[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elven
Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
in nici un caz nu faci nici o baie....stresezi inutil coralii si daca mor algele vor muri si coralii
Sacul are 20 kg. este Sigilat !
l am cumparat pentru un proiect ce nu s a finalizat
0720 388 908

pret 190 lei
image

image

Vreau eu urmatoarele:
-skimmer Hydor Slim-Skim 250.65 cumparata de AICI - pret: 170ron
-pompa valuri Jebao/Jecod RW-4 cumparata de AICI - pret: 150ron

daca se poate da bonus:
RedSea Reef Foundation ABC+ - cutie 1kg aproape plina

0720 388 908 astept telefon!
este cineva dispus sa mi dea niste pulsing xenia ? am nevoie pentru un experiment pentru refugiul acvariului. Ofer la schimb kenya tree sau altceva coral moale
0720 388 908
ce cuvinte intelepte am scris si eu ma uimesc uneori
arata excelent ! continua si vei avea rezultate super. cand te ai gandit sa bagi urmatorii corali ?
e cumva cu dimming /
parerea mea: oferta de 12500 este una buna si sfatul meu ar fi sa o accepti fara emotii. nu cred ca o sa iei 17 mii dar, repet...asta e doar parerea mea
din pacate stelele astea sunt cam condamnate...nu prea rezista in captivitate si oricum acvariul e cam mic pentru ele....dar na ....sa speram ca o sa fie o exceptie la tine totusi
il vreau eu cum facem ? te rooog
Se vand urmatorii corali disponibili atat colonie mare cat si frag.
Frag gsp = 40 lei
Frag milka = 40 lei
Frag anthelia blue = 30-40lei
Ciuperci rosii 15lei/buc
Ciuperci cu dungi albastre 15 lei buc
Ciuperci verzi 15 lei/buc
Keyna tree 35 lei/pomisor
Gorgonia = 35 lei/creanga
0720 388 908 trimit in tara

image image image image image image image image image image image image image
stare aproape noua. are cutie si accesorii tot. impecabil. face fata la acvarii de pana la 300 litri. atentie e modelul mai mare Hydor Slim Skim, nu nano skim
pret 450 lei
0720 388 908

image

image

se afla in stare foarte buna. pozele sunt cele reale.
0720 388 908
pret 590 lei
image image image
da mi un telefon 0720 388 908
-20% la toti coralii din anunt
valabil !!
Erau sigilate numai ca ti s-a lipit acel sigiliu de capac. am patit si eu la fel....
la mine tot timpul ciupeste. Secretul pt a nu te electrocuta este sa nu faci masa cu pamantul adica sa ai papuci de cauciuc in permanenta in picioare.

intr-o zi eram cu mana in apa incaltat cu crocsii mei ca de obicei si a venit iubita in picioarele goale si m-a pupat in momentul ala ne-am curentat amandoi pentru ca a facut ea prin mine masa cu pamantul de atunci ii zic sa fie incaltata cand sta pe langa acvariu...
luni trimit la bucuresti daca mai sunt doritori
la o colonie gsp cumparata dau bonus o ciuperca culoare la alegere/un kenya tree green

Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
Go to: