numele meu este Dan si sunt din Craiova.Totul a inceput acum un an si jumatate cand am cumparat un acvariu de 20 de litrii (greseala oricarui incepator) si am bagat 10 guppy.din pacate acvariul nefiind ciclat am pierdut 3 pestisori.atunci am inceput sa citesc despre intretinerea acvariilor si tot atunci am aflat ca nu am sa reusesc sa mentin un echilibru in acel acvariu minuscul motiv pentru care mi-am facut un acvariu de 60 de litrii.dupa cateva luni am realizat ca si acesta este cam micut

asa ca am inceput sa-mi strang toate cele necesare pentru un acvariu de 160 de litrii brut.
substratul este format din 10 L de jbl aquabasis plus si pietris de 1-1.5mm
iluminatul este asigurat de 5 neoane osram 865 de 18w
in acvariu am avut un filtru intern aquael fan 3 care a fost inlocuit cu un filtru extern jbl cristalprofi e1501
recent am facut rost si de o butelie cu co2 de 6 kg reductor de presiune dennerle profi 2000 si un reactor diy din filtru de apa de care sunt multumit ca imi amesteca foarte bine bulele de co2
ca pesti am 4 scalari originali din care sper sa ma aleg cu o pereche, 15 neoni, si 4 corydoras albino si 2 gurami albastrii
ca plante am Alternanthera reineckii,Anubias barteri var. nana,Anubias barteri var. nana 'Marble',Bacopa madagascariensis, HYGROPHILA CORYMBOSA 'ANGUSTIFOLIA', Lilaeopsis brasiliensis, CRYPTOCORYNE PONTEDERIIFOLIA si una care o stiu sub denumirea de nucus.
astept cu drag sfaturile voastre si va rog sa ma scuzati ca m-am intins prea mult cu povestea mea.
si acum sa vedem pozele