Iti multumesc din suflet Humbert!
Am intrat pe site-ul acela....inca nu am identificat boala.cum ajung acasa, schimb apa si o sa curat si pietrisul.
Am plante naturale si sunt destul de multe.
Buna ziua....am si eu nevoie de un sfat....am avut 2 scalari mari cumparati de la un prieten, unu negru si unu auriu...cel negru a murit de curand din cauza necunoscute iar cel auriu de cateva zile este trist si la nas i-au aparut ca niste ciuperci zic eu de culoare gri....ele se maresc...ce pot face in cazul acesta?nu vreau sa moara....am 3 specii...gupy, gurami si scalarul acesta...apa nu o schimb, ptr ca am mai citit pe cateva situri ca nu trebuie schimbata...sincer nu mai inteleg nimic...vreau sa mentionez ca sunt incepatoare....temperatura apei este de 25 grade iar acvariul este de 50L.
AJUTATI-MA SA SALVEZ SCALARUL...
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Buna ziua....am si eu nevoie de un sfat....am avut 2 scalari mari cumparati de la un prieten, unu negru si unu auriu...cel negru a murit de curand din cauza necunoscute iar cel auriu de cateva zile este trist si la nas i-au aparut ca niste ciuperci zic eu de culoare gri....ele se maresc...ce pot face in cazut acesta?nu vreau sa moara....am mai multe specii...gupy, gurami si scalarul acesta...apa nu o schimb f des, ptr ca am mai citit pe cateva situri ca nu trebuie schimbata...sincer nu mai inteleg nimic...vreau sa mentionez ca sunt incepatoare....temperatura apei este de 25 grade iar acvariul este de 50L.
AJUTATI-MA SA SALVEZ SCALARU...
VA MULTUMESC ANTICIPAT