[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Ma intereseaza pt un decor de fundal sa il vopsesc ..
ce vopsea sa folosesc, vopsele sunt in general toxice pt pesti dupa uscare?
sa incerc sa fac un decord din spuma poliretanica ? eventual cu o radacina pe la 15 -20 cm inaltime fata de sol pe care sa pun niste fori? pt pestii care nu suporta lumina sa stea mai retrasi ?
Ce Plante imi recomandati sa mai pun ?
Scuze pt gluma .. !
Decizia e neschimbabila .. pesti nu vor ajunge in acvariu !
Multumesc pt sfaturi !

Cum am promis niste poze !
Ieri
image
image

Acu 4 min
image
image
Am luat ultima decizie ..
Eu luam cei doi dempsey deoarece un prieten nu mai avea loc ! O sa ii dau direct unui crescator eventual schimb de pesti !

Am recrutat de pe afara o piatra buna pt acvariu .. urmeaza sa o spal si sa o fierb sa nu aibe microbi ! dupa montare o sa vin cu ceva poze !
hmm ..nu prea dar eu incep tot timpul cu stangul
Dar ramane asa !
Se dau scalari unui prieten, eu iau Jack-ul .. si o sa mai incerc sa gasesc niste specii compatibile maxim inca 4 pesti !
Mie imi plac .. cea ce nu imi displace ca nu sunt pasinici !
Nu incerc sa cresc multe specii in acelas acvariu .. din pacate am luat scalarii ne stiind ca voi primi ceilalti pesti !
Cred ca o sa ii donez inainte sa ajunga ceilati
Atunci .. o sa fac o proba cu ei ... sa vad cum se comporta daca nu... o sa incerc sa ii schimb cu altceva !
Deja am in proiect un nou acvariu ceva mai mare .. de circa 300l. Am luat deja placa de PAL de 20mm pt a face masuta !

O sa ii tin in jur de o saptamana de proba .. sa speram ca se comporta bine daca nu .. imi pare rau pt ei ( daca ma supara mult ii fac felul prinicpal pt motan )
Nu prea vreau din magazin ca sunt cat de cat scumputze .. daca nu are nimeni o sa ajung sa iau din magazin.
in afara de Dampsey as mai pune maxim 4 pesti compatibili cu ei !

Grote tot incerc sa caut dar nush unde sa gasesc .. ma gandeam sa fac o grota din pietre plate cum am vazut aici la galerie !
am citit .. din cate am aflat sunt cam al draq ( mult mai aldraq ) de aceea cat specii de pesti compatibile, undeva ziceau ca ei se inteleg bine cu cei din aceasi "rasa" si cu pesti mai mari !
cand sunt pui Jack dempsey sunt calmi .. cand ajung maturi ei incep sa se ia la cearta cu pesii calmi si mici !
Am inteles de la cineva ca i-a mancat niste guppy dar imi plac acesti pesti deoarece sunt mai destepti si au grija de pui .. mai ales in timpul "nasterii" ei stau retrasi si isi apara puii !

Daca nu o sa intelegea bine o sa donez scalarii unui prieten !!
Buna ziua !
Ma numesc Ggrigore Vlad .. 19 ani .. iubitor de animale extreme sport si photos !
Am un caine Pe nume MOrris ( viszla maghiar ) un motan portokaliu pe nume Portokala: D

Am terminat acu o saptamana un acvariu de montat in jur de 130litri,
El a fost montat intr-un dulap .. bine intarit cu o placa pusa vertical pe centru pt a nu se rupe !
Capacul nu mai trebue facut deoarece in raftul de deasupra am montat neon simplu 18w ( cel cu 2 noane )
Filtru este un AquaEl pt acvarii de 150l
Ca sol am preferat nisipul cu putine pietricele ... ( urmeaza sa iau o buturuga si ceva 2 - 3 pietroaie pt a face un loc bun pt reproducere ! )

Ca plante am pus kriptocorine deoacmdata sunt 5 - 2pui de vro 2 cm si 3 adulti de 20 cm
Ca pesti , primi pesti sunt 2 scalari alb cu negru ( tigrati ) si sanitari !
in week urmeaza sa iau 2 Jack Dampsy !

O sa revin si cu ceva poze
Cumpar buturuga simpla de vro 20 - 30 cm ! sau radacina cu loc de adapost de vro 30cm h .. 25cm ..( ma refer la radicinle care au cateva picioare 3 - 5 picioare .. ) sper sa intelegeti

Astept oferte si eventual ceva poze !!
Multumesc numai bine !
Salut.. am terminat de facut un acvariu de 140l pe el am pus un filtru aqua el , vro 5 plante kriptocorine 3 adulte si 2 puiuti .. acum caut o buturuga !

in el sunt deja 2 scalari si 1 sanitar, astazi vor veni 2 vizitatori
Jack Dempsey stiut si ca Cichlasoma octofasciatum, intrebarea este .. au sanse mari sa traieasca scalarii ?

Ce alte specii de pesti as putea pune impreuna cu Jack Dempsey ? deoarece ei sunt agresivi !
Recomandati alte plante ? sau ce plante imi recomandati ?
O sa vin mai pe seara cu niste poze !!

Ma gandeam sa iau un rac .. so intelege cu ei ?

Multumesc !

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: