[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Porcu
Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
Iti sugerez sa pui ceva Echinodorus. Si ala inconjurat de niste bolovani ca pestii astia iti scurma substratu' si dezradacineaza plantele.

Cit despre instalatia pentru CO2: cit esti dispus sa platesti?
Cory wrote:tinand cont de ce exista pe piata romaneasca care este campionul mancatorilor de alge?
Plantele . Fara misto. Niste plante sanatoase care sa domine algele.

Da' cred ca te refereai la pesti sau melci: din amarita de oferta pe care o gasesc in Baia Mare, Ancistrusu' .

Impotriva cyanobacteriilor am reusit cu Pomacea.
Cortez wrote:scoicile alea pe care le-am vazut eu in fotografii ar trebui inlocuite
Asa e. Apa e si asa destul de dura in Bucuresti.
Endo_ro wrote:de-al saselea care era cel mai mic, nu mananca nici asta deloc si acum e si mai mic.
Bubonica situatie . Daca nu faci nimic vor muri.

Eu as face asa: i-as scoate pe cei doi bolnavi intr-un acvariu separat de vreo 40 litri. Pentru inceput la temperatura de 30 C. Treptat - cite 1-2 C/zi - as creste temperatura la 34-35 C. Cind sint deja 34-35 C as pune Metronidazol - o pastila la 20 litri (sau o pastila la 40 litri). Cu aerare puternica (oxigenu' e putin la caldura aia). Un burete bolborositor e bun. Inca din ziua in care ii pui la separeu da-le cite 2-3 Tubifexi vii (e hrana care-i ispiteste cel mai mult). Daca nu-i halesc in 1-2 ore, scoate Tubifexii sa nu moara si sa strice apa. Dupa vreo saptamina de cind i-ai separat s-ar putea sa manince. Daca se intimpla minunea vedem noi ce facem.
Nu garantez ca se vindeca, da' daca spui ca deja se vede ca s-au micsorat, nu vad alta solutie.

Endo_ro wrote:nu stiam sa-i aleg si am luat pesti mai ieftini (adica pe cei mai slabi, ca doar cel ce vinde se pricepe).
Data viitoare vei sti. Pacat c-a trebuit sa inveti pe pielea ta. Aveti crescatori de discusi in Bucuresti de unde puteti lua pesti sanatosi.
White wrote:Imi poate spune si mie de unde pot face rost de un fundal pentru un acvariu?
Ceva din ceramica sau ceva de genul asta
plzz help me :-o
Ce legatura are postu' tau cu tema discutiei? Te rog putina atentie.
g.g wrote:image

Sau: image . Poate-l baga Danutzu' la zimbareti .
@phrack: pune-te pe asimilat informatie la greu ca altfel nu-i vad bine pppaaa pestii tai.
johnny6600 wrote:o broscuta cu tample rosii intr-un acvariu de 40 de litri
Ma tem ca asta e problema. Cred ca problema a aparut pe fondul igienei proaste a acvariului.
Nu mai zic altceva pentru ca s-a discutat subiectu' la momentu' respectiv.
sykes wrote:nu stiu ce sa fac
Nimic. Ei trebuie sa faca ceva :18: . Cind o fi momentu' or depune ei.
Asta in cazu' in care burta nu e umflata de la vreo boala.
Endo_ro wrote:nu vrea sa manance sub nici un chip si nu numai ca a ramas mic
Sta la colt pentru ca-l bate sefu' sau sta la colt c-asa vrea el?

Endo_ro wrote:parca a dat inapoi.
Asa se intimpla daca nu maninca multa vreme. Nu prea mai ai timp de pierdut.
Pentru plante prefer 830 si Osram Floura.
@White: citeste forumul ca ai pus o groaza de intebari la care s-au dat raspunsuri de nenumarata ori !
Atentie ca o sa te rapeasca crescatorii de discusi sa le spui si lor secretu' . Astia-s tare rai daca nu le faci pe plac.
liviujosceanu wrote:aveau 7 luni
Despre astia de la inceputu' lu' aprilie e vorba? Cum mama reaq or fi crescut pina la virsta de 7 luni in numai 2 luni jumate ....... ma doare neuronu'.
furnici wrote:că văd că corry şi marele alb s-au cam încins
Nu s-a incins nimeni. Mi se pare o discutie linistita .

furnici wrote:acvariul ăla de 450 l o să fie unu' olandez şi doar cu ff putini pesti, eventual discuşi sau ciclosoma severus
Cum e un acvariu olandez cu cichlasome n-am idee .
cristiandincluj wrote:am respectat cu sfiintenie aproape tot ce am citit pe aicea.
.......
neoni,guppy,molly,scalari,xifo,platti,zebre,ceva sanitari si inca 2,3 rase
In 40 litri :alright: ?
Ce anume ai respectat cu sfintenie? Unde ai citit aici ca trebuie sa bagi in acvariul ala cam jumate din speciile dintr-un petshop ?
sykes wrote:100 lungime 50 inaltime
No way la sticla de 6 mm !

sykes wrote:25 latime
Prea ingust.

Presiunea pe geamul din fata (sau spate) n-are legatura cu latimea. E functie doar de lungime, inaltime si ....... densitatea lichidului din acvariu .......
Adrian Ionut wrote:
MARELE ALB wrote:1.

Eu am (printre altele) un Fluval 4 plus (un pic mai mare decit 3 plus) in acvariu' de 1200 litri. E cu aceeasi bureti de vreun an si nu dau semne de

Cred ca este vorba de 120L. Corect? :o
E vorba de chiar de 1.200 litri . (omiedouasute )

Adrian Ionut wrote:Totusi ma gandesc ce sa iau intre Fluval 3 Plus si Fluval 204.
Sugerez canistra. Chiar un Fluval 304. Am si eu unu' la acvariul de 1.200 litri. E super.
Un motiv "sanatos" sa nu bagi pitici peste cei mari ar fi ca piticii trebuie hraniti foarte des. Adultii e suficient de doua ori pe zi (chiar odata).
b0gDaN3l wrote:9.02
Coooool! Asta inseamna ca n-ai voie sa faci greseli de ortografie !

Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
Go to: