[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: b0gDaN3l
Forum Index » Profile for b0gDaN3l » Messages posted by b0gDaN3l
Cam ai dreptate Dolly ca ieri am dat pe o punga de nisip putin mai mare decat o punga de seminte nutline 2,5 ron si ma cam usuca )
Am varsat Floredepotu` in acvariu ca sa vad cam cum imi ajunge si acum nush ce sa fac, sfaturi, pe unde sa pun plante, unde sa plasez o buturuga, centru-lateral.....sfaturi ca sa stiu cam cum sa fac substratul
Ma gandesc la 2 tufe in spate de elodeea stanga-dreapta, anubias pe buturuga.....hai un mic help vreau "sfaturi nu pareri"
Las la ciclat 2-3 sapt ca oricum cum au stat pestii pana acum unde sunt mai poa` sa stea putin mai mult ca sa fie totul bine sa vedem cum fac cu apa, totusi mai am nevoie de nisip, vreo 10 kg :o
Am luat de pe shop.acvariu.ro Sera Floredepot URL aci` si pe prospect zice sa pun pe unde o sa fie plantele si acum nu stiu ce sa fac...cred ca pun "o patura" pe tot fundul acvariului si apoi vin cu nisip normal-deja am inceput achizitionarea( sa ma vezi la scoala cu nisipu in ghiozdan )) )[/url]
Dupa ce pun nisipul o sa umplu acvariu vreo 70% cu apa direct de la robinet, o sa o las 2 zile in acvariu ca nu am de unde sa umplu atatea sticle, si apoi o sa pun plantele si filtrul din acvariul vechi( sa grabesc ciclarea stiti voi ->filtrul e nespalat cam demult si e f incarcat de "materie" e ok? )
Numa` Bine si multumesc ptr sfaturile din trecut
Da cu siguranta, mai ales daca ar fi si chestii practice, adica mai mult chestii practice, si sa existe si schimb de experiente intre incepatori (ceva de genu` "nu faceti ca ei" ) si cei de nivel mediu/avansat(si in loc sa mergeti duminica pe avrig ar fi mai interesant intr-o camera plina de acvarii si multi oameni interesati de domeniu acv.) cu toate ca forumul este la fel de bun, da parca alfel e cand e live :p
Parerea mea !
Mai ai rabdare, multa lume e in concediu, asteapta sa vada lumea produsul tau, ptr ca e interesanta oferta(eu nu il iau ptr ca am si eu unul tot asa aproape nou si nu stiu ce fac cu el da il tin acolo nu sti cand ai nevoie de el :p)
Bun si cum o sa scot neonul daca bag silicon+starterul e si el pe soclul tuburilor, cum il izolez?
E in constructie capacul ptr acvariu si nu mai tin minte cum se face, am tot rasfoit forumul actual si cel vechi si nui gasesc( scuzati ca nu mai insist dar ma grabesc sa fac capacul :bow
Problema e apa care o sa sara pe neon si unde se conecteaza neonul si starterul, nu am de gand sa pun geamuri intre neon si acvariu ptr ca e destul de greu, si pierd din puterea luminii, pls ajutati-ma cu niste sfaturi, nu pareri
Chiar nu stiu ce o sa fac cu el, ca a inceput sa devina frumos daca m-am ingrijit de el, poate il fac acvariu olandez ))))))))))))))
Cred ca o sal las cu plante in el, poate pun un betan in el or something.....
poza cu backgroundu`juwel
Trebuie sa-l stiti din magazine, acum vine intrebarea, cum pot sa fac ceva asemanator la bani mai putini?
Si daca nu aveti alternative....se merita sa dau atatia bani, e de calitate...etc
Da Corydoras
Am fost la Pet_Shop in Cora si am inebunit, 314.000 lei 7,5 kg, o fi de la Hagen da totusi...
Fundalul de la Juwel este 570.000 lei dar o sa-l iau ptr ca este deosebit
In rest abia astept sa-l vad macar la ciclat
Okey am renuntat la turba si azi iau nisip si pietris si fac substratul
Plante, am ceva de la baieti de la intalnirile duminicale si _4 a start_ sunt f bune
Ca fapt informativ as fi luat turba de la o firma de acvaristica germana(lapsus....) so cine vrea turba buna sa se duca in cora la pet-shop ptr ca,,,cred ca e mai buna decat cea de la florarie (no reclama, no reclama just trying to help u)
Alti pesti nu o sa mai pun....dupa ce o sa fie totul gata si o sa mai treaca ceva ii pacalesc pe ai mei sa scap de caras si hoplo si bag o pereche de betani (si iau si un sanitar alb-am uitat cum se numeste -)
Ah si inca ceva....daca scalarii (sau unu din ei) au intrat la nanism datorita marimilor "gigantice" ale acvariului actual, cand ii voi pune in cel mare o sa-si mai "de-a drumu`" un pic?(nu ma laud ca am un acvariu mare, acum pot sa am laud ca am un Acvariu nu o micro-conserva :-))
Thanks a lot and Toate cele Bune
Dupa parerea mea totul este un acvariu facut cu cap...bravos !!!
Hei am zis mai devreme pe prima pagina cateva detalii ~60x30x36(Llh) de ~65l
Ah intrati sa vedeti pozele cu acvariul gol, murdar
>>>Pozele<<<
Ura, am luat un acv. de ~60x30x36(Llh) de ~65l bine ca e peste 50l...sticla peretilor e de 5mm si a fundului de 6mm
Acum vin intrebarile
Substratul....sa pun turba pe fund? Daca pun turba si o las acolo mult timp ce se intampla...dupa ce isi pierde proprietatile(adica daca e mai rau decat daca nu as fi pus)
De data asta nu o sa ma grabesc si o sa incerc sa fac totul ca la carte so primul pas a trecut, acum vine al doilea-substratul
Si ca sa nu o mai lungesc ma pregatesc acum si plec sa-mi iau acvariu(i-ati convins pe ai mei)
O sa pun doua filtre in el...are ceva? AquaClear 150 care e de baza si un AquaEL minifan parca in coltul celalt si o sa pun si co2....poate mai tarziu iau o butelie
Thz for your help!
Ma abitionati sa iau unu mare zilele astea ca vroiam sa o mai aman, dar acum...Nu trec la fapte
Da ai dreptate, cand ma ingrijeam zilnic de el arata pot zice superb, drojdie, schimburi dese etc....
Si pozele acelea le-am facut ptr. Before and After si n-am avut rabdare si le-am pus
eram sigur ca asta se va intampla daca pun pozele, dar voi acum doar ma ambitionati.....
@MA nu am facut nimic un an....am avut examenul si am cam neglijat tot...acvariul este la fel ca acum un an si nu ma inteleg cu ai mai sa ii dau...zic ca daca ii dau ii dau de tot si gata....si de aceea iau unu mai mare.....oricum-> :redcard: smilie (for me, of course)
Si totusi e bine ca nu am facut acvariul acela mare....ptr ca acum era o mare balta care putea prin casa....daca nu era golita de tata datorita mirosului ptr ca nu l-as fi ingrijit in periada aceasta ....si m-am hotarat sa o iau cu pasi mici, unul de 50l si apoi....va urma
Hello, I`m b0gDaN3l and this......is my ride...i mean aquarium
Everithing is wrong with it......but that`s all about to change because i`m about to PIMP my aquarium
Actualul are 15l....the new,pimped one, will be about 30-50l
M-a luat un pic valul cu "Pimp my Ride" de pe MTV si am vb putin mai codificat....dar intr-un cunvant...o sa-mi fac alt acvariu de 30-50l

>>>Poze Aici<<<

Bye-Bye si abia astept sa va arat poze cu acvariul cel nou

Forum Index » Profile for b0gDaN3l » Messages posted by b0gDaN3l
Go to: