| Message |
|
|
Cum spuneam, ador sarcinile care implica sa nu misc nici macar un deget
|
 |
|
|
Atunci imi bag picioarele si in NO3, mergem pe incredere
|
 |
|
|
Maine se implineste o luna de la prima apa
Mi-as calca pe principii si as face niste teste, ca sa fiu sigur ca bazinul e safe pentru lostrite si guvizi.
Ce teste sa fac, NO2, NO3, NH4, PO4? Si cine-mi imprumuta testele respective pentru o zi?
|
 |
|
|
Am activat ani buni la sectiunea plantate. Desi, cred ca nu pe forumul asta 
|
 |
|
|
Mi-e lene, iar la mine lenea se stinge cu vinisor (iti dau eu lista, nu orice posirca)
Iar chestiile cu reparat/reinstalat laptop-uri/plm, ce pot sa-ti zic.. plm. E ca si cum m-as prostitua profesional
|
 |
|
|
|
In sfarsit, am asamblat panoul electric. Zilele astea ma pun pe treaba, sa termin instalatia electrica, ca ma scoate din minti mormanul ala de cabluri..
|
 |
|
|
hadul wrote:
iar cu borku' ala nu mai vorbesc ca m-a suparat!
Sa soogi o ceapa
|
 |
|
|
Il faceam hiena pe koala. Daca hienele ar fi fost ca mine, mureau de foame
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Si uite asa incepe sa ma manance in coor.. cred ca-mi fac si io o veioza de ~30 litri cu plantute 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Radu - merci
Doctore - eu te inteleg, dar cand intru in sufragerie se simte umiditatea in aer. Parca n-as vrea si igrasie, pe langa aerosolii aia. Si stai linistit cu pisica, e doar nesimtita, nu si proasta 
|
 |
|
|
|
Intai pune-ti intrebarea ce doresti. Esti doar fericit ca ti-a fatat o pestoaica, sau vrei sa ai productie mare de pesti?
In ambele cazuri, linisteste-te, viviparii se impuiaza mai ceva ca niste iepuri fumati.
Daca nu vrei productie, lasa natura sa-si urmeze cursul, scapa cine poate.
Daca vrei productie serioasa uita de seria asta, pregateste un bazin corespunzator, cu maternitate, cu filtrare protejata, cu toate cele, cicleaza-l si asteapta pana cand femela devine productiva din nou.
|
 |
|
|
|
Esti o baba
|
 |
|
|
Se vede naspa, bre.. Si sa stii ca din dragoste te-am facut fraer, chiar daca aia de la Constanta au pus sisteme antifurt la mezeluri cand te-au vazut
Constatare: marirea turatiei la pompa de recirculare a mai avut un avantaj. Apa are 23.2 grade. Nu mai montez incalzitorul 
|
 |
|
|
Daca ai acvariu mic/mediu, pune niste plante si lasa selectia naturala sa-si urmeze cursul. Asta in cazul in care nu ti-ai propus sa faci crescatorie de vivipari
Referitor la selectia naturala, stii cum se numeste pasta rosie de pe talpa unui elefant? Un bastinas lent.

|
 |
|
|
Nu ma incanta, conteaza si aspectul, cand deschid usile (si sa nu fie ceva care sa suga umezeala). Eu inca mai sper ca vine koala pe la mine si vreau sa-l impresionez pa fraer
Multumesc oricum de sugestii, mai caut variante. Poate stie totusi cineva unde gasesc pluta din aia, dar ieftina ca braga
Catalin, pompa de la Salty a fost silentioasa de la bun inceput (DC-6000). E drept, o foloseam pe prima pozitie.
Asta de aici (DC-12000), a fost acceptabila cand mergea pe prima treapta. Apoi, pentru ca nu-mi placea cum se skimeaza suprafata apei, am redus cu 1 cm full si open siphon si am dat pe treapta 2 (acum e ok, nu mai ramane biofilm). Pe treapta 2 se cam aude si ma enerveaza. Sper sa fie cum zici si sa se rodeze in timp 
|
 |
|
|
|
Nu e vorba de dormit, acvariul e in sufragerie. Ma gandesc, atata timp cat inchid usile si zgomotul se reduce la jumatate sau chiar mai bine, niste material aplicat pe usi probabil ca ajuta mai mult la estomparea lui.
Curios, la mine skimmerul nu se aude deloc, pompa de recirculare da marunt din buze.
|
 |
|
|
|
Alta traznaie. As vrea sa izolez fonic (pe interior) usile de la stand, sa nu mai aud murmurul ala permanent. Cu ce as putea s-o fac? M-am gandit la niste pluta din aia subtire, dar n-am gasit la Hornbach (aveau, dar era decorativa si foarte scumpa). Idei?
|
 |
|
|
|
Multumesc, baieti!
@koala, geamurile sunt mai mereu deschise. Zilele astea cand primesc higrometrul va zic si ce indica.
|
 |
|
|