[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Samy
Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Samy wrote: wouuu

Mersi mult, dar nu e chiar de wouuu..inca mai am BBA pacolo.....incetuc voi scapa de el cumva...mai mananca si pestii noi adaugati.

Ce ai tu pe acolo este secretul tau
Eu spun doar la ce se vede .

Wouu

Foarte frumos arata , am mai spus.
Parca este tablou si nu acvariu, foarte curat si bine aranjat in el.

Bba din pacate se gaseste mai greu cauza
În general este din cauza curentului. . Asta am observat la bazinele mele pana acum.
wouuu
De filtru extern nu scapi , cea ce se întampla la tine in bazin este normal. Va disparea cu timpul apa albicioasa.

http://www.acvariu.ro/ciclul-azotului
Rautate calmate
Bayek: Multumesc
Alinutz80: Multumesc , da sunt pui de melci. De la inceput am aruncat cateva netrine in bazin . Mai mereu apare ceva puiet dar inca nu am vazut sa ajunga la maturitate .
Paradoxx: Multumesc, nici chiar ca la carte .
Gica-contra astept cu critici dar si cu soluti si explicati unde gresec, asa mai invat.
Mie dor de incepu mereu primeam critici sfaturi etc ,asa invatam mereu ceva
Dr Nano imi pare rau pentru ce spun.
Noi Incercam pe acest forum sa invatam începatori ca tot ce e artificial nu este bun,plus in natura sunt plante artificiale ? Sau decoruri .
Sa nu mai spunem ca artificial este mai greu de intretinut , mai periculos pentru vie?uitoare, si cata mizerie se aduna pe ceva artificial nu vei vedea pe ceva natural. Fiecare cu opinia lui .
Bayek wrote:Pai da un semn, sa stiu sa iau niste butelii de vin din asta bun romanesc si niste cotlete

Cu prima ocazia pe la Românica
Fara cotlet
Te ajut bucuros la un restart .
Daca ai facut asemena actiune cat iti mai lua sa schimbi spubstratul
Nu stiu de ce va speriat asa de schimbat substrat la un bazin asa micut.
Relativ e simplu si nu inseamna ca incepi de la inceput cu bazinul,Colonia de bacteri se regaseste peste tot Si pierderi la vie?uitoare ar trebui sa fie 0 daca se ia masuri simple.
Cand sa vin?
Natural
Ce nu imi place : Subtratul marimea nu culoarea (e o fobie a mea ) cand vad asa substrat de dimensiuni mari ma ia cu frisoane stiind cata mizerie ajunge pe fundul acvariului infiltranduse printre acele pietre frumoase
Super , ma bucur sa vad ca mergi mai departe.
Substrat asi pune 2 cm unde nu plantez si 5 unde plantez asta minim.
Nu e nevoie de co2 la plante easy fara grija.
Daca faci ciclarea corespunzatoare, dupa acea daugi cateva netrine pentru resturi ,amano creveti alge si cei 5 tetra va fi destul de bine .
Salutare si bine ai venit. Ca sa ma bag si eu putin pe langa
Scoate tot si de la capat??.
Substrat 2 3 mm ,niste plante easy . Un lemn o piatra si faci ceva sa arate cat mai natural.
Fara a o prea lungi : bazinul actual este exact cum nu ar trebui sa fie un acvariu.
Daca chiar doresti si esti dispus la putin mai multa cheltuiala, anuntane si noi vom avea grija sa mergi pe drumul care trebuie spre un bazin natural si echilibrat ( si o golire a portofelului) asa e in acvaristica este costisitoare sa sti de la inceput asta
Sa nu se depuna prafu
Faza de adaptare este gata ,suntem în faza de crestere.
De acum si pana ajunge in stadiul pe care il doresc va mai dura cateva luni

image
Salut, arata bine .
Acum pentru montecarlo (aia vad în poza ) ai nevoie de co2 putin mai mult. Daca cresti co2 atentie si la lumina la fel crescut.
In out pe coltul din stanga sau dreapta geamul din spate unul langa celalant ( circulatie mai buna a apei )
Si maschezi cu plante inalte
Bafta
PS: umple bazinu pana sus
paradoxx wrote:Sa iei acvariu mai mare si sa nu scapi de pesti ^^
alinutz80 wrote:Foarte fain! Artist ai ajuns

Bafta cu noul setup!

Multumesc mult!
dan.pavelescu wrote:

Asa ceva
Inca iau antibiotic nu pot sa beau de fericire
Bayek wrote:Frumos dom’le, super. Tot am cautat ceva de criticat, dar nimic. Asa ceva…
Multumesc! Tot timpul este de criticat
Iti dau o idee smocuri prea mari
EverSad wrote:Uauu!

Ai plantat ceva....

Ai plantat totul intr-o singura tura, ori mai aveai partial, plantate dinainte?

Totul dintro singura tura .
Crypto si montecarlo nu a fost asa rau, Moss mia luat cel mai mult ,desfacut si lipit peste roci.
De acum asteptam si ne jucam
Bayek wrote:Oho, willkommen Herr Samy!!!

Dar ce preturi la Österreich… si eu care ziceam ca sunt scumpe buruienile la noi.

Asa sunt din pacate si Germania si Austria.
De acea si am asteptat atat .
210 Euro sunt bani multi pentru mine

Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Go to: