[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefanp
Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Cory sunt pesti de grup, pune sa zicem un 6 bucati. Iar neoni poti pune mai multisori...un 10 ar fi ok.
Pai inainte erau lungi tare, iar acu' nu se vad deloc...ori eu nu le vad...ori probabil cioata e acoperita total de buruieni.
Zic ca ar fi fost ok sa se vada cateva crengute pe ici pe colo, nu la fel ca inainte, dar sa iasa putin dintre plante.

La misto te asigur ca nu vorbesc, ca n-am niciun interes.
Imi place cum arata
Parca ar fi mers totusi sa se vada niste lemnaraie printre plante.
Daca tot nu sunt langa acvariu, am reflectat asupra pozei de ansamblu si m-am gandit ca ar merge niste bolovani in stanga, in fata elodeei, in spatiu dintre aceasta si echinodorus-ul din fata.
Si cred ca as mai masca putin simetria de care zicea Porcu' vis-a-vis de buturuga si microsorium...

Ce ziceti?

LE: Sau o cioata cu mai multe brate subtirele si inalte...
Mersi Marius pt explicatii
Atunci altceva inafara de furtune nu vad ce ar fi. Filtrul parca a fost recent in service daca imi aduc bine aminte si banuiesc ca l-au testat aia si inafara de garniturile problema si deci n-are vreo buba la rotor. Eu asa am patit cu eheim-ul si m-am ambalat de nu stiam ce sa mai fac cu el...pana am scos o gramada de mazga de pe furtune...

Cu testul de codoi, teoretic in 3 ore arata corect...da' banuiesc ca nu mai stai pana la doua dupa el

LE: Ai un pm de la mine in legatura cu un skimmer, sa te uiti pe el.
Eii da, in sfarsit

Imi place cum ai hardscape-uit. Doar alea doua pietre din stanga fata parca nu dau bine...
Si mai baga niste plante.
Zgaltaie oleaca filtrul si apleaca-l pe toate partile...poate are aer.
Daca nu, furtunele le-ai curatat? Capul in care intra furtunele l-ai curatat si pe el?

Cu testul de codoi a explicat Dragos de nota 10. (trage tare de ala transparent, m-am chinuit si eu sa-l scot. Da' tre sa stea tzeapan ca sa nu iese pe urma lichidul din el...)
Mersi de sugestie, am sa incerc si eu cu vata caci la al doilea acvariu nu mai am difuzor.
Care-i faza cu mustiucul de tigara?
Asta folosesti ca difuzor? Pare ca disperseaza super codoiul.
Cu crypto am patit la fel. Pe drum pana la mine a topit multe frunze. La mine, usor usor incepea sa topeasca din ce in ce mai rar cate o frunza, iar acum n-am mai vazut sa faca figuri
Multumesc
Calculeaza dimensiunile acvariului incat sa ai loc sa umbli pe langa el si sa pui un eventual viitor filtru extern.
Bugetul e cam mititel...cred ca mai bine mergi pe un acvariu direct echipat la care vei bricola pe viitor la capac pt un surplus de lumina si eventual sa umbli la filtrare...In 5-600 de lei gasesti si iti raman bani si de vietati.
Mersi ciro pentru urari
Un an nou bun si la tine sa vina
Vezi la extern ca poate trebuie curatate doar furtunele, nu si canistra...
Cu alga ce sa-ti zic, bafta si rabdare, cu sfaturi nu te pot ajuta din pacate.
Ia-ti de pe acum un test nh4 daca tot nu ai in setul actual.
Sa faci totusi niste teste.
Mucus a aparut si la mine chiar daca i-am tras un clocot, in aprox o saptamana a trecut. Eu de culoarea care iese ma tem sa nu te afecteze.
Dar poate n-are sa fie cazul al tine
Venind din partea ta faraoane, ma faci sa rosesc
Mersi mult pentru vorbele bune. Cum ziceam, ramane moss-ul de inlocuit cu un flame as prefera eu, dar vedem ce prind.
Imi pare rau de didiplis, dar poate dupa incep si macro si maresc intensitatea luminii.

Abia astept sa ajung inapoi, sunt curios ce gasesc dupa doua saptamani...

P.S.: Cand ai si dac ai timp te astept si pe celalalt topic.

Un rest de Craciun frumos
Pare a fi totusi cam mare pt o bobita de gris pare-mi-se..gresesc?...da' totusi, vezi pe site-ul de mai sus.

Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Go to: