[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: b0gDaN3l
Forum Index » Profile for b0gDaN3l » Messages posted by b0gDaN3l
Pot sa ma laud...zic eu cu un loc la Stiinte ale naturii in Iulia Hasdeu
Why stiinte ale naturii? Poate ptr. ca in viitor exista posibilitatea sa devin medic veterinar, cu un pet shop+cab. veterinar
...si....site-ul(si implicit oamenii de aci`) are o mica vina in chestia asta
H3h3 aveti dreptate toti! Si multumesc inca o data all si sper sa ne mai vedem live...cat mai curand
Si o sa fie si "destrabalare" si invatatura
Generala mi-a iesit 9.02 m-am linistit si eu si sunt destul de multumit
Salutari tuturor
Ehi lasa ca ati mai vrea voi sa fiti de varsta mea... si nu ma grabesc sa cresc Si cand te gandesti ca am 1.85....chiar ca nu mai vreau sa cresc
Sa fie, sa fie si multumesc mult de tot!
Intalnirile duminicale au loc tot la terasa de anu trecut unde ne-am mai intalnit?
Salut, inca o data, cei vechi(parintii site-ului ) de pe site ma stiu probabil....daca nu m-au uitat .....m-am hotarat sa mai trec pe la voi si sa mai vorbesc si sa va mai cer sfaturile (aha v-am prins....ati crezut ca ati scapat de mine dar nu e asa :p)
Pai nu stiu ce sa zic, cred ca mi-am gasit un moment mai prost, pentru mine, sa revin, deoarece pe 20 iun, adica intr-o saptamana am examenu de capacitate acum sunt "cu burta pe carte" so....
Acvariul mare, care era in proiect nu l-am facut , pestii au ramas cam aceiasi...cam in 15l-2 scalari un caras si un sanitar ->nu mai trebuie sa ma certati ptr ce conserva am ca stiu deja si vreau sa va intreb daca voi va mai intalniti duminica caci vreau sa va dau sanitarul ca sa fac putin loc dar asta dupa capacitate
Cam atat pentru acum si mai vorbim zilele acestea ca dupa aceea sunt in examene
Bafta all

Forum Index » Profile for b0gDaN3l » Messages posted by b0gDaN3l
Go to: