[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Tot din auzite/citite - Turbo. Dar am inteles ca Mexican Turbo e mai eficient decat celalalt Turbo
Denisa, tu trebuie sa faci alegerea potrivita pentru tine. Noi doar ne dam cu parerea, unii in cunostinta de cauza, altii din cauza ca been there, done that.
Sa intelegi ca nu detine nimeni adevarul absolut si nici o solutie prezentata pe forum nu reprezinta un panaceu universal. Decizia iti apartine
Chiar esti ultima persoana pe care vreau s-o supar, maestre.
Am avut Amano in bazinul mare si chiar mi se pareau mult prea mari, mult prea urati (bine, nu la fel de mari si urati ca cealalta alegere proasta pe care am facut-o, bamboo shrimp).

In plus, un pic de alga in acvariu nu strica niciodata, innobileaza bazinul, da impresia de naturlich (cu conditia ca marimea algelor sa nu depaseasca marimea plantelor )
Stii ca amano sunt mari si urati, da? E drept, ca mai pigulesc si la alge, DACA nu pica altceva, dar sa nu crezi ca pasc precum oile lui Droopy de la minutul 1:04

Nu vreau sa-l supar pe Gabi, dar pentru 10 litri nu recomand Amano Shrimp. As merge pe ceva mai elegant, gen Yellow shrimp: http://www.planetinverts.com/Yellow%20Shrimp.html
Am avut 3 masculi de guppy si niste creveti RCS:

Varianta la guppy ar fi Ember Tetra, i-am avut in bazinul de acasa, convietuiesc pasnic alaturi de creveti:

"Secretul" cubului a constat in:

- lumina potrivita, nici prea-prea, nici foarte-foarte (o lampa Solar Duo Boy, cu bec de 6500k)
- fertilizare cu masura, fara excese (Vimi Micro, pentru acvarii fara CO2)
- aditie de Easy Carbo
- mentinerea unei temperaturi constante si optime
- un sol bun (ADA Amazonia New)
- si bineinteles, menenanta saptamanala (schimbat 1, 1.5 litri apa, prin aspirarea solului, curatarea geamurilor)

edit: - foarte important, hranirea pestilor in cantitati adecvate - nici sa moara de foame, dar nici sa putrezeasca mancarea pe fundul bazinului.

Daca pui glass shrimp, sa fie singura specie. Sunt "canibali", consuma alti creveti cu placere
Asa e, cred ca aveam un incalzitor cu termostat mini Sera (cel mai mic din gama).
Mai exista in varianta mini si un incalzitor de la Hydor, simplist, care iti ridica temperatura in apa cu +1, 2 grade fata de temperatura din camera.
Bai fraerilor, pejtele ala n-are nici o valoare fara un carpati infipt in bot
Frumoase culori

Tonisorul, esti o draguta.

Opincare, nu inteleg apropoul nerusinat, eu n-am pus in viata mea picatura de alcool in gura.
Rusine, stimabile, rusine!
Merci, dar n-am revenit. Fac un comision pentru ursulet si dispar iar
Eu n-am sfaturi de dat, dar cu individul asta sunt de acord 100%

opincarul wrote:Sunt doar gras
Sa moara Jenica, acum mi-e frica sa vorbesc cu ei la telefon, ca io nu stiu chineza
CatalinBarbu wrote:A venit si rama pentru plasa antisuicid, arata foarte bine, a fost taiata si gaurita cu laser.
Ma apuc de crosetat

Fa si doua goblenuri si un mileu din macrame
koala wrote:Din motive de neinteles pentru mine, unii dintre voi bifeaza casutele alea cu "Disable HTML in this message" si "Disable BB code in this message".
Ca atare, nu mai merge sa dai "quote".

Taticu, bulan e vinovat, are o setare dubioasa

Uita-te in poze, n-am atins nimic. Cand ii dau (nu doar eu...) quote, casutele sunt bifate. Daca dau quote la oricine altcineva, casutele sunt debifate.

N-ai decat sa probezi
E bine de stiut. Din motive neintelese, nici eu nu puteam sa dau quote la bulan77
Cauta stepcraft 420 usb. Are un pret decent si are softul necesar.
Suprafata utila de lucru e mica si vine dezasamblat.

In Ro se vindea cu garantie 12 luni, mai putin curelele si alte angarale, care se considera a fi consumabile.

https://www.stepcraft-systems.com/en/cnc-3d-systems/stepcraft-2-420
pc.ciprian wrote:
Bonus......

Sefule, sa moara Jenica.. m-am apucat sa-mi sug teneshii..
La Bucuresti ne e greu sa ne intalnim - el in Militari, eu in Colentina.
Asa ca e mai usor sa ne vedem in locul unde s-a terminat harta

by koala: Radem, glumim da' nu parasim incinta... da, dom' Pave'?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: