| Message |
|
|
|
Mos Koala, fii bun si inchide topicul. Multumiri si virgine.
by koala: De virgine, sa ai tu parte... mie, da-mi o milfa. Topic closed!
|
 |
|
|
Update stoc:
- reactor biopeleti Shubilian cu tot cu pompa (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 200 lei ( reducere 50 lei)
- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 450 lei ( reducere 50 lei)
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 450 lei ( reducere 50 lei)
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 400 lei ( reducere 50 lei)
- Aquaforest Calciu 1000g
- Aquaforest KH Buffer 1200g
- Aquaforest Magneziu 750 g
Cutiile sunt desfacute, din fiecare am luat cantitatea necesara pentru 1 litru de solutie. Pret pentru toate: 75 lei
|
 |
|
|
koala wrote:M-am intors
Az dat da dracu!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nu uit, dar azi m-a durut capul. Maine ma duc sa ma alcoolizez la Moeciu
|
 |
|
|
Plajatata? Nuuu.. bauturatata!
|
 |
|
|
Daca ziceai, iti faceam un instructaj la fata locului ;)
Intra pe http://img.plici.ro/
Upload > alegi imaginea
Din combobox-ul Embed codes alegi BBCode medium linked
Copiezi codul si faci paste in mesaj.
|
 |
|
|
ionut_dt wrote:Vai de mine!?, dar cum ti-ai permis sa intampini omul fara zambetul tau frumos??
Zambind ca Iliescu adica?
atar wrote:
Grijile nu il ocolesc nici chiar pe omul liliac. E normal sa te mai doaraa capul
2 Nurofen Plus si o partida de somn au rezolvat problema
atar wrote:Apropo, Mi-a placut liliacul de pe perete. 
Da, m-am simtit nevoit sa marchez teritoriul
Bine ca mi-au adus aminte, o s-o iau acasa..
|
 |
|
|
Ok, multam 
|
 |
|
|
|
Multam de sfat. Cred ca totusi o sa folosesc matrix, ca sa nu am grija flow-ului.
Inca o intrebare. Credeti ca e util sa adaug in sump bioballs? Ma uitam pe Animal Planet, la "Tanked" si gagii aia mereu puneau bioballs in sistemul de filtrare.
|
 |
|
|
atar wrote:Multumim Salty-Bat
Si eu multumesc pentru vizita. Daca ti s-a parut ca sunt morocanos, sa stii ca durerea de cap a fost de vina, de obicei sunt vorbaret si vesel
|
 |
|
|
|
Vor fi inseriate.
Ok, am sa pun matrix, nu ma complic. Multam de sfaturi!
|
 |
|
|
|
Am profitat de un drum in HB si mi-am cumparat un butoi de plastic, sa am in ce prepara apa ;)
Sper ca luni-marti sa primesc de la Shubi si reactoarele. Ce-mi recomandat pentru reactoare, matrix, spartura de coral, altceva?
|
 |
|
|
Aventura lui Salty se incheie aici. Multumesc tuturor pentru sfaturi si critici, mai departe ne "citim" in Bat-Reef
Rog un administrator sa inchida acest topic.
|
 |
|
|
Gabi C wrote:o s ai trebuiasca o perioada de readaptare in carciumile din Romania....
Nu pot decat sa fiu de acord cu tine 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Dar, dar cum.. ca tu stai la mama naibii si eu la mama dracului 
|
 |
|
|
Am fost la Hornbach si am cumparat cele necesare. Diseara sper sa primesc si pungile..
Update stoc disponibil:
- reactor biopeleti Shubilian cu tot cu pompa (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 250 lei
- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 500 lei
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 500 lei
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 450 lei
Cutiile sunt desfacute, din fiecare am luat cantitatea necesara pentru 1 litru de solutie. Pret pentru toate: 75 lei
Maine urmeaza sa fac poze la piatra vie si s-o cantaresc.
|
 |
|
|
Am fost la Hornbach sa ma uit de niste acareturi si am vazut tevi PVC (din alea portocalii, rezistente)
Grosimi pe alese - erau unele de puteam sa locuiesc linistit in ele si nu sunt deloc slabut, crede-ma
Iei un metru de teava pvc, la un capat pui capac, la celalalt mufa de imbinare si capac, dai gauri in capac si pui 2 flanse (una prelungita cu teava pana pe fund) si gata filtrul.
Material filtrant sa ai sa bagi in el 
|
 |
|
|
Update rezervari:
- pompa valuri Jebao RW8 - 250 lei ( VANDUTA)
- reactor carbune/antifosfati Shubilian, marime mica (40 cm inaltime, grosime tub aprox 7 cm). Are si pompa Eheim. 200 lei ( rezervat bulan77)
- reactor biopeleti Shubilian cu tot cu pompa (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 250 lei
- reactor matrix Shubilian, pompa inclusa, matrix colonizat inclus - (h 42, grosime tub aprox. 10cm) - 300 lei ( rezervat mirciulik)
- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 500 lei
- pompa recirculare Jebao DC-6000 - 300 lei ( VANDUTA)
- reactor Biopelete/Rowaphos Bubble Magus 80 mini - 175 lei ( VANDUT)
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 500 lei
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 450 lei
|
 |
|
|