[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ancamarketing
Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Zic DA. De asta am scris aici, sa vada toti.
Caut de ceva timp Geo si nu gasesc decat Brasiliensis, asa ca a venit solutia la fix.
Multumesc.
Ca sa fii sigura, iti trimit banii inainte sa dai comanda.
Ma bag normal, doar nu fac converstie degeaba. O fi Ziua noastra dar nu ma tin de glume.
Sa mi zici cand vrei sa platesti ca sa trimit banii.
De ce am intrebat de transport: ma gandesc ca pestii vin pe drum vreo doua zile, si apoi ar trebui/normal sa mai stea macar o zi doua linistiti, nu in punga, ca sa poata sa faca inca un drum de 6-7 ore.
Iar daca tu nu ai unde sa i cazezi sa nu fie o problema.
Asa daca ii tin cei de la Tropeus putin si apoi sa i trimita, cred ca sunt sanse de 100 % sa fie in viata.
Cel mai bine trebuie intrebati ei daca ii livreaza imediat ce ii primesc sau ii mai tin o zi - doua la ei.
Multumesc.
Vreau si eu patru winemilleri, dar cum facem cu transportul? Ii trimite direct cei de la Tropheus?
Poti sa i întrebi, si eu pl?tesc in avans ca sa nu fie probleme.
Mul?umesc, astept r?spunsul tau.
I-am dat singura, multumesc.
La cati bani am luat, e mai mult comisionul de transfer bancar.
koala wrote:S-au dus la amicu' lu' Faye?
Te-a cautat lordgogoasa?

Plm, m-ai transformat in agent de vanzari.

De ce intrebi? Nu ti-a intrat comisionul inca?

Glumesc.
Nu cred ca o sa iasa ceva, dupa cum se vede si intr-o poza femela deja ciugulea ceva pe acolo, acum nu stiu daca le manaca din prima sau doar le spala.
Important e ca depun constant.
Astazi am vandut 4 Severumi Gold, ocazie cu care i-am masurat pe cei doi ramasi. Eu ii estimam la 8 cm dar ei sunt voinici...
Dupa cateva ore de la plimbarea "pa uscat", au depus din nou perechea Gold+Rotkeil.
Scuzati pozele dar au depus sub o cioata si nu am unghi deloc. Cei doi Gold ramasi s-au luat la bataie intre timp si i-a despartit femela, ups...pardon...nevasta-sa
Enjoy
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Tine aparatul mai la distanta si apropie-te cu zoom, apasa butonul de declansare jumatate de cursa si cand focuseaza (vezi imaginea clara), declansezi. Pui apartaul pe auto cu blitz ul inchis si trebuie sa iasa ceva cu un DSLR.
Asta e minimul pe care il poti face.
Ve zi ca in magazinele de bricolaj este chiar si cu granulatie mai mica, e mai indicat, intre 0,7-1,5 mm, asa am eu si e ok.
Nu am masurat pestii dar "ochiometric" au intre 6 cm si maxim 12 cm.

Vreau sa i mai raresc, dar nu ii vrea nimeni.
Nu stiu daca tin neaparat sa am pui, ar fi frumosi asa prin bazinul mare ca si spectacol. Daca as vrea sa i inmultesc neaparat, probabil as scoate un acvariu din beci si as muta perechea in el, separata, dar ce sa fac cu puii daca nu sunt cautati.

Ma mai gandesc la treaba asta cu al treilea acvariu plin prin casa.
Le-au pazit pana aseara, si apoi le-au dat de gust. Icrele au fost mancate de catre parinti.
In poze, in spate, mai colorata apare si femela care a depus, inca mai este intebs colorata si mai pazeste zona.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
2 sau 3 buc Severum Gold de aproximativ 5-6 cm, sanatosi, din crescatorie din Romanaia.
Pret fix 15 lei/buc.
Sunt curioasa sa vad daca nu le a mancat nimeni pana ajung eu acasa, dupa amiaza.
Poate au o sansa, din ce am observat le pazesc amandoi dar cel galben mai trage chiulul, in schimb rotkeil sta numai acolo lipit de ele, cred ca este femela ca am observat si "tubul" pe burta. , ca si in poza de mai jos. La cel Gold nu se vede nimic.
Faye wrote:
Ancamarketing wrote:Si am oo.

Pfff si eu eram sigura ca esti fata! Chiar mamica!

Pai macar in acvariu sa avem si noi oo , daca tot suntem cam putine fete pe aici.
Merci.
Nisip quartzos pentru filtre de piscina de la Baumax.
Merci frumos, Koala, am incarcat de pe telefon.
Revin cu ppoze mai de calitate, asta daca nu dispar oo -le pana maine.
Si am oo. Scuzati pozele cu telefonul
image
image
image
image
image
image
image
image

by koala: Am rezolvat cu linkurile.
Au mai sapat a doua zi in nisip, apoi s au linistit.
Vedem ce urmeaza.
Sa ti traisca pestii si sa ne incanti cu pozele.

Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Go to: