| Message |
|
|
salut
am si eu o intrebare:de ce carasul meu auriu imi mananca plantele?
am avut una avea cam 15cm iar acum are 5 si am vazut ca s-a apucat si de cealalta.
multumesc!!!
|
 |
|
|
Andpop wrote:Salut!
De cand am pus ultimul film, lucrurile s-au mai schimbat si, din pacate, nu chiar bine pentru acel val de pui. Dupa o saptamana, au inceput sa dispara. Acum nu mai am atat d multi. De atunci nu au mai depus, deci nu pot da vina pe parinti ca si-au pierdut interesul pentru ei. Si.. am observat asta si in trecut... Cu cealalta generati am un oarecare succes. Au mai crescut un pic. De ceva timp caut hrana vie dar nu gasesc nicaieri (imi amintesc de tubifexul din Obor  ). Niste proteine i-ar ajuta mai bine decat simpla mancare uscata, oricat de geniala e ea pe hartie.
Da, am ajuns la concluzia ca daca ii vreau in viata pe long term, trebuie sa ii despart de parinti.
Am vazut ca esti in cautare de bimaculatus. Aceia ai tai nu erau lifalili?
Salut,
Eu cred ca ar trebui sa muti doar masculul fiindca s-ar putea sa inceapa sa se sature de ei si sa ii manance,parerea mea,tu decizi ce faci si felicitari pentru pestisorii tai,sunt foarte draguti si frumosi sa iti tr?iasc?.
|
 |
|
|
|
fiindca am intrat tarziu
|
 |
|
|
bine ai venit Atti
|
 |
|
|
|
eram sigur ca e gurami
|
 |
|
|
bine ai venit
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
nu sunt probleme intre scalari si sanitari
|
 |
|
|
tare filmuletu` dar ce e ala lung cu mustati si aripioare???
|
 |
|
|
|
S-ar putea ca aceea sa fie cauza fiindca a mancat in exces.
|
 |
|
|
mersi pentru ca m-ai lamurit
apropo felicitari pentru puii tai sa iti traiasca
|
 |
|
|
|
nu mai am scalarii
|
 |
|
|
eu am 2 zebre danio de cam 3 cm si stau mereu impreuna,iar cand un sanitar a venit pe la locul unde stau ei mereu l-au muscat s-au luat chiar si de caras care e putin mai mare.as vrea sa stiu daca s-a format perechea.
cred ca o sa pun si un filmulet...poate
astept raspunsuri
|
 |
|
|
murder wrote:
doamne sfinte un caras de 7 cm in 5l verde>vecina albastru>eu
eu zic sa vorbesti cu ea sa ii schimbe acvariul sau o sa moara iar nepoataei o sa fie trista.
@Cristi88 fara suparare, ma mir ca te sperii cand auzi de un caras in 5L de apa dar nu te sperii cand vezi 2 scalari si un caras in 15L
@al3xander91 din cate stiu eu, carasul nu face parte din categoria pestilor cu sistem respirator "labirint", deci nu cred ca poate sa respire aer atmosferic (daca gresesc, sa ma corecteze cei cu mai multa experienta)
Mult succes!
mda...dar nu am 2 scalari in 15l
|
 |
|
|
foarte frumos
|
 |
|
|
doamne sfinte un caras de 7 cm in 5l  verde>vecina albastru>eu
eu zic sa vorbesti cu ea sa ii schimbe acvariul sau o sa moara iar nepoataei o sa fie trista.
|
 |
|
|
e foarte ciudat
|
 |
|
|
Salut!
bine ai venit
|
 |
|
|
eu zic sa ii pui in altceva
|
 |
|
|
eu iti recomand unul pe bucati desi eu l-am luat complet.e mai bine sa iti faci tu caci nici nu stii cum sunt de ex. pe almeu l-am luat spart undeva dar l-am lipit.tu decizi de care iti iei
|
 |
|
|