[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: baldoros
Forum Index » Profile for baldoros » Messages posted by baldoros
Nu iti face griji!Neonii nu sunt pesti agresivi!
Salut! Se poate sa fie mai multe motive:
1.Daca schimbi vreodata toata apa(nu prea cred ca din cauza asta)
2.Se poate sa fie si din cauza unui zgomot cu care nu sunt obisnuiti.(Daca stai la bloc...poate ca lucreaza cineva la locuinta sau la casa daca se munceste)
Ai facut vreo schimbare in acvariu(acvariul este ciclat?)
De cand ai pestii in acel acvariu?
Salut! Chiar daca este prea tarziu ...nu cred ca fac strica sa las si eu cateva cuvinte...
In pitesti la Auchan este ZooMania si au multi piranha care arata ff bine sunt micuti si costa 12lei.
Bafta!
Am si eu 1 hoplo cand l-am luat mult timp nu dadea interes fulgilor dar totusi ii manca cand ajungeau pe fundul acvariul.
Acest peste este sanitar si mananca mancarea ramasa pe fundul apei deci nu te ingrijora.
In rest cu imultirea am vazut ca te.ai lamurit.
Bafta in continuare!
Salut! ..hoplo nu se va face doar de 12-15cm sau cat ai zis tu...daca ai acvariu mare se face si de 40cm.
Am si eu 1 si il hranesc cu Tetra Min(fulgi pt pesti).Il am de cand avea 2 cm si acum are 10cm(a crescut in 3-4luni).Nu fac lucruri rele dar daca el e foarte mare fata de un peste...(fata de neon de exemplu sau de alt peste micut fata de el) il va manca odata si odata...
BFT!
am vazut si eu peste dinacesta la un petshop si era acolo numit de ei ,,pisica de apa dulce''
Ia-ti fara grija!...Am si eu unul il tin cu 2 oscari... si este pasnic doar ca va creste destul de mare daca nu ai acvariu de peste 100l eu zic sa nu iti iei pt ca o sa il chinui.
Bft!
Am citit si biblia oscarilor ( Imi pare rau de samson )
Si am citit nu mai sh pe ce site ca am cautat m. multe ca masculul este patat in zona operculelor ...acum nush daca e adevarat ...de aceea am spus sa mai citeasca).
Si cand l.am luat de la petshop au spus ca cel alb este masculul
Dan intr.adevar mi.au spus sa nu pun oscari in acv de 100 dar nu am spus ca o sa ii chinui acolo cat o sa traiasca.Am luat de inceput.Cand o sa creasca o sa schimb acvariul...dar mai e!
Si app. ati avut dreptate , oscarul colorat era stresat pt ca avea cv la stomac.De aceea nu manca etc...Dar acum e bine si se comporta ca un oscar normal!
Si Dan nu vr sa fiu rautacios dar nu mai spune daca nu stii...Acel acvariu de 25l l.am tinut 1 saptamana apoi l.am dat unui prieten si toti acei pesti sunt intr.un acvariu 350l.
Sunt incepator in acvaristica si vreau sa invat!Primul meu acvariu a fost un acvariu de 5 l cu 1 betta pe care l-am luat acum 3luni apoi cel de 6 ,unul de 15 ,altul de 25 si acum il am pe cel de 100...
Multumesc!!!...daca ai citi ai vedea cum iti dai seama care e mascul si care e femela.
Acvariul este foarte bun zic eu ...normal ca o sa il schimb dar deocamdata 5luni ca pe asta il tin.
Le.am mai dat si inima de vita...iar neonii nu au avut porbleme dar seara...cand am stins lumina au fost mancati.(
Mai astept pareri
Buna ziua!Am un acvariu 100litri cu 2 oscari pereche, masculul de 7cm si femela de 5cm.
Pestii par ok...le.am oferit toate conditiile ddar cand pun mancare in acvariu...(fulgi tetramin) masculul reactioneaza cum trebuie,adica se repede la mancare si o mananca imd dar femela ...trece mancarea pe langa ea si ea nu mananca.Dupa ce se aseaza mancarea in nisip...am vazut ca incepe sa manance si sa scuipe nisip.
Este normal?
Am aici un filmulet cu pestii.(Scuzati dar nu am avut cu ce filma...si de aceea se vede asa prost)).)

Astept parerile voastre,
Multumesc !!

edited by koala: Ti-am editat linkul, ca sa putem vedea clipul.
Multumesc pt sfaturi!
Nu mai am,imi pare rau!
Eu ma gandeam sa ii pun in 2 bidoane de 5 litri.Si le dau o gaura mica in capac ca sa aiba aer.
Trebuie sa trimit un acvariu cu tot cu pesti prin curier rapid din pitesti in ploiesti.Acvariul are 25 litri si pestii..sunt mai multi: carasi scalari...neoni sanitari betta
Intrebarea mea este:In ce sa pun pestii ca sa nu moara in timpul transoprtului.Va rog frumos ajutati.ma
Multumesc anticipat!
Thx pt informatii!
Mda...Ok Eu imi notez tot si ma duc sa le cumpar de la un petshop renumit
Multumesc si tie
Aha ok.Deci cam astea ar fi...Multumesc mult!
Pai eu ce zic) intai vr echipament si dupa pesti) si nu sunt sigur de ce imi trebuie...

Forum Index » Profile for baldoros » Messages posted by baldoros
Go to: