EverSad wrote:Arata bine, lucrarea' .
Melcul: este unul comun'/ de maidan' .
Bayek wrote:Arata frumos acvariul, sa te bucuri de el! Buturuga e de efect, eu as mai prinde niste bucephalandra biblis de ea.
Melcul e physa marmorata, foarte frumos. Eu am cersit unul dintr-un Animax, a murit ulterior dar acum a 3. E specie hermafrodita.
Mersi Bayek, EverSad
Samy wrote:Salut, arata bine .
Acum pentru montecarlo (aia vad în poza ) ai nevoie de co2 putin mai mult. Daca cresti co2 atentie si la lumina la fel crescut.
PS: umple bazinu pana sus
@Samy, dap e MonteCarlo, vad ca se intinde rezonabil (s-a cam triplat)..Legat de CO2, e prima data cand folosesc si sunt circumspect cu dozajul, am un test permanent dar nu sunt sigur cat de corect imi arata concentratia.....
Am mers pe ideea ca mai putin = mai sigur, imi da si batai de cap reglajul.
Zilele astea am facut cateva modificari (tevile de in/out, parca arata mai bine acum, prea imi stateau pe cap... ), pus un burete pe in-ul de la filtru, schimb de apa... si am adaugat primii locatari
- 13 neoni
- 7 tetra "glowlight" (cred ca asta sunt...)
- 6 rasbora epei (atatia au avut, o sa mai completez)
-3 Sewellia L
In plus mi-au aparut si ceva alge..
Momentan vad ca totul e bine, neonii s-au amestecat cu glowlights intr-un mare banc, rasbora umbla cam stingheri si Sewellia misuna pe totata sticla acvariului dar macar n-au incercat sa iasa...
Urmeaza crevetii, Betta si Otto
-------------
Ce nu sunt sigur, daca sa incep fertilizarea in coloana de apa? Am niste fertilizant "Pant Serum", imi e sa nu genereze alge pt ca plantele nu sunt asa dezvoltate?
Iarasi, imi tot apar niste bucati de "gelatina" alba in acvariu, daca stie cineva ce ar putea fi?
Si cateva poze

(Ps: poate imi puteti spune ce specie e puiul din poza? L-am primit "bonus". Endler?)