am fost si am adus niste muschi din parau de munte si l-am pus in acvariu...nu stiu daca am facut bine ce am facut....astept si eu un sfat sau vreo idee
am 2 filtre interne, si mai am si pe burete unu .......eu am primit acvariu si tot ce inseamna filtre.....respectivul mi-a dat 3 acvarii si aparatura pt ele...dar sin lipsa de spatiu....am facut unu cu toate accesorile
Sunt Andrei sunt din Miercurea-Ciuc si am un acvariu de 55x30x30 ,pietris 1-3 mm, (strat aprox 3,4 cm), am 2 sanitari, 6 xipho, 6 guppy, 1 scalar(ca al 2 a murit), sunt nou in acvaristica....sper sa invat cat mai multe si ne mai auzim
Am o problema ...azi am pus in acvariu 4 xifo, din cate 3 femele si un mascul.......eu mai aveam o pereche de xifo (1m si 1 f) dar de cand i-am pus in acvariu masculul mai vechi il tot fugareste pe cel nou....are treaba si cu 1 f din cei 4 pusi azi in acvariu....ce sfaturi imi dati, sau se vor acomoda uni cu altii?
Am o problema ...azi am pus in acvariu 4 xifo, din cate 3 femele si un mascul.......eu mai aveam o pereche de xifo (1m si 1 f) dar de cand i-am pus in acvariu masculul mai vechi il tot fugareste pe cel nou....are treaba si cu 1 f din cei 4 pusi azi in acvariu....ce sfaturi imi dati, sau se vor acomoda uni cu altii?