[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Araldq
Forum Index » Profile for Araldq » Messages posted by Araldq
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Araldq
mai oameni buni..NU te imbolnavesti din cauza acvariului..poate doar FAVORIZA aparitia unor boli. In ceea ce priveste alergiile, cel putin la nivel teoretic omul poate deveni alergic la orice substanta organica, si mai mult..purecii aceia uscati sunt cunoscuti ca fiind foarte alergeni.
offtopic total..dar nu ma pot abtine:
Concluzia ar fi ca tehnologia strica acvaristica..cine i-o fi invatat sa epureze apele?
Discutia asta a mai fost..de multe ori..
Acvariul in sine poate favoriza aparitia unor boli pulmonare (poate fi considerat un factor de rist), in timp el sensibilizeaza organismul care devine mult mai susceptibil la boli respiratorii. Atat.nu cauzeaza in sine o boala.
Pe partea de alergii..este clara treaba, purecii aceia uscati sunt foarte alergenici, plus ca practic un om poate deveni alergic cam la orice inseamna material organic.

De asemenea mai exista o gama restransa de boli rare (si care apar mai ales la categoriile tarate) ce se transmit prin intermediul apei, vietuitoarelor de prin acvariu.

fr0ggy...si ce e rau atunci? mai bine fara..
ce e prea mult sa stii ca strica
poate reusim cumva si nu trebuie chiar 25. Eu am cumparat din Constanta mereu si nu mi-au pus niciodata conditii (au pe stoc ca deh) de asemenea si din brasov cam reuseam sa obtin cam orice si in cantitati mai mici. Deocamdata nu imi ofer nici un serviciu pentru ca nu vreau sa va incruc..dar daca se rezolva cumva, imi trimite-ti bani pe card si intr-una din duminici se rezolva cumva.
si brasovenii stiu
Eurovial lighning e importatorul pe romania a tuburilor Philips (in cta sediul e pe langa tipografia tineretului..parca actuala cuget liber)
Si toate tuburile din gama 900 sunt tuburi mai deosebite..si evident mai scumpe

Macar asa..te-ai interesat daca a usi de 36W?
a durat ceva..da sa-ti fie de bine.
Si da..ala ar fi mai bine insptre sus..eu as prefera spre sus si spre geamul acvariului.
Din ce descrii tu acolo inclin sa cred ca filtrul ala nu functioneaza la capacitatea lui maxima. fa odata cum ti s-a spus, si apoi fa o comparatie
pai decide-te ce vrei..ba ca vreau de firma, ba ca nu vreau..ba ca..ba ca..
tu ai intrebat de capace, eu ti-am oferit solutia..si apoi nu iti convine..e cam urata atitudinea.
poti folosi nisip fin doar pe portiunea unde este acicularis..dar sa fie cam in aceeasi culoare cu restul. asa mai apare si variatiune si ii ofer isi plantei conditii mai bune. intr-adevar o sa inceapa sa se dezvolte, sa se inmulteasca si o sa depaseasca zona..dar presupun ca vrei sa o ti oarecum sub control, pentur a respecta ce vrei tu, nu sa faca ce vrea ea.
Incearca si aici si vezi vreo 2 modele ce s-ar potrivi.
sincer..ori sunt eu bezmetic de somn..ori te-ai exprimat de nu inteleg absolut nimic decat ca ai vrut sticla de 12 si ai primit de 10?
fi mai clar.
La presiune conteaza doar inaltimea coloanei de apa. Si NU ar fi ok ce hibrid vre isa faci tu acolo..ar aparea diferente de tensiune prea mar, cu suprafete mici ce lipire, inestetic si oricum vrei sa ii mai zici. pune frumos sticla de 10, fa-l de 90/50/60 s io sa fi multumit (asta daca nu poti sa il faci mai mare)
sua daca vre icu sticla de 8 fa-l inalt de 50.
Daca folosesti sticla de 10 poti sa il faci si fara intarituri (sua mai bine doar in partea de sus), si in cazul acela sa ii si maresti latimea macar la 50
Daca il lasi la dimensiunile actuale macar ai grija sa fie toate sticlele de aceeasi grosime, bine lipite.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index