[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gabitu
Forum Index » Profile for gabitu » Messages posted by gabitu
Salut !
Cu acest tip de peste scapi cat ai clipi de melci tai macropodus operculari
LUPmic wrote:Update de pret:
-acvariul
-capacul+lumina
-standul
-plantele
-pestii
-substratul
-butelie+stingator

550lei

Ceva poze se poate ?
As fi si eu interesat de sistem CO2
Bine ai venit ardelene !!!!!
Bun venit in mirifica lume a acvaristilor
Da arata bine o bucata de lemn in acvariu sau o buturuga ........dar ptr. asta inainte trebuie decojita si fiarta intr-o solutie salina dupa care tinuta mai mult timp in apa pana v-a sta singura la fundu apei si nu v-a mai elibera din ea o culoare galbuie .
Indicat pentru acvarii dupa parerea mea fiind buturuga de vita de vie decojita si fiarta apoi.
Superb ......meriti toata lauda de ce ai realizat .FELICITARI
Acuma daca ai terminat aceasta capodopera asteptam si amenajatul, ceva poze sa ne incante ochiul dupa ce vei amenaja daca vrei ar fi bine venite .
Bafta in continuare !!!!!!
Construiesc un acvariu cu urmatoarele marimi L= 100cm , l=45cm, H=50cm din sticla de 10mm grosime
cam 225l
vreau cunoscatorii sa imi spuna daca e buna grosimea la sticla si daca v-a trebui sa fac si intarituri
astept sfaturi si am sa va tin la curent cu constructia acvariului +poze
Salut sunt Gabi si sunt din Braila ma bucur ca sunt intre voi acuma si sunt un impatimit al acvaristicii, am 46 de ani si acuma consrtuiesc un nou acvariu de 230 l
din sticla de 10mm sper sa fie buna la grosime .
Ma bucur ca fac parte din aceasta familie mare a acvaristilor va salut inca odata :

Forum Index » Profile for gabitu » Messages posted by gabitu
Go to: