[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: costinbbu
Forum Index » Profile for costinbbu » Messages posted by costinbbu
Cumpar un filtru extern TetraTec Ex700 sau o alternativa de la alta firma.
Ok, mersi mult florinel.
Am inteles, dar momentan nu am un acvariu destul de mare in care sa tin si perechea si icrele. Au depus in acvariul comun unde presupun ca nu ar fii rezistat icrele sau chiar daca rezistau cand ieseau alevinii erau devorati de ceilalti colocatari ai acvariului si m-am gandit ca poate reuesc eu sa tin aceasta monta. Cat de curand voi face un acvariu doar pentru perechea de scalari si vor depunde acolo. Ce imi recomanzi pentru acvariul pe care il voi face florinel ? dimensiuni, echipamente ?
florinel nu am lasat icrele cu parintii din lipsa de spatiu... au depus in acvariul comun, intre timp am curatat icrele albe cu o scobitoare foarte usor si totul este ok, momentan nu s-a mai albit nici una.
flyer01 schimb canitatatea de apa specificata de tine dupa ce am pus icrele in acvariul maternitate ?
Apa pe care am pus'o la inceput este ok ? sau ce apa trebuie sa folosesc pentru acvariul maternitate innainte sa transfer icrele ?
S-a dat filtrul, daca nu s-a dat sunt eu interesat de el
Apa din acvariul in care sunt acum este jumatate apa plata Carpatina Light cu ph 6-6,5 si jumatate apa statuta cam de 1 luna si jumatate. Icrele sunt singure in acvariu maternitate fara perechea care le-a depus. Transferul l-am facut cu ajutorul unui lighean ... pentru a nu avea icrele contact cu aerul, temperatura aerului nefiind aceeasi cu a apei.
Am o pereche de scalari care au depus in acvariul comun pe o placa de plastic verde pe care am transferat-o intr-un acvariu maternitate de 25 de l in care am pus un incalzitor si o piatra de aer. In decursul a 3 zile de cand le-am mutat s-au albit cca 6-7% din icre. Este vreo problema daca nu curat icrele albe ? Pot afecta si icrele bune cele albe ? Specific ca in acvariu mic am pus si cateva picaturi de tripaflavin... iar temperatura apei este cu un grad mai mare decat in acvariul in care au depus (26 de grade). Iar daca este problema si trebuiesc curatate va rog sa imi spuneti si mie cum le curatati voi de obicei pentru a nu afecta si celalte icre bune.

Cu respect, Costin.

Forum Index » Profile for costinbbu » Messages posted by costinbbu
Go to: