[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ujirei
Forum Index » Profile for ujirei » Messages posted by ujirei
o sa nasca....mie aseara a nascut...a fpost la separeu 2 sapt...si tot am ratat...am ramas cu 2 pui)
am fost si am adus niste muschi din parau de munte si l-am pus in acvariu...nu stiu daca am facut bine ce am facut....astept si eu un sfat sau vreo idee
am pus-o separat....sper sa nasca.......care e temperatura optima la care sa o tin?
femela e mai albicioasa pe burta.....
scalarul nu amla cine sa il dau....si imi e mila de el.....dar ce sa ii fac.......femela are vreo 7-8 cm, si varsta.....nu o stiu.....
cine poate sa ma ajute si pe mine sa imi dea un raspuns....femela mea de xipho e gravida?

http://picasaweb.google.com/lh/photo/s0_96utMAfRH2gtrTlmkQWr_GsIRBcD317qvjvkKLRM?feat=directlink
ms frumos de sfaturi
am 2 filtre interne, si mai am si pe burete unu .......eu am primit acvariu si tot ce inseamna filtre.....respectivul mi-a dat 3 acvarii si aparatura pt ele...dar sin lipsa de spatiu....am facut unu cu toate accesorile
http://picasaweb.google.com/lh/photo/BHZ43PSL8RwRapU54qLgCmd8qXDIY-Gl4ixh5kSDZsY?feat=directlink
Sunt Andrei sunt din Miercurea-Ciuc si am un acvariu de 55x30x30 ,pietris 1-3 mm, (strat aprox 3,4 cm), am 2 sanitari, 6 xipho, 6 guppy, 1 scalar(ca al 2 a murit), sunt nou in acvaristica....sper sa invat cat mai multe si ne mai auzim
Am o problema ...azi am pus in acvariu 4 xifo, din cate 3 femele si un mascul.......eu mai aveam o pereche de xifo (1m si 1 f) dar de cand i-am pus in acvariu masculul mai vechi il tot fugareste pe cel nou....are treaba si cu 1 f din cei 4 pusi azi in acvariu....ce sfaturi imi dati, sau se vor acomoda uni cu altii?
Am o problema ...azi am pus in acvariu 4 xifo, din cate 3 femele si un mascul.......eu mai aveam o pereche de xifo (1m si 1 f) dar de cand i-am pus in acvariu masculul mai vechi il tot fugareste pe cel nou....are treaba si cu 1 f din cei 4 pusi azi in acvariu....ce sfaturi imi dati, sau se vor acomoda uni cu altii?

Forum Index » Profile for ujirei » Messages posted by ujirei
Go to: