Pai... nu inteleg care e problema...inseamna ca o duc ca in sanul lui Adam. Ce te deranjeaza? lasa-i frate sa traiasca...poate asa mai dai si la altii..Sa-ti traiasca!
Ok...ma bazez pe cele 3 puncte de pe inotatoarea anala, filmul fiind destul de scurt si neelocvent. Ar fi fost bine daca aveai totusi poze cu toti 3...comparatia era mai usor de facut. daca am gresit..asta e. Mea culpa.
Pfoooaaa....sa-mi trag una..... si cat m-am plimbat pe acolo...Binenteles, atunci cand inca nici nu auzisem de ciclide. Asta e. Pumni in gura si benzina.
Multumesc frumos .
Discutii, discutii...ce mai...au gresit si unul si celalalt. Important e ca tu Andrei, sa nu mai faci greseala asta never -ever(adica sa mergi cu gatul inainte sa cumperi inainte de a te documenta cat de cat...nu-ti fac teoria chibritului insa ...asa e) si apoi sa ne spui si noua in ce magazin s-a intamplat chestia asta....sa dam si noi o flegma acolo...pe geam pe undeva.(..oricum ei vor sterge geamul si vor face tot ceea ce stiu...sau ..nu stiu...ma rog),
Problema e ca de cele mai multe ori nu-ti da nimeni banii inapoi pentru... pestii morti.
Daca tot ai luat acvariul, renunta la pesti o perioada(2-3 saptamani) pana se cicleaza si intre timp te hotarasti ce pesti vrei. Important este insa sa citesti....sa citesti mult. Vezi ce trebuie sa ai pentru ca acvariul tau sa "functioneze" normal....normal pentru pesti nu pentru tine.
Numai bine si ape limpezi.
Buna seara.
Am un scalar caruia i-a aparut o pata alba pe un ochi...cred ca nici nu mai vede cu el..inoata asa...pe o parte. Dati-mi un sfat..o idee....un link..ceva. Voi incerca sa revin cu o fotografie.
Multumesc anticipat.
malawi_crys wrote: ...iti mai lipseste o corabie sau un cap de mort si faci furori cu un decor natural la maxx
acvariul imi pare destul de mic..am dreptate?! cel mult 200 L..pentru ce ai acolo, ca stoc , e de ajuns deocamdata..
bafta si incearca sa remediezi problemele
Salut! Nu voi pune niciodata chestii din alea in acvariu...nu mi-au placut niciodata.
pietrele....tinand cont de faptul ca nu am background am incercat sa fac ceva cu ce aveam....poate pe viitor cand voi avea un bazin mai mare(>300) va fi cu totul altfel.
Ca numar de pestisori stiu ca sunt cam multisori insa i-am luat" la pachet" ..... voi incerca sa mai dau din ei dupa ce vor forma familii.