[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: florentina_ionela
Forum Index » Profile for florentina_ionela » Messages posted by florentina_ionela
acvariu 45/35/65/ cu 5 neoane 3 T8 osram flora (lumina violeta)de 18 wati si 2 neoane T5 Osram Lumilux de 24 wati cu lumina alba ,iar fauna Alternanthera reineckii lilacina ,Ludwigia glandulosa, Ludwigia repens ,Rotala macrandra green ,Marsilea hirsuta
iar pesti 12 neoni 3 sclari 3 beta 4 moly si 3 gupy......iar in continuare am o rugaminte este buna combinatia de neoane?
vreau o sugestie in ce priveste un difuzor CO2 si un reactor JBL Taifun,care are mai multa eficienta?
buna..........ai pm
ai pm.......!!
Salut,
am un acvariu de 100 l cu 4 moly 6 femele beta si 1 mascul beta........apa o schimb de 2 ori pe saptamana 25%(declorificata)filtru de apa tetratech de 600l si 2 filtre aer cu cate 2 aerari si la lumina stau foarte bine cu 4 neoane osram.Rugaminte mea este dak imi poate spune cineva ce sunt petele rosiatice de pe femela beta.....multam

Forum Index » Profile for florentina_ionela » Messages posted by florentina_ionela
Go to: