[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Araldq
Forum Index » Profile for Araldq » Messages posted by Araldq
Leduri gasiti frumos la magazine specializate pe componente electronice...si sunt de mai multe feluri. eu as spune ca cele mai potrivite ar fi Powerledurile...dar sunt mai scumpute..urca paremise in jur de 30.000 buc (in Bv) in bucuresti poate se gasesc pe la 15.000..dar lumineaza mult mai puternic decat un led normal.

Later edit: am facut un calcul cu un amic care se joaca cu dinastea (de la el am si preturile)..si am ajuns la concluzia ca pt un acvariu ca mde 130/50/60 ar fi necesare in jur de 40 de leduri...mai departe faceti calculele...
In sfarsit unii oameni inteleg unde sa caute chestii de calitate. Mult succes!
Gris. Fa un tratament cat mai repede pana nu se extinde.
Aia de la Leo sunt pomaceea, dar tu ai primit si plante..si foarte probabil printre ele se aflau daca nu melci de alta natie macat oua de la ei...
Dar chestiile mici si albe nu prea cred ca erau melci.
Cea mai la indemana metoda mi se pare cu apa de ploaie.
esti sigur ca sunt pomaceea? chiar daca sunt, in acvariu nu cred ca ai vazut icre, eventual la suprafata..si cele de pomaceea sunt mari.
mia probabil ai melci mici si maro..care depun peste tot, au ouale mici si transparente si mai greu de vazut.
mai incearca sa pui un tub..si sa ne spui daca vei observa dupa cateva zile ceva diferente.
Ce volum are acvariul?
s-ar putea sa nu fie lumina suficienta.

Forum Index » Profile for Araldq » Messages posted by Araldq
Go to: