| Message |
|
|
|
..........
|
 |
|
|
|
ba da se vinde
|
 |
|
|
|
valabil
|
 |
|
|
|
valabil.....pretul scade la 7 ron potul
sau 25 ron totul
|
 |
|
|
|
se vind 4 poturi 10/10 cm ......10 ron potul
PM sau tel 0768813552
|
 |
|
|
|
buna,
am sa o folosesc la cresterea K-ului ,potasiului in acvariu.
|
 |
|
|
|
ok....am sa cumpar o sticla de apa plata si am sa -mi dizolv granulele in acest continut............multumesc
|
 |
|
|
buna
cum am specificat si mai sus este vb de serul fiziologic sau solutie perfuzabila care are 0,9% clorura de sodiu.
Mai multe gasiti aici http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/clorura-de-sodiu-solutie-perfuzabila_16339m
Mai astept si alte pareri......orice e bine venit
|
 |
|
|
|
rog adminii sa fie mutat topicul la schimburi.....multumesc
|
 |
|
|
eu am intrebet mai mult pentru cultura mea generala
nu am de gand sa fac experimente pe scumpii mei pestisori
.........am gasit undeva un tabel in care scrie ca, clorura de sodiu(serul fiziologic )este acceptata in acvariu.
http://www.icbmv.ro/UserFiles/File/comunicari/22.08.2011/05%20PESTI.pdf
Ati folosit vreunul din voi......efecte?
|
 |
|
|
|
schimb riccia cu gazon de perferat Hemianthus callitrichoides cuba sau cu alt gazon
cantitatea este de 30/30 cm 0768813552
|
 |
|
|
|
schimb riccia cu gazon,de preferat Hemianthus callitrichoides cuba
am o cantitate marisoara de riccia 30/30 cm tel 0768813552
|
 |
|
|
|
ok...a fost o iesire necontrolata din partea mea........!!
|
 |
|
|
|
K2SO4 - sulfat de potasiu ...........da posibil
o fi pentru gandaci de bucatarie sa le creasca aripiiiiiiiii....................nici macar nu stiai despre ce substanta este vb.
|
 |
|
|
|
buna,
am un fertilizant pentru plante (granule)care trebuie dizolvat.
Cineva spunea ca ar fi bun serul fiziologic,adica Solutie de clorura de sodiu 0,9% avand acest prospect
Un sac din P.V.C. atoxic, apirogen, contine 250 ml, respectiv 500 ml si 1.000 ml de solutie apoasa 0,9% de clorura de sodiu (3,54g de Na/l = 154 mEq/l si 5,46 Cl/l = 154 mEq/l).
Am rugamintea sa imi spuneti daca este bine sau daca afecteaza acvariul.Multumesc
|
 |
|
|
|
pt viulian ...........multumesc mult pentru raspuns
pt daniel12 .......copilarie ,copilarie.........
|
 |
|
|
|
cam asea arata toti melcii pomaceea.....!!I-mi poate spune cineva de la ce este?
|
 |
|
|
|
Salut,
Intr-un acvariu de 100l foarte bine plantat am cam 10 pomaccea la 1,5 cm.Apa scahimbata la 3 zile ,ph undeva la 7,2 kh 12,gh 17.......problema este ca au aparut niste puncte negre pe cochilia melcilor.....sa inteleg ca este lipsa de calciu?Daca le pun niste scoici aduse de pe la mare,ar fi ok?
|
 |
|
|
|
ok.....va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre
|
 |
|
|
|
.......si totusi.......la acvariu pe care il am este indicat sa folosesc difuzorul sau reactorul........ms
|
 |
|
|