Message |
|
Nici o problema, multumesc si voua de primire  .cirotariu ai dreptate ca nu strica dar decat sa imi neglijez animalele mai bine ma lipsesc  Cand merg la un mall sa fi sigur ca prima data intru in magazinele de animale
|
 |
|
Multumesc  Iubesc foarte mult animalele si asi face orice pentru ele si mai bine ma lipsesc de mall
|
 |
|
Va multumesc si ma bucur ca nu am suprapopulat acvariul 
|
 |
|
Multumesc pentru primirile calduroase 
|
 |
|
Ma numesc Ivan Estera, am 17 ani, locuiesc in Blaj, judetul Alba. Sunt o mare iubitoare de animale , printre care si pestii
Am un acvariu de 26 de litri pe care l-am populat cu 3 pestisori Guppy, un mascul si doua femele si doi sanitari Corydorasi albino.
|
 |
|
Multumesc Marius  Astazi am mutat pestisorii in acvariul de 26 le litri si se simt mult mai bine ca au mai mult spatiu. O sa merg cat de curand la pet shop sa iau si substrat ca din cate am citit sanitarilor le place sa aiba substrat . Ce imi recomandati?
|
 |
|
Pai eu de asta am zis ca le plac conditiile in care cresc pentru ca el le ofera tot ce le trebuie. Ce nu am spus bine?
|
 |
|
Vai de mine se pare chiar ca le plac conditiile pe care li le oferi de fac atatia puisori.  Sa iti traiasca si sa creasca mari
|
 |
|
Ce mititei sunt  Sa va traiasca si sa creasca mari si sanatori
|
 |
|
Eu sunt la liceul economic si anul acesta a trebuit sa facem o saptamana practica la un magazin ales de noi. Eu mi-am ales sa fac la pet shop pentru ca imi plac foarte mult animalele. Nu are nici o legatura cu lucratul acolo ca eu vreau sa devin contabila.
|
 |
|
Deocamdata trebuie sa astept ca acvariul este la ciclat si nu pot inca sa ii mut dar oricum nu mai iau nici un peste ca dupaia nu mai au loc. Sper ca daca sunt numai 2 sa nu moara si sa le fie bine. Eu iam bagat direct in acvariu pentru ca saptamana trecuta am facut practica la pet shopul de unde iam luat si mam uitat bine la ei si nu dadeau nici un semn ca ar fi bolnavi si nici nu a murit vreun peste cat am stat eu acolo. Sper ca sa fie bine ca nu vreau sa ii pierd  Am mai citit pe forum mai multe topicuri si articole de pe site si voi mai citi in continuare
|
 |
|
Multumesc Dolly inca odata. Nu mai imi cumpar alti pesti am vrut doa sa am si doi sanitari  o sa folosesc search de acum in colo.
|
 |
|
Am un acvariu de 26 de litri ii voi muta acolo si voi tine acesta de 16 litri pentru pui. Multumesc pentru ajutor. Astazi am luat si doi sanitari coridoras albino. Se inteleg cu Guppy? Si cam cat cresc de mari ?
|
 |
|
Mai am inca un acvariu micut de 6 litri. Crezi ca este bun pentru ca sa pun puisorii in el cand va face? Eu asi vrea sa imi faca puisori  si sper ca o sa ma descurc cu ei. Trebuie sa le cumpar si lor un incalzitor mai micut ca am numai unul. Filtru este obligatoriu sa pun ?
|
 |
|
Multumesc pentru raspuns. Le-am reglat incalzitorul pe 24 de grade. Plantuta este artificiala dar nu o scot inca ca am observat ca le place sa se ascunda prin ea si fara ea e prea gol in acvariu. Deja am precizat ca am un mascul si doua femele ca asa este cel mai bine. Una dintre femele are burtica putin mai mare ca cealalta . Se poate sa trebuiasca sa faca puisori mai incolo ?
|
 |
|
Buna, am primit astazi 3 pestisori Guppy , un mascul si doua femele si nu stiu mai nimic despre ei. Precizez ca am un acvariu de 16 litri(mi se pare cam micut ) , incalzitor, filtru, o plantuta si o casa cu moara . Va rog sa imi spuneti cam ce temperatura le trebuie in acvariu ? Daca ceva nu este bine va rog foarte mult sa imi spuneti ca nu am mai avut niciodata pesti si nu vreau sa moara saracutii  Multumesc!
|
 |
|