[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gregorio
Forum Index » Profile for gregorio » Messages posted by gregorio
image
Pret nou:10 lei
Pai... nu inteleg care e problema...inseamna ca o duc ca in sanul lui Adam. Ce te deranjeaza? lasa-i frate sa traiasca...poate asa mai dai si la altii..Sa-ti traiasca!
Salut. Un refresh se poate?
Fara cuvinte...fara reactie...totusi, pietrele de unde le-ai achizitionat?
Vand un mascul Maylandia esthere (cel din foto), 8cm, 15 roni.
image
Ok...ma bazez pe cele 3 puncte de pe inotatoarea anala, filmul fiind destul de scurt si neelocvent. Ar fi fost bine daca aveai totusi poze cu toti 3...comparatia era mai usor de facut. daca am gresit..asta e. Mea culpa.
Asa...la prima vedere ar fi mascul.
Malawi reloaded...
Binenteles ca sunt de acord. Vorba poetului" cand e moca, nu ma uit la bani". Multumesc frumos. Cum facem ? Vorbim pe PM?
Pfoooaaa....sa-mi trag una..... si cat m-am plimbat pe acolo...Binenteles, atunci cand inca nici nu auzisem de ciclide. Asta e. Pumni in gura si benzina.
Multumesc frumos .
Salut. Ai cumva un mascul membe deep?
pomi wrote:
Uite cum aveam eu : http://www.youtube.com/watch?v=PL3ruwxN-VA

Salut. Unde ai gasit pietrele?
Multumesc, am gasit. Sper sa nu fie prea tarziu.
Voi reveni cu poze.
Pana una alta...
http://www.youtube.com/watch?v=J6dIUI85jDg
Discutii, discutii...ce mai...au gresit si unul si celalalt. Important e ca tu Andrei, sa nu mai faci greseala asta never -ever(adica sa mergi cu gatul inainte sa cumperi inainte de a te documenta cat de cat...nu-ti fac teoria chibritului insa ...asa e) si apoi sa ne spui si noua in ce magazin s-a intamplat chestia asta....sa dam si noi o flegma acolo...pe geam pe undeva.(..oricum ei vor sterge geamul si vor face tot ceea ce stiu...sau ..nu stiu...ma rog),
Problema e ca de cele mai multe ori nu-ti da nimeni banii inapoi pentru... pestii morti.
Daca tot ai luat acvariul, renunta la pesti o perioada(2-3 saptamani) pana se cicleaza si intre timp te hotarasti ce pesti vrei. Important este insa sa citesti....sa citesti mult. Vezi ce trebuie sa ai pentru ca acvariul tau sa "functioneze" normal....normal pentru pesti nu pentru tine.
Numai bine si ape limpezi.
Buna seara.
Am un scalar caruia i-a aparut o pata alba pe un ochi...cred ca nici nu mai vede cu el..inoata asa...pe o parte. Dati-mi un sfat..o idee....un link..ceva. Voi incerca sa revin cu o fotografie.
Multumesc anticipat.
malawi_crys wrote: ...iti mai lipseste o corabie sau un cap de mort si faci furori cu un decor natural la maxx

acvariul imi pare destul de mic..am dreptate?! cel mult 200 L..pentru ce ai acolo, ca stoc , e de ajuns deocamdata..

bafta si incearca sa remediezi problemele

Salut! Nu voi pune niciodata chestii din alea in acvariu...nu mi-au placut niciodata.
pietrele....tinand cont de faptul ca nu am background am incercat sa fac ceva cu ce aveam....poate pe viitor cand voi avea un bazin mai mare(>300) va fi cu totul altfel.
Ca numar de pestisori stiu ca sunt cam multisori insa i-am luat" la pachet" ..... voi incerca sa mai dau din ei dupa ce vor forma familii.
Salute. La forma pe care o au...nu stiu zau cum sa le asez in alt fel...
Va salut.
George ma numesc, sunt din Bucuresti, am 47 de ani si doua acvarii. Unul cu ciclide malawi si unul cu ciclide SA.
Iata si acvariul meu
.
Astept pareri...critici...ma rog...orice...

Forum Index » Profile for gregorio » Messages posted by gregorio
Go to: