[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Verde, cantitati mari, la pret derizoriu

In continuare mi-e foarte greu sa pricep de ce nu pun si preturile in lista.
Parca nu prea-mi vine sa merg din Colentina pana la Coralis, ca sa constat ca pestele X costa cu 50-60 de lei mai mult decat la Magic Nature (sau viceversa). Da, stiu ca se pot cere informatii telefonice, dar parca n-as suna de 6-7 ori, in functie de cum ma gandesc si razgandesc..
Succesuri nemasurate!
Linistit, mai adauga 2, dar sa fie tot masculi. Sa nu pui femele ca o sa ai surprize neplacute, astia se impuiaza ca niste iepuri fumati.
Pentru un incepator, nu e rau, esti pe drumul cel bun

Mai pune apa, in limita posibilului.
Mai adauga plante, de exemplu Microsorum pteropus - planta fara pretentii mari, dar care iti va "colora" si umple acvariul (nu se baga in substrat, se leaga de lemn/piatra). Poti imbogati lemnul si piatra cu niste moss, se vor vedea altfel.
Reciproca, doctore, reciproca
Stai linistit boss, fotografiile alea profesionale sunt puse ad@labbam pe frontpage, ce incarca lumea pe server nu apare acolo
Ti-am reparat refractometrul, dar nu stiu cata baza poti avea in el. O sa testam cand il aduci pe al meu inapoi, le calibram si comparam rezultatele.
Intra pe site-ul prostului ala: http://img.plici.ro/

Faci upload, apoi copiezi codul de la bbcode medium linked si ii dai paste aici, in mesaj
Ok boss, multam. Asa de tare-mi plac sfaturile astea cu "da-le pace, nu pune mana, nu te atinge, nu face nimic" si asa de mult imi place sa le urmez
Cand pot sa bag GSP?
Ok, deci avem un Bat-Reef autentic

Ieri nisipul era alb si frumos, acum l-am gasit cap-coada maroniu. Adica plm, ma asteptam la cyano, dar chiar asa, de pe o zi pe alta?
Fac ceva sau il las in pace?

image
BatCrab to the rescue! Saving the world and shit

Mi-a trimis Peti crabul tunat si customizat, cado, pupa-i-as obrajorii aia rosii

image
Si pana la urma cine e individul din poza?
Da' un custom rank ar merge
Nici nu trebuie sa dai gres de prea multe ori, o singura data e suficient

Eu cu asta imi fac treaba de minune, sunt foarte multumit de el
http://www.emag.ro/cantar-de-bucatarie-zelmer-ks1700-5-kg-alb-zks16500/pd/EXSZNBBBM/
Cum ti-am zis, treci diseara pe la mine sa-ti dau refractometrul. O sa-ti imprumut si un cantar, ca sa inveti sa prepari sarea corect din prima
Felicitari pentru sangele rece de care ai dat dovada, eu unul n-as putea sa fac una ca asta, m-as pisa pe mine
Naspa bre

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: