[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: baldoros
Forum Index » Profile for baldoros » Messages posted by baldoros
Am inteles asta o sa ma uit in petshop.uri dar pentru acvariu de 100litri neechipat cu nimic ce are trebui sa cumpar.Imi poti spune?
Oke
Mda atunci imi poti sp tu nu am prea pricep la alegeri de genu....
1 oscar cel putin? sau 2 piranha?
Vreau sa imi iau un acvariu 100litri.Ce ar trebui sa ii cumpar(echipament ma refer)
Ca pesti as vrea sa imi iau ori 4 piranha ori 2 Oscar.
Va multumesc!

Am 2 carasei 6cm are unul,un rechin 4cm guaremi 5cm scalari 8cm lungime si alt scalar 6cm lungime sanitar(catfish care creste foarte mare)are 8cm acum...ajunge si la 60cm , alti 2 sanitari (care cresc maxim 10cm),5neoni 1 betta albastru mascul 6cm si o femela betta 5cm si inca 2 melci.Dau si 2 plante artificiale.Cine este interesat add Yahoo id:dark_paul666@yahoo.com.Pun si poze cu pestii,Toti pestii in total 50ron ori mai pun un acvariu echipat 25litri cu nisip 1 coral+pompa:super pump sl-2800 si cu acvcariu +pesti +pompa +decor dau la 130ron.Cn vrea ADD Y@hoo:dark_paul666@yahoo.com,repet pestii nu au nimic sunt super ok.
Mersi pentru raspunsuri...Si.a revenit a 2.a zi oricum acum am acvariu 200l...2 carasi+3 sanitari+guaremi+betta mascul+betta femela+5 neoni+2 scalari
nb87f asa am si eu un betta rosu cu o coada ,,tepoasa'' si de cand l-am luat uneori mai avea ceva in prelungirea cozii(Coada e formata de parca ar fi multi tepi...) avea un alb asa dar asta innseamna ca ,coada creste si o sa fie bine
Akm vad ca inoata de sus in jos in acest bol
Am un acvariu de 6LITRI cu 8 pesti:2 xifo 1 betta mascul 1 betta femela si 3 neoni cu 2 plante 1 mai mare... . nisip 2cm.
Betta femela am luat-o acum o zi si azi a inceput sa inoate intr-o parte.Are langa branhii ca o rana e rosie si umpic umflata la burta si azi cand am schimbat apa; cand am incercat sa o iau cu plasa sa zbatut si am lovi-o (cred ca in cap) dar nu a avut nimic 1 ore apoi a inceput sa inoate asa. Nu stiu ce sa fac am pus-o intr-un bol separat ca sa nu o deranjeze ceilalti pesti si am pus jumate' de lingurita de sare mare.
Va rog ajutati-ma imi e mila de ea.
Multumesc!

Forum Index » Profile for baldoros » Messages posted by baldoros
Go to: