plexiglas, actionat de o mica pompa. Eu zic sa-ti faci ceva asemanator, dar mai lat decat il facusem eu, suficient de lat incat sa poti pune in el un skimmer de proteine si un reactor la picatura (poti face reactorul dintr-o sticla de aqua carpatica)
|
 |
|
|
Dic' scoica 
|
 |
|
|
|
Daca nu depasesti doza, presupun ca nu dauneaza.
Cauta pe net informatii despre produs (nu doar pe pagina oficiala, ci si pe forumuri, ca sa vezi ce parere au cei care au utilizat produsul).
Ca sfat suplimentar, treaba cu chimicalele e o solutie de moment, pentru urgente. Ia in considerare varianta unui reactor externe, sau poate reusesti sa faci un sump si scapi de griji.
|
 |
|
|