[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: donpisote
Forum Index » Profile for donpisote » Messages posted by donpisote
Schimb un frag de Anthelia blue cu altceva. Sunt deschis la oferte . Anunt valabil numai pt Bucuresti . Va rog nu insistati . Contact pm.
Pana la urma am luat Aqua medic Ecodrift 4.1 . A venit si cu senzor de lumina. Nu bagat o in apa inca . O sa o pun saptamana viitoare . Daca e cineva interesat pot sa postez si o parere dupa ce va fi folosita cateva zile.

Multumesc pentru postari si pareri.
Intra in cursa si un Tunze 6040 care m ar costa tot 400 lei.

Jebao wp am acum in bazin. Repet sunt multumit de ea dar ma gandeam daca se poate ceva mai bine de atat.
La tunze cica folosesc componente SICCE si tot asa. Nu stiu ce sa zic. Eheim ar fi ok dar nu am vazut nimic cu controller in gama asta de putere si marime. Ar mai fi si tunze 6040 dar e mai scumpa si din cate am vazut in filmulete vibreaza destul de mult.

Multumesc pt raspunsurile de pana acum si mai astapt in continuare pareri pro si contra.

Vis a vis de jebao desi detin una si nu am nici o problema am citit ca ar avea probleme cu fiabilitatea. Asta ma face sa fiu un pic mai retinut. Nu mult dar exista o mica ezitare.
Sincer si eu as tinde putin spre Aqua Medic dar am zis sa mai intreb . Merci de raspuns.
Vreau sa achizitionez o pompa de valuri cu controller si as avea doua variante din ce imi trebuie mie . Aquamedic ecodrift 4.1 si Jebao rw4. Prima costa in jur de 400 lei iar jebao costa in jur de 300 lei. Care din ele ar merita achizitionata ? Ma intereseaza silentiozitatea foarte mult , marimea si fiablilitatea.

Astept pareri. Sunt deschis si altor sugestii . Multumesc anticipat.
Si eu am o rama de plexiglass cu plasa pe mijloc. Eu ca sa nu mai chinui am facut doua rame . Una cu dimensiunile externe cat exteriorul acvariului si una cu dimensiunile externe cat interiorul acvariului. Amandoua decupate pe mijloc la aceiasi dimensiune. Le am lipit intre ele cu plasa la mijloc si a fost destul de usor si nici nu se misca pe marginea acvariului.
Plasa am pus una de la un buchet de flori cu dimensiunea ochiului de 2-3 mm. Ar mai fi plasa si in Hornbach si din cea de protejat pomii impotriva pasarilor dar are ochiurile mai mari.
Eu pun cubuletul intr un borcanel din acela mic de sumar de urina(gasesti la farmacie ) . Il las sa se dezghete la temperatura camerei si scurg lichidul din el. Dupa asta iau mancarea cu o penseta din borcanel si o pun in acvariu. Folosesc penseta pt ca mi ar fi foarte greu sa imi bag degetele in borcan .

Am si eu un singur loc unde mai apar alge verzi cam de 2 pe 2 cm. Cum de apar numai acolo nu imi dau seama. Norocul meu este ca locul este sus si cand schimb apa am posibilitatea de a tampona zona cu o bucata de tifon inmiuata in apa oxigenata. Dupa 2 zile locul este curat.
Sa le stapanesti sanatos . Stii este o vorba '' Dar din dar se face rai ".
S-a dat totul. Se poate închide. Multumesc acvariu.ro .
Daca te duci la HORNBACK uita te de Brine shrimp + Omega 3 la congelate.
Toti locatarii mei sunt multumiti si folosesc de mult timp acest produs.
Euphillia cu 5 capete s a dat .

Din cea cu 3 capete care ramane la vanzare voi incerca zilele astea sa tai un cap pentru cineva la care am o obligatie.

Dupa fraguire va ramane la vanzare un frag cu 2 capete . Pret 100 lei.

Update.

Euphillia cu 5 capete revine la vanzare. Pret 200 lei

Valabil si fragul cu 3 capete 150 lei.

Valabil numai in Bucuresti. Nu trimit in tara nu fac rezervari. Primul venit primul servit.
Am avut in vedere filtru extern deoarece dupa sarbatori vreau sa vorbesc cu @fanta sa facem o recompartimentare a refugiului si nu am nimic pentru filtrare in perioada in care actualul acvariu va fi dezafectat.
Ma gandisem si la un filtru hob dar nu am vazut nimic dedicat pt apa sarata.

Ideal ar fi sa pot imprumuta pe timpul lucrarilor contra cost un filtru extern dar sincer nu am nici o speranta ca as putea gasi la cineva.
Revin in jurnal cu ceva intrebari . De ceva timp ma gandeam sa imi imbunatatesc filtrarea mecanica mai ales ca al meu gobby scormonea nisipul si ridica tot felul de particule in apa. M am decis sa cumpar o canistra Jbl e901 . Zis si facut. De black friday am intrat pe emag sa vad ce oferte au la componente pc si zic sa intru si pe sectionea produse acvaristice. Gasesc fitrul extern mai sus mentionat la 330 lei. Pretul bun asa ca dau comanda . Dupa vreo 6 zile vine si curierul . Desfac coletul si observ ca nu exista garnitura drepunghiulara dintre capul filtrului si sertarul de sus. Nu l am studiat prea tare si scot mediile de filtrare sa fac un test de silentiozitate. Baldabac , baldabac fac amorsarea si cand bag in priza surprize surprize . Canistra este sparta. Returnat , luat banii etc.

Eu am avut acum cativa ani un JBL e900 si avea garnitura aceea dreptunghiulara . Modelul e901 mai are acea garnitura sau au renuntat cumva la ea ?

Firmele care se respecta chiar daca gresesc atunci cand pun o oferta pe site si o asuma. Am vazut oferte puse din gresala la preturi de un leu si au fost onorate la acel pret.

Mai pe scurt prostia in general se plateste. Daca pe site apare un pret el trebuie asumat de cel care o face. Nu am avut a face niciodata cu dvs. dar daca lucrurile stau cum a scris colegul de mai sus eu va spun pas.
Ramane la vanzare fragul cu 3 capete.

Cel cu doua capete s a dat iar cel cu 5 capete este rezervat momentan.
Valabil pt schimb cu Jbl e901 si vanzare.
Valabil . Numai Bucuresti sau daca doritorul are pe cineva care sa ii ridice din Bucuresti.
Cumpar filtru Jbl e 901 in garantie . Daca este un pret bun nu as zice nu nici unui e 1501 . Nu ma intereseaza materialele filtrante .

Anunt valabil numai pt Bucuresti pt verificari si alte alea. Contact pm.

Forum Index » Profile for donpisote » Messages posted by donpisote
Go to: