| Message |
|
|
Vietuitoare au fost vandute. Am sa trec si numele cumparatorului, ca sa nu ma incurc (IAR...).
Daca am gresit ceva in lista, va rog sa-mi atrageti atentia.
Mirciulik:
1 x Lysmata amboinensis
2 x Pajama cardinalfish
1 x Green bubble anemone
Atar:
1 x Goby algae eater
1 x Yellow Watchman Goby
+ melci, crabi, plm, ce mai gasim pe acolo
Aurel:
1 x Banggai cardinalfish
1 x Six-Line Wrasse
1 x Jewel Anthias
Dan Florin:
2 x Amphiprion ocellaris
1 x Mandarin Fish (Peti Fish)
1 x Pistol shrimp (non-simbiotic)
|
 |
|
|
E, ho  Ca am vreo 12000 de mesaje in ultimile 2 zile, nici cand eram mic si ma dadeam pe mirc nu pateam asa ceva
Cu "cucii" nu te-am uitat, dupa cum vezi nici n-am pomenit de ei in lista. Am scos si cei 2 goby din lista disponibililor.
Update rezervari:
- pompa valuri Jebao RW8 - 250 lei ( VANDUTA)
- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei ( rezervat bulan77)
- reactor biopeleti Shubilian cu tot cu pompa (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 250 lei
- reactor matrix Shubilian, pompa inclusa, matrix colonizat inclus - (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 300 lei ( rezervat mirciulik)
- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 500 lei
- pompa recirculare Jebao DC-6000 - 300 lei ( VANDUTA)
- reactor Biopelete/Rowaphos Bubble Magus 80 mini - 175 lei
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 500 lei
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 450 lei
- Aquaforest Calciu 1000g
- Aquaforest KH Buffer 1200g
- Aquaforest Magneziu 750 g
Cutiile sunt desfacute, din fiecare am luat cantiatea necesara pentru 1 litru de solutie. Pret pentru toate: 75 lei
Vietuitoare vandute:
1 x Lysmata amboinensis
2 x Pajama cardinalfish
1 x Green bubble anemone
1 x Goby algae eater
1 x Yellow Watchman Goby
1 x Banggai cardinalfish
1 x Six-Line Wrasse
1 x Jewel Anthias
Vietuitoare disponibile:
2 x Amphiprion ocellaris
|
 |
|
|
Update rezervari:
- pompa valuri Jebao RW8 - 250 lei ( VANDUTA)
- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei ( rezervat bulan77)
- reactor biopeleti Shubilian cu tot cu pompa (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 250 lei
- reactor matrix Shubilian, pompa inclusa, matrix colonizat inclus - (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 300 lei ( rezervat mirciulik)
- pompa recirculare Jebao DC-6000 - 300 lei ( VANDUTA)
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 500 lei
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 450 lei
- Aquaforest Calciu 1000g
- Aquaforest KH Buffer 1200g
- Aquaforest Magneziu 750 g
Cutiile sunt desfacute, din fiecare am luat cantiatea necesara pentru 1 litru de solutie. Pret pentru toate: 75 lei
Vietuitoare vandute:
1 x Lysmata amboinensis
2 x Pajama cardinalfish
1 x Green bubble anemone
Vietuitoare disponibile:
1 x Banggai cardinalfish
1 x Six-Line Wrasse
2 x Amphiprion ocellaris
1 x Yellow Watchman Goby
1 x Jewel Anthias
1 x Goby algae eater
|
 |
|
|
|
Mic in sensul de ingust, nu ocupa mult spatiu in sump
|
 |
|
|
Doctore, bag seama ca vrei sa-i concurezi pe chinezi si sa-ti deschizi o fabrica de lampi
Multa rabdare ai cu regletele alea cu surub.. Eu m-am invatat puturos, cleme wago cu clapeta.
|
 |
|
|
|
Update rezervari:
- pompa valuri Jebao RW8 - 250 lei (rezervata pentru un prieten)
- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei (rezervat bulan77)
- reactor matrix Shubilian, pompa inclusa, matrix colonizat inclus - (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 300 lei (rezervat mirciulik)
- pompa recirculare Jebao DC-6000 - 300 lei (rezervata l0ngh0rn)
|
 |
|
|
|
Update rezervari:
- pompa valuri Jebao RW8 - 250 lei
- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei (rezervat bulan77)
- reactor matrix Shubilian, pompa inclusa, matrix colonizat inclus - (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 300 lei (rezervat mirciulik)
|
 |
|
|
|
Update rezervari:
- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei
|
 |
|
|
Tot eu, ca tiganii. Am mai gasit prin cutia cu maimute o pompa virgina Eheim Compact + 5000
Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa.
450 lei
|
 |
|
|
Am mai gasit o dracie:
controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet)
500 lei
|
 |
|
|
Se adauga:
Aquaforest Calciu 1000g
Aquaforest KH Buffer 1200g
Aquaforest Magneziu 750 g
Dupa ce se vand toate vietatile si piatra vie, urmeaza echipamentele:
- acvariu + sump (doar sticla si doar cu ridicare personala) - 600 lei
bonus, capac plexiglas Shubilian si capac din lemn (se pot integra leduri in el) made by Pave.
Geamul frontal e din sticla ultraclara si are o mica zgarietura (nu se observa, nici macar daca stii de ea)
Dimensiuni:
acvariu - L 60, l 50, h 50 cm (plus cat ocupa BA-ul)
sump - L 80, l 28, h 35 cm
- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei
- reactor matrix Shubilian, pompa inclusa, matrix colonizat inclus - (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 300 lei
- pompa recirculare Jebao DC-6000 - 300 lei ( rezervata l0ngh0rn)
|
 |
|
|
|
Piatra vie.
Aproximez ca sunt aproximativ 10kg de piatra.
Pret: 55 lei/kg (o cantaresc in momentul in care o voi scoate din bazin)
ATENTIE!
Piatra (pe langa draci si carcalaci) contine si alge nedorite. Ca sa n-avem discutii mai apoi..
Corali.
Dupa ce-si alege colegul Aurelcj ce-si doreste, vad ce ramane si stabilesc preturile.
|
 |
|
|
Plm, abia astept sa se intoarca hodo si sa ne scoata la o bauta
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Cu alte cuvinte, Maria s-a incurcat cu Parlament, fiul Mercedesei
|
 |
|
|
O jucarie excelenta, buna achizitia, bravos! 
|
 |
|
|
|
Omul e din Munchen, s-ar putea sa fie un pic cam departe happypets..
|
 |
|
|
|
Trimite mail la Eheim. Neaparat in germana si e posibil sa ai o surpriza placuta, sa-ti schimbe piesa defecta, kostenlos.
|
 |
|
|
Toate vietatile au fost retinute.
Maine o sa iau o hotarare in ce priveste piatra si coralii.
|
 |
|
|
Lasa-ma bre, ca nu-s pacient la sanatoriu sa ma iei cu subtirimi din astea
Nu pun nici o cana de apa pana nu am TOT.
Ah, inca n-am lipit tevile, asa ca.. plm 
|
 |
|
|