[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Daca renunt la coralii duri, imi ramane de o citronada. Daca renunt la pesti, imi ramane si de-o bere
Serifule stelar, crezi ca renunt la pesti, cu sau fara corali?
Ma bucur, Mos Martin (da, da, stiu.. mos, tataia, etc). Dar te-am mai rugat sa-mi explici ca la prosti, ca altfel nu pricep

Astea or fi bune?

http://wts-online.ro/consumabile-filtre-apa/cartuse-sedimente/cartuse-sedimente-10/filtru-10-sedimente-1-micron-atlas
http://wts-online.ro/consumabile-filtre-apa/cartus-carbune-10/cartus-apa-carbon-block-10-5-microni-matrikx-cto-usa

Oare nu gatuie instalatia prea tare, mai ramane suficienta presiune pentru osmozor?
Am fost ba, mi-am facut RMN si e bine. Mi-a gasit nustiuce, dar cica e normal pentru varsta mea, fara legatura cu spartul bostanului.

Intrebare: in stand am 2 filtre casnice (nu incap 3) si instalatia de osmoza + nps. Ce cartuse sa bag in cele 2 filtre? Ma gandeam la un bloc de carbune + ceva pentru impuritati, voi ce spuneti?
ciprian wrote:Cam usoara capitularea...

Si uite asa imi raman bani de o citronada

Poze, cat mai am ce sa arat, ca se foot una cate una

image image

image image

image image

O steluta maricica, o vad destul de rar:

image

Nu se vede prea bine, aici e un tunel cu penati:

image

Si ultimul sosit, cu multumiri lui Peti

image

Iar dupa patania de azi, aventura mea in lumea coralilor duri s-a incheiat. Am sa ma rezum la corali moi, pentru ca plm
Simte-te ca acasa, io sunt atat de nesimtit incat cu greu ma poate deranja cineva
Saptamana trecuta l-am schimbat
Da, plm. Daca mi-ar fi placut chimia, n-as fi carat in fiecare an tigari medicinale la profesoara..
L-am sunat pe Peti sa-mi trimita un vagon de solutii, maine le primesc.
Acum sa se mai mire altii de ce plm nu vreau corali in ala mare de acasa.
Larva450 wrote:Daca esti din Bucuresti

Probabil nu e

naria wrote:momentan caut un neon ,cel vechi a puscat

Daca a puscat, e din Ardeal, probabil Cluj
Asta e ok? http://aqua-life.ro/aquaforest-kh-buffer-1200g-carbonati-duritate-acvariu-marin-calitate-pret-mic-ieftin?search=kh
In cat trebuie sa-l tin, 6-7?
Temperatura sta la 23-24 grade, salinitatea 1026, verificata saptamanal.
Mortii lui de KH. Am testat cu JBL (expirat de o luna), zice ca e 5.
Am incercat sa fac testul cu Salifert, dar nu ma descurc sa citesc rezultatul.
Ceva de cacat se intampla la mine in bazin si asta ma deprima teribil..

Observati poza de acum 4 zile, in special zona cu plate-uri si "coarne":

image

Si o poza de azi..

image

O buna bucata din plate s-a albit, iar coarnele s-au dus pe p..apa sambetei.

N-am mai facut nimic dubios si iesit din rutina in ultima perioada, in afara de faptul (irelevant, cred) ca am adaugat o heliofungia si o ricordea.

Ce am gresit, ce trebuie sa fac, daca se mai poate face ceva. Va rog sa ma ajutati.

Asa voi face, multam.
Am dat eu bine cu lac pentru yachturi pe interior, dar nu strica o masura de precautie in plus.
Daca ai nevoie de un ajutor financiar, nu te jena.. Nu ma scald in bani, dar gasim de-o ciorba.
Merci boss. Scurt si la obiect, nu ca babele astealalte
Bai, virginelor! Io nu vreau sa racesc sau sa incalzesc sau sa plm. Voi ati spus la un moment dat ca trebuie ventilator la compartimentul sumpului.
Habar n-am care e rolul lui, eu il pun pentru ca asa scrie la Pravda. Deci, foote-l-ar focu de ventilator, cum se pune??

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: