| Message |
|
|
ooooooo,ce draguti sunt.sa iti traiasca
|
 |
|
|
|
salut,
chiar astazi am achizitionat un incalzitor de acvariu Resun RH900 cu putere de 25w si 20 cm dar mi-e frica ca atunci cand al bag sa nu il atinga vreun peste si sa se arda,poate e ceva ce se pune acolo care sa impiedice sa se arda.
Multumesc
|
 |
|
|
Foarte frumos acvariul tau,mai ales plantele si pe?tii.
|
 |
|
|
imi pare au dar trebuie sa ii dai drumul nupoate sta acolo o sa moara fiindca am avut si eu la fel
|
 |
|
|
|
fiindca la danio femela e mai mare ca masculul si chiar asa se intampla,deci jur ca asa se intampla
|
 |
|
|
|
pai de ce nu zici asa. e caras de balta,eu credeam ca vorbesti de unul auriu desi imaginea spunea altceva.
|
 |
|
|
Chiar as vrea sa vad niste poze cu acvariile tale.
|
 |
|
|
|
Salut
As vrea sa va intreb de ce femela mea de danio rerio il musca de coada pe mascul cand vine pe teritoriul ei???in ultima vreme asa face.
Multumesc!!!
|
 |
|
|
|
Esti sigur ca este caras fiindca nu am vazut nici o specie a?a.
|
 |
|
|
din nou  trebuie sa fiu mai atent
|
 |
|
|
bine ai venit
|
 |
|
|
Tudor wrote:Ar fi trebuit sa te interesezi inainte de a-l lua. Acum practic el se chinuie in cazul in care nu are asigurate toate conditiile.
Comportament: puii traiesc in grupuri, adultii in cupluri; teritoriali daca volumul pus la dispozitie este insuficient
pH = 4.5 la 5.8.
dGH = 0 - 13
Temperatura: 25 grade
Hrana: omnivor
Volumul acvariului: 300-350l; inaltimea: 45-50 cm
E un peste semi-agresiv si se poate asocia cu Platy, Tetra, Pleco
se poate asocia si cu danio rerio
|
 |
|
|
frate trebuie sa fiu mai atent
|
 |
|
|
mie mi se pare mai bun acel filtru extern JBL Cristal Profi e901 GL (GreenLine) si este si ma ieftin decat celalalt,alegerea ta
|
 |
|
|
Ai un acvariu jos palaria,foarte frumos
|
 |
|
|
Salut
Eu cred ca nu ar fi trebuit sa pui apa de la robinet fiindc? este foarte dura dar nu mai imi amintesc ce trebuie sa pui in ea ca pestii sa poata sa stea
|
 |
|
|
|
Salut
Eu am vazut la Craiova(de acolo imi i-au tot ce imi trebuie pt. acvariu)un incalzitor cu termostat si termometru de cam 30 lei,25W si avea cam 15-16cm.
|
 |
|
|
mersi
|
 |
|
|
stefanp wrote:Pentru ca asa e specia lui, pofticioasa cu plantele.
S-a pomenit pe forum despre asta de multe ori...
eu credeam ca doar carasii de balta mai mananca plante.mersi
multumesc pentru sfaturi
|
 |
|
|
Bine ai venit!!!
Tare as vrea sa vad niste poze cu el
|
 |
|
|