| Message |
|
|
Poze noi
Crevetele si frunza sa

|
 |
|
|
Poze noi

|
 |
|
|
Update foto
Probabil de saptamana asta va incepe si fertilizarea, pana acum doar schimburi de apa 
|
 |
|
|
|
Si totusi e ciuidat, nu am vazut sa puna si nivelul PO4, insa cred ca are dreptate mihai, mai sunt si secrete.
|
 |
|
|
|
Am tot studiat zilele astea mai multe albume cu poze ale lu amano, si ce am observat la detaliile ce le ofera este faptul ca din toate lipseste PO4. Citind despre linia ADA de fertilizare Amano vorbeste de importanta K si Fe in fertilizare, insa nimic de PO4. Undeva zice ca PO4 si No3 vin din mancarea pestilor si excrementele acestora. Oare asta e secretul lipsei algelor? Sau nu ofera el toate datele? Mi se pare ciudat ca nici macar nu masoara PO4.
|
 |
|
|
|
Astept pm sa stabilim modalitatea de intrare in posesie a plantutelor. Ii puteti ridica doar daca veniti de la mine acasa. Ca punct de reper soseaua Chitilei, sector 1, Buc. Nu trimit in tara.
|
 |
|
|
Radacina este vita de vie din gradina bunicilor, fiarta cu apa si sare cam 2 zile 
|
 |
|
|
Hehe...m am pus pe facut acvarii domnu alber, nu ma pot abtine :jumpers: Ideea e ca am vrut sa fac ceva "altfel" stiu ca la nano plante frunze mici, radacini si etc, insa ceea ce vreau e sa fie altceva, sa fie ca si un "frame" de Orinoco sau Amazon...ma rog....poate ca nu m ati inteles insa pt moment mie mi place. iar de buturuga stiu pe cineva care o sa se bucure. Sa fie oare ceva prezenta incornorata? 
|
 |
|
|
Buturuga aia e exact cat acvariul, nici mai mult nici mai putin. Momentan si apa e abia pusa si e cam in ceata acvariul meu, insa ceva spatiu este, desi in poza nu prea pare. Ceea ce am vrut a fost sa creez un habitat placut atat pentru mine cat si pentru o pereche de ancistrusi si cateva characide 
|
 |
|
|
Acvariu 30 L
Lumina - bec economic 11 watii pt moment
Substrat Fertisoil de la Aquatic Nature
Decor- buturuga vita de vie, "productie" proprie
Plante Anubias, Microsorium, Cryptocorine si moss
Imagini

|
 |
|
|
Uof, nu ai inteles mihai, ne intrecem in pahare de betta, nu in betta propriu zis...nu indraznesc acolo. Mai ales cand stiu ce frumuseti de pe meleaguri indepartate au poposit la tine in bazin. Abia astept sa aud ca nu mai ai loc de bazine unde sa pui urmasii  Acum pentru tizu meu , adica Alber, buturuga are anubias si ceva moss insa jigodia pluteste dar i am pus eu piatra repede. Sper sa nu mai pluteasca, e vina mea ca am lasat o fara apa si cum setea e mare....
|
 |
|
|
O sa vina o sa vina 
|
 |
|
|
Domnule Mihai, tinand cont de toate rautatile pe care le indur pe la munca, o rautate mai mare ca "sa ti cada acvariul de pe taburet" nu indur. Drept urmare in fata intrugului forum si comunitati acvaristice te provoc sa ne duelam in 'pahare" cu betta, si rog ca dragii nostri colegi sa ne fie juriu. Ce zici, te bagi  Apropo, acvariul nu sta pe taburet, a fost o chestie de moment...stii tu ....ceva blond sclipitor :stramba:
|
 |
|
|
Acum acvariul este pe o masuta de pal, a stat pe scaunel provizoriu 
|
 |
|
|
Dupa ce l am batut la cap pe George (alias GG) si plictisit pe Mihai (alias Snakefishmike....domnul Mihai ca si asa nu prea i place  ) mi am luat Coccon. Ma rog, acvariul este pentru prietena mea, deci inca un acvarist printre noi, si acum cu acte in regula. Imi place foarte mult sticla, si mi place ca in filtru am loc sa bag si cateva inele ceramice, Mihai rogu-te adu si mie, sau oricine ma poate ajuta, e liber sa o faca  Vorba multa saracia omului, asadar
Acvariu Cocoon 2- 18 Litri
Lumina Solar Duo Boy 13 Watti, 6500K
Substrat- Fertisoil de la Aquatic Nature
Plante Heteranthera, Didiplis, Micrantheum , Rotala si Glosso.
Scuzati piatra insa am uitat fara apa radacinile si imi plutea cea mare, peste cateva zile deja nu o sa mai pluteasca.
|
 |
|
|
Exista AquaMedic Plant Grow T5, un tub excelent pt cresterea plantelor , foarte asemanator cu Floura. Gasesti la www.reef.ro 
|
 |
|
|
Mersi Alber, si unde mai pui ca a facut si flori, doar ca nici eu nu le am vazut  Probabil ca nu tin foarte mult 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Carasii papa guppy cu totul, chiar maturi fiind.
|
 |
|
|
Buturugile sunt cele de aici http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=8031. Astept ofertele voastre, accept diverse componente.
|
 |
|
|