| Message |
|
|
Da, nu stii cu cine te incurci, madame Curiozitate. Tot ce e nou trebuie zgarmanat
|
 |
|
|
Nu e maidaneza, e din rasa Tomberoneza (cu pedigree)
S-o bag in ma-sa, ca mi-a scos buretii de la mastile de ventilator

|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Da, e trista, asa de tare o doare la p..asarica, sa nu zic o prostie
|
 |
|
|
Sau ma prefac neatent pentru 5 minute
|
 |
|
|
|
Ok boss, multam!
|
 |
|
|
Asa, vezi ca se poate?
|
 |
|
|
Pai n-as prea vrea sa urc.. m-ar interesa care e limita minima pentru pejti, ca incalzitorul ala merge cu corent ielectric
|
 |
|
|
Era ala de la mine?
Shubi nu face nici un capac nimanui, pana nu-mi face mie
|
 |
|
|
Par idiot, dar nu sunt (de tot)
Sunt verificate cu un termometru clasic (nu mai stiu, jbl, sera.. ala galben si subtire).
Intre ele exista o diferenta de 0.1, dar nu ma deranjeaza. Temperatura e corecta.
|
 |
|
|
|
Cand ziceam ca la mine in sufragerie e frig de nu-ti mai gasesti momitele.. plm
Diseara montez incalzitorul. La cat sa tin temperatura? 24-25?
(termometrul de sus arata temperatura din corpul lampii, cel de jos din acvariu)
|
 |
|
|
"csf, n-ai csf"
Gaseste-i macar un loc pe nisip, semi ingropata. Sus pe piatra arata cam aiurea
|
 |
|
|
Cand o sa ai lampa, altfel se bucura ochiu' de culorile pejtilor
Stai linistit cu epava, nu esti singurul cu obligatii.. si eu am un moai in acvariu, printre pietre
|
 |
|
|
Hadule, daca aveam chef sa citesc si sa fac research crezi ca mai intrebam aici, la restaurantul mura-n gura?
|
 |
|
|
|
Tu ai dreptate.. dar eu voi pleca, stiu cand plec dar nu stiu cand ma intorc si nici nu ma pot hazarda sa comand ceva pana nu am lovelele in buzunar. Parca n-as vrea sa ma fac de mandra poveste..
|
 |
|
|
Stiu bre, ca de la mine avea Radu Fauchea
Merci de aprecieri, esti o bomboana
Nu mai zic nimic de bazine, gata. Dar..
Toti are pejti, vreau si io!
|
 |
|
|
N-am pus inca Sicce, pentru ca n-am executat inca instalatia electrica, stau cu maldarul de cabluri gramada, ca tiganii
|
 |
|
|
Da, noua combinatie de nemo+anemona=love sunt lostritele lui hadul si tzelina aia rosie
|
 |
|
|
um02122 wrote:
dan.pavelescu wrote:Nu mai am Samsung-ul, am iphone 5s si e praf pe partea de poze
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|