Incearca sa faci ceva cu pietrele , arata prea stivuite ! Cauta pe youtube ,sa vezi cum traiesc si te inspiri putin , in rest totul ok .
Bafta si sa-ti traiasca !
pentru inceput arata ok..sunt de acord cu sfatul antevorbitorului meu iar sfatul meu , la o eventuala redecorare, este sa incerci sa pui pietre numai de un anume tip care sa aiba aceeasi textura si culoare...in momentul in care bagi pietre de mai multe culori , arata artificial ..se vede clar mana omului pe acolo..daca le mai si stivuiesti , asta e..iti mai lipseste o corabie sau un cap de mort si faci furori cu un decor natural la maxx
acvariul imi pare destul de mic..am dreptate?! cel mult 200 L..pentru ce ai acolo, ca stoc , e de ajuns deocamdata..
bafta si incearca sa remediezi problemele
"Acvariul nu este nimic mai mult decât un colt de natura plin de viata. Este o lume în continua miscare, care ne ofera posibilitatea de a cunoaste, observa si studia secretele unei lumi ascunse si fascinante.
Cei care iubesc natura, iubesc mai intai viata, apoi pe sine."
malawi_crys wrote: ...iti mai lipseste o corabie sau un cap de mort si faci furori cu un decor natural la maxx
acvariul imi pare destul de mic..am dreptate?! cel mult 200 L..pentru ce ai acolo, ca stoc , e de ajuns deocamdata..
bafta si incearca sa remediezi problemele
Salut! Nu voi pune niciodata chestii din alea in acvariu...nu mi-au placut niciodata.
pietrele....tinand cont de faptul ca nu am background am incercat sa fac ceva cu ce aveam....poate pe viitor cand voi avea un bazin mai mare(>300) va fi cu totul altfel.
Ca numar de pestisori stiu ca sunt cam multisori insa i-am luat" la pachet" ..... voi incerca sa mai dau din ei dupa ce vor forma familii.
Pe langa ce au scris colegii, eu zic sa aranjezi unele pietre in asa fel incat sa maschezi filtrul intern, asa cum am facut eu cand aveam acvariul cel mic, de 200 litri.
Pfoooaaa....sa-mi trag una..... si cat m-am plimbat pe acolo...Binenteles, atunci cand inca nici nu auzisem de ciclide. Asta e. Pumni in gura si benzina.
Multumesc frumos .
IP:
Aia mici sunt zebra OB ?
Baga matale 1 luna mai multa lumina si ti se umplu pietrele de alge si sa vezi apoi ce natural o sa arate si ce fericiti o sa fie pestisorii de o sa ragaie de la atatea alge mancate...