[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iooonescu
Forum Index » Profile for iooonescu » Messages posted by iooonescu
Ma numesc Razvan, sunt din Bucuresti si de aproape o saptamana gazduiesc un mascul Betta intr-un bol de 5 litri (nu dati cu pietre ). E primul meu peste asa ca incerc sa aflu cat mai multe ca sa-i pot oferi conditii necesare de viata. Va rog sa ma ajutati in acest sens.
Multumesc! Asa am sa fac. Sper sa se rezolve si sa nu fie nimic grav. Chiar imi place pestisorul meu si nu vreau sa pateasca nimic. Revin poimaine.
Buna ziua! Am primit de 4 zile un Betta mascul. Nu am mai avut nici un peste pana acum asa ca m-am informat cat am putut de pe internet. Am citit despre unii pestisori care contacteaza diferite boli si ma ingrijoreaza al meu. Va rog sa va uitati la poza acestea si sa-mi spuneti daca vi se pare ca are burtica umflata. Daca da, spuneti-mi va rog ce sa fac. De cand l-am primit, l-am hranit cu Sera Bettagran iar starea lui de spirit este buna, adica se joaca si e vioi. Multumesc!

Forum Index » Profile for iooonescu » Messages posted by iooonescu
Go to: