[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Mos Koala, fii bun si inchide topicul. Multumiri si virgine.

by koala: De virgine, sa ai tu parte... mie, da-mi o milfa. Topic closed!
Update stoc:

- reactor biopeleti Shubilian cu tot cu pompa (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 200 lei (reducere 50 lei)
- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 450 lei (reducere 50 lei)
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 450 lei (reducere 50 lei)
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 400 lei (reducere 50 lei)
- Aquaforest Calciu 1000g
- Aquaforest KH Buffer 1200g
- Aquaforest Magneziu 750 g
Cutiile sunt desfacute, din fiecare am luat cantitatea necesara pentru 1 litru de solutie. Pret pentru toate: 75 lei

koala wrote:M-am intors

Az dat da dracu!

Nu uit, dar azi m-a durut capul. Maine ma duc sa ma alcoolizez la Moeciu
Plajatata? Nuuu.. bauturatata!
Daca ziceai, iti faceam un instructaj la fata locului ;)

Intra pe http://img.plici.ro/

Upload > alegi imaginea

Din combobox-ul Embed codes alegi BBCode medium linked
Copiezi codul si faci paste in mesaj.
ionut_dt wrote:Vai de mine!?, dar cum ti-ai permis sa intampini omul fara zambetul tau frumos??

Zambind ca Iliescu adica?

atar wrote:
Grijile nu il ocolesc nici chiar pe omul liliac. E normal sa te mai doaraa capul

2 Nurofen Plus si o partida de somn au rezolvat problema

atar wrote:Apropo, Mi-a placut liliacul de pe perete.

Da, m-am simtit nevoit sa marchez teritoriul
Bine ca mi-au adus aminte, o s-o iau acasa..
Ok, multam
Multam de sfat. Cred ca totusi o sa folosesc matrix, ca sa nu am grija flow-ului.

Inca o intrebare. Credeti ca e util sa adaug in sump bioballs? Ma uitam pe Animal Planet, la "Tanked" si gagii aia mereu puneau bioballs in sistemul de filtrare.
atar wrote:Multumim Salty-Bat

Si eu multumesc pentru vizita. Daca ti s-a parut ca sunt morocanos, sa stii ca durerea de cap a fost de vina, de obicei sunt vorbaret si vesel
Vor fi inseriate.
Ok, am sa pun matrix, nu ma complic. Multam de sfaturi!
Am profitat de un drum in HB si mi-am cumparat un butoi de plastic, sa am in ce prepara apa ;)
Sper ca luni-marti sa primesc de la Shubi si reactoarele. Ce-mi recomandat pentru reactoare, matrix, spartura de coral, altceva?
Aventura lui Salty se incheie aici. Multumesc tuturor pentru sfaturi si critici, mai departe ne "citim" in Bat-Reef

Rog un administrator sa inchida acest topic.
Gabi C wrote:o s ai trebuiasca o perioada de readaptare in carciumile din Romania....

Nu pot decat sa fiu de acord cu tine
O duce din ce in ce mai greu tataica.. s-a lipit de butoaie cu vin si ulei de masline iar mai nou vrea sa-i nenoroceasca si pe bulgari

image image

image image

image
Dar, dar cum.. ca tu stai la mama naibii si eu la mama dracului
Am fost la Hornbach si am cumparat cele necesare. Diseara sper sa primesc si pungile..

image

Update stoc disponibil:

- reactor biopeleti Shubilian cu tot cu pompa (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 250 lei
- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 500 lei
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 500 lei
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 450 lei
Cutiile sunt desfacute, din fiecare am luat cantitatea necesara pentru 1 litru de solutie. Pret pentru toate: 75 lei

Maine urmeaza sa fac poze la piatra vie si s-o cantaresc.

Am fost la Hornbach sa ma uit de niste acareturi si am vazut tevi PVC (din alea portocalii, rezistente)
Grosimi pe alese - erau unele de puteam sa locuiesc linistit in ele si nu sunt deloc slabut, crede-ma
Iei un metru de teava pvc, la un capat pui capac, la celalalt mufa de imbinare si capac, dai gauri in capac si pui 2 flanse (una prelungita cu teava pana pe fund) si gata filtrul.
Material filtrant sa ai sa bagi in el
Update rezervari:

- pompa valuri Jebao RW8 - 250 lei (VANDUTA)
- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei (rezervat bulan77)
- reactor biopeleti Shubilian cu tot cu pompa (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 250 lei
- reactor matrix Shubilian, pompa inclusa, matrix colonizat inclus - (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 300 lei (rezervat mirciulik)
- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 500 lei
- pompa recirculare Jebao DC-6000 - 300 lei (VANDUTA)
- reactor Biopelete/Rowaphos Bubble Magus 80 mini - 175 lei (VANDUT)
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 500 lei
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 450 lei

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: