[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Pentru posteritate, priviti cum colecteaza unchiu Pave apa pentru un schimb. Ca sa n-avem discutii (sa-mi bag ceva in tastatura micuta de la aifon)

image
Ce stiti voi ba ce e arta, cultura, frumosul.. N-ai cu cine, dom'le...
Nu mai am Samsung-ul, am iphone 5s si e praf la partea dr poze
O singura pompa am si trebuie sa-mi vina si pompa de backup.
Si sunt extrem de frustrat, nu sunt capabil sa fac macar o singura poza decenta

image
Ahahahaha, eram sigur ca apare batranul cu poza asta, puteam sa jur
Multumesc pentru clipuri. Nea Cristi, la 0:15 ce peste ai in prim-plan, un puffer?
Merge si cu coca, sau cu scuipat dulce
shameless and proud

image

image
Plm si cu tine..

Ok
Suge-l ba!
Guvizi. Sa ma scuzati, dar io n-am selfistic din ala, am improvizat cu manerul de la razuitor
Asadar, guvizii:

Parca imi place mai mult asta, facuta cu telefonul ;)

image

Cam asa ma simt cu aparatul foto in mana.. Eu sunt tractoristul si aparatul bradul:

image
Tuz' pejtii tai.. las' ca vezi tu

image

Guvizi
image

Am tras peste 100 de cadre, cu 2 aparate diferite si 3 obiective. Am schimbat F-uri, ISO-uri, aperturi si molozuri pana mi-a venit rau. In loc de bleu-ul placut din acvariu, am obtinut abominatiunea asta:
image

Sa nu mai cereti poze, ca-mi bag picioarele in ele
Multumesc. Tot un Hepatus a zis si nea Koala

Neavand piatra vie in acvariu, un echipaj CUC isi are rostul? Sau sa astept intai sa ma napadeasca algele?
Multumesc, batrane. Ai o tuica buna de la mine pentru raspunsul asta
Deci il tai de pe lista pe ma nigga

Restul sunt ok, exista o ordine in care trebuie introdusi, exista vreunul cu cerinte de grup/numar? Sau merge si cate unul din fiecare?
Referitor la goby, de care sa iau, care mi-ar fi cu adevarat utili in bazin?
La Cutezatorii am renuntat in acelasi timp cu Rahanele, vreau s-o duca bine pejtanii - intre timp m-au lamurit si baietii
Dar eu..

Problema e ca imi vine super greu sa aleg pestii, nu stiu daca sunt compatibili, nu stiu daca sunt recomandati pentru incepatori si bazine proaspete, nu stiu nimic despre ei..
Am facut o lista si poate ma ajuta cineva cu sfaturi:

Zebrasoma flavescens
Paracanthurus hepatus
Siganus vulpinus
Centropyge bicolor Vanuatu
Heniochus acuminatus
Odonus niger
Gobi??

Se "pupa" speciile intre ele? Cate bucati din fiecare se recomanda? Care ar fi ordinea introducerii?

edit: Aurel, Catalin - ma alintam si eu, bani pentru pejti vor fi la mijlocul lui decembrie, deci presupun ca ma incadrez bine cu timpul
Ca fapt divers, a inceput sa ma manance in coor

Au trecut 21 de zile de cand am bagat apa in bazin. Intre timp, am efectuat un tratament cu Stability (500ml).
De cateva zile am inceput sa adaug si nopox de la red sea, jumatate din doza recomandata (5ml/zi)

Fara sa fac teste, cam in cat timp e safe sa adaug pejtii?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: