[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: culturystul
Forum Index » Profile for culturystul » Messages posted by culturystul
Salut

am 2 Black Moore, marisori, cam 1 an si ceva varsta, si de vreo 2 saptamani am observat ca li se cam rup 'cozile' .. smilie .. rupturile respective sunt transversale oarecum ( nu fenomenul de coada despicata ) si au cam 5- 6 milimetri...
care ar putea fi cauza?
astept oferte

eu sunt din Craiova deci doar de la persoane din Craiova pt ca vreu sa vad marfa inainte :-)
:o : din .JPG transforma in .jpg ( click dreapta pe poza, rename )
Haruko wrote:

Un prim sfat - daca imi este permis - fi mai zgircit cu mincarea. Sa stii ca pestii pot rezista si o saptamina fara mincare.

e valabil si pt carasi? pt ca eu le dau cam cat pot ei sa manance
mittzuc wrote:tocmai mi-a fatat 1 singur pui!!!!

sa-ti traiasca! :-)
pentru cei care mai au aceasta problema: in locul axului ceramic original am taiat la aceeasi lungime o pasta de pix din aceea metalica care avea cam aceeasi grosime cu axul de ceramica si merge bine desi mi se pare ca a afectat putin debitul

asta in cazul in care nu gasiti sau nu sunteti dispus sa cumparati ansamblul rotor + ax
am filtru Tetratec ex 700 dar din cate stiu filtrul nu (prea) oxigeneaza apa de aceea folosesc si pompa de aer; si am incercat si varianta propusa de cineva mai sus , si anume ca pompa sa stea "in aer" dar tot face destul de mult zgomot smilie
salutare

vin si eu cu o intrebare: am nevoie de o pompa de aer cat mai silentioasa; pana acum am avut una din aia ieftina in jur de 15 lei dar face zgomot destul de nasol, fiind pe baza de elecromagnet; mentionez ca o voi folosi intr-un acvariu cu 3 carasi: un lionhead si 2 black moore toti la peste 12-13 cm

ms
vand 2 carasi de acvariu mari ( unul are cam 15 cm si este caras auriu si unul are cam 20 cm si este cu mai multe culori - un fel de pete negre, maro, gri etc)

pret: cel auriu - 50 Ron
cel 'patat' - 60 Ron

la pachet: 100 Ron

accept si schimburi
mentionez ca sunt foarte sanatosi voiosi si cu pofta de mancare
ca varsta au cam 11 luni

tel 0747.946.852 sau id culturystul
ms sper sa fie si in craiova
Salutare

Mi s-a rupt axul acela alb de ceramica la filtrul Tetratec Ex 700 ... Ce pot sa fac? se gasesc la magazin? ca presupun ca garantia nu intra in calcul
Vand Acvariu complet:

lungime: 80 cm
latime: 30 cm
inaltime: 55 cm
grosime sticla: 6 mm
capacitate: 130 litri, utili 110 litri

l-am cumparat acum 6 luni
arata impecabil , bine finisat

este echipat cu 2 filtre:

Filtru intern Aquael Fan 2
Filtru extern Tetratec Ex 700, garantie 3 ani la Real

pompa de aer
capac geam

hranitor automat, garantie 2 ani

pesti: 5 Carasi superbi:

2 Black Moore superbi
1 Cap de Leu
1 Caras Auriu
1 Caras patat

Pestii sunt foarte foarte frumosi si de asemenea foarte mari

Pret 600 Ron

Ma gasiti la id culturystul sau Tel: 0747.946.852 locuiesc in Craiova
Salut
am si eu o intrebare: am acvariu de anul trecut de la Craciun, cand am populat acvariul cu niste carasei mici pe atunci; acum au crescut destul de mari , pe la 11-12 cm

intrebarea este daca mai cresc mai mult de atat? de fapt pana la ce "varsta" cresc? ai mei au cam 1 an tinand cont ca erau la vreo 3-4 cm cand i-am cumparat

sa ma astept sa creasca si mai mult de atat? faza e ca nu prea mai face fata acvariul si filtrul , fac mizerie precum niste porci si nici nu ma indur sa-i dau
am 2 Black Moore, unul tot asa dar portocaliu cu alb, un caras auriu si unul patat ( cred ca e crap.. )

stiu teoria conform careia pestii cresc in functie de marimea acvariului si densitatea de pesti din acvariu dar ca varsta ma intereseaza asa cu aproximatie...

merci
merci de raspunsuri

oricum mie imi trebuie geam de 10 mm pt caa vreau un acvariu cam de 250 litri
salutare

imi poate spune cineva unde gasesc in craiova geam de 10 mm ? vreau sa-mi fac un acvariu dar pe la cei care vand geamuri am intrebat si mai mult de 4 mm nu au smilie

daca se gaseste cineva sa-mi raspunda as vrea si un pret per metru patrat

ms

Forum Index » Profile for culturystul » Messages posted by culturystul
Go to: