[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Vietuitoare au fost vandute. Am sa trec si numele cumparatorului, ca sa nu ma incurc (IAR...).
Daca am gresit ceva in lista, va rog sa-mi atrageti atentia.

Mirciulik:
1 x Lysmata amboinensis
2 x Pajama cardinalfish
1 x Green bubble anemone

Atar:
1 x Goby algae eater
1 x Yellow Watchman Goby
+ melci, crabi, plm, ce mai gasim pe acolo

Aurel:
1 x Banggai cardinalfish
1 x Six-Line Wrasse
1 x Jewel Anthias

Dan Florin:
2 x Amphiprion ocellaris
1 x Mandarin Fish (Peti Fish)
1 x Pistol shrimp (non-simbiotic)
E, ho Ca am vreo 12000 de mesaje in ultimile 2 zile, nici cand eram mic si ma dadeam pe mirc nu pateam asa ceva
Cu "cucii" nu te-am uitat, dupa cum vezi nici n-am pomenit de ei in lista. Am scos si cei 2 goby din lista disponibililor.

Update rezervari:

- pompa valuri Jebao RW8 - 250 lei (VANDUTA)
- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei (rezervat bulan77)
- reactor biopeleti Shubilian cu tot cu pompa (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 250 lei
- reactor matrix Shubilian, pompa inclusa, matrix colonizat inclus - (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 300 lei (rezervat mirciulik)
- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 500 lei
- pompa recirculare Jebao DC-6000 - 300 lei (VANDUTA)
- reactor Biopelete/Rowaphos Bubble Magus 80 mini - 175 lei
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 500 lei
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 450 lei
- Aquaforest Calciu 1000g
- Aquaforest KH Buffer 1200g
- Aquaforest Magneziu 750 g
Cutiile sunt desfacute, din fiecare am luat cantiatea necesara pentru 1 litru de solutie. Pret pentru toate: 75 lei

Vietuitoare vandute:

1 x Lysmata amboinensis
2 x Pajama cardinalfish
1 x Green bubble anemone
1 x Goby algae eater
1 x Yellow Watchman Goby
1 x Banggai cardinalfish
1 x Six-Line Wrasse
1 x Jewel Anthias

Vietuitoare disponibile:

2 x Amphiprion ocellaris
Update rezervari:

- pompa valuri Jebao RW8 - 250 lei (VANDUTA)
- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei (rezervat bulan77)
- reactor biopeleti Shubilian cu tot cu pompa (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 250 lei
- reactor matrix Shubilian, pompa inclusa, matrix colonizat inclus - (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 300 lei (rezervat mirciulik)
- pompa recirculare Jebao DC-6000 - 300 lei (VANDUTA)
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 500 lei
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 450 lei
- Aquaforest Calciu 1000g
- Aquaforest KH Buffer 1200g
- Aquaforest Magneziu 750 g
Cutiile sunt desfacute, din fiecare am luat cantiatea necesara pentru 1 litru de solutie. Pret pentru toate: 75 lei

Vietuitoare vandute:

1 x Lysmata amboinensis
2 x Pajama cardinalfish
1 x Green bubble anemone

Vietuitoare disponibile:

1 x Banggai cardinalfish
1 x Six-Line Wrasse
2 x Amphiprion ocellaris
1 x Yellow Watchman Goby
1 x Jewel Anthias
1 x Goby algae eater
Mic in sensul de ingust, nu ocupa mult spatiu in sump
Doctore, bag seama ca vrei sa-i concurezi pe chinezi si sa-ti deschizi o fabrica de lampi

Multa rabdare ai cu regletele alea cu surub.. Eu m-am invatat puturos, cleme wago cu clapeta.
Update rezervari:

- pompa valuri Jebao RW8 - 250 lei (rezervata pentru un prieten)
- pompa recirculare Jebao DC-6000 - 300 lei (rezervata l0ngh0rn)
Update rezervari:

- pompa valuri Jebao RW8 - 250 lei
Update rezervari:

- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei
Tot eu, ca tiganii. Am mai gasit prin cutia cu maimute o pompa virgina Eheim Compact + 5000
Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa.

450 lei

Am mai gasit o dracie:

controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet)

500 lei
Se adauga:

Aquaforest Calciu 1000g
Aquaforest KH Buffer 1200g
Aquaforest Magneziu 750 g

Dupa ce se vand toate vietatile si piatra vie, urmeaza echipamentele:

- acvariu + sump (doar sticla si doar cu ridicare personala) - 600 lei
bonus, capac plexiglas Shubilian si capac din lemn (se pot integra leduri in el) made by Pave.
Geamul frontal e din sticla ultraclara si are o mica zgarietura (nu se observa, nici macar daca stii de ea)

Dimensiuni:

acvariu - L 60, l 50, h 50 cm (plus cat ocupa BA-ul)
sump - L 80, l 28, h 35 cm

- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei
- reactor matrix Shubilian, pompa inclusa, matrix colonizat inclus - (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 300 lei

Piatra vie.

Aproximez ca sunt aproximativ 10kg de piatra.

Pret: 55 lei/kg (o cantaresc in momentul in care o voi scoate din bazin)

ATENTIE!

Piatra (pe langa draci si carcalaci) contine si alge nedorite. Ca sa n-avem discutii mai apoi..

Corali.

Dupa ce-si alege colegul Aurelcj ce-si doreste, vad ce ramane si stabilesc preturile.
Plm, abia astept sa se intoarca hodo si sa ne scoata la o bauta
Mi-e din ce in ce mai mila de ficatul omului

Aseara l-a corupt pe proprietar si pe nevasta-sa si au chefuit pe terasa de pe acoperis.
Placinta, chiftele de carne, chiftele de dovlecel cu branza, salata si souvlaki, stropite din belsug cu bere si cu vinul proprietarului

image image

image image
Cu alte cuvinte, Maria s-a incurcat cu Parlament, fiul Mercedesei
O jucarie excelenta, buna achizitia, bravos!
Omul e din Munchen, s-ar putea sa fie un pic cam departe happypets..
Trimite mail la Eheim. Neaparat in germana si e posibil sa ai o surpriza placuta, sa-ti schimbe piesa defecta, kostenlos.

Toate vietatile au fost retinute.

Maine o sa iau o hotarare in ce priveste piatra si coralii.

Lasa-ma bre, ca nu-s pacient la sanatoriu sa ma iei cu subtirimi din astea
Nu pun nici o cana de apa pana nu am TOT.
Ah, inca n-am lipit tevile, asa ca.. plm

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: