[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Pai de preferat sa ai 0.5 w- 0.7 W pe litru ! la 400litri vro 300... 300si ceva net ar treb sa ai vro 5- 7neoane de 30w ! bine Nu numai Osram Fluora e bine sa le mai combini
monoceros wrote:Unde gasiti voi, oameni buni... TLD 965???

la un moment dat se faceau comenzi pt neoane pe forum in sectiunea vinzari dar nu stiu daca se mai fac.... i si Osram fluora e super .. am avut si eu 2
Treb sapat prin bucuresti
Philips TLD 830 TLD 965 Flora Glow Sun Glow
merci Doly dar din pacate acela substrat care stiam .. nisip pietris .. si pamant !
dar daca broasca da din pamant si se p rinde de ea .. ajunge in apa si tot asa
O sa fac unu cu oamant normal din natura sa vad ce iese pt salamandre ca testoasele mele sunt imense si pana nu fac noul acvariu de 500litri nu rezolv nimic
acvariu are 130lungime 55latime 57inaltime si zicea ca , coloana de apa vine la inaltimea de 52 cm.
What's so hard !?
siliconul daca e umed nu se intaraeste .. da e toxic daca nu e intarit.

Din cate stiu siliconul pt a se intari.. se evapora substante din el .. deacea dureaza 2 saptamani sa lipesti un acvariu

corectati-ma daca gresesc
Salut
Vreau un terrariu pt testoase ( vro 400litri dar de apa vor fi doar 70.. )
Ce substrat imi recomandati pt a putea planta linisit si a nu afecta chimia apei !?
Ti-am zis si pe YMS ! NU
Astept sa vina cineva sa il vada !
vb pe yms !
Dupa sarbatori vor intra preturile pe bucati !
1. Filtru jebo 1200l/h toate accesorile originale / 4 sertare. - 1.4mil
2. 1xAquarelle 30w + starter philips S10 + Droser 36w - 250.000 ( setul .. am 6 seturi )
3. 40neoni - 600.000lei
4. 15zebre - 300.000lei
5. termometru + pompa aer 50.000lei
7. Suport fier teava rectangulara 2cm cu dimensiunile 1.4m x 60cm - 1mil
deocamdata a venit a vazut astept raspuns !
Nu mai misc nimic pana nu imi da raspuns
nu vreau sa il dau pe bucati 1
Acvariu 390litri : 1.3m x 0.5 x 0.6 (L x l x h )
1. Acvariu este facut din geam de 10 intarituri la fund intarituri in forma de H si longitudinale. Geamul este zgariat dupa atata folosinta. Geamul spate are usor silicon deoarece a avut decor si mi-a fost tare lene sa il curat calumea de tot. Geamul lateral stanga a fost crapat pe mijloc la transport si s-au pus 2 placi de geam de 10 una in stanga una in dreapta deci acu in partea stanga sunt 3cm de geam.

2. Filtru Jebo 1200l/h extern cu medii filtrante burete , carbune activ, plastic,
3. Incalzitor Aqua El 200W dar e bine sa fie supravegheat ca ba merge bine ma o ia aiurea nush ce are.
4. Capac Home Made din parket
5. Neoane 2xOsramFluora 36w + 1x daylight + 4xAquarelle 30w ( si nemontat mai e un neon de 30w aquarelle )
6. Suport Fier din bara rectangulara.
7. Substratul nou pus are o luna maxim din Nisip cu SeraFloradepot inauntru
8. Plante cateva .. .pe acolo Leliopsis alte plante tip gazon Echinodorus red special, Eusteralia stellata, etc... ! Nu sunt multe.
9. 2 buturugi.
10. Mici accesorii.

Pretul este de 4mil tot ce se vede ! cer bani doar pt partea hardware, sticla ar fi cadou la pretu asta.
Nu ofer transport! Deobicei ar treb sa ridice minim 3-4 persoane deoarece avand substratu-l pus nu recomand scoaterea lui deoarece daca se pune cu ingrasamantul in apa vor aparea alge. !
Astept oferte poturi / fire / ghiveci ( bine inteles cu preturi )
preturi ??
http://butelii.uv.ro/TechnicGaz_files/Butelii2.htm
hehehe ! Daca nu ii faci nimic e cam permanent ! eu am stat 1 an cu el si cand am dat acvariu atunci am spalat siliconul ! ai grija cum stergi ca sa nu racai siliconul de tot !
E bine de stiut ca nu e nici o problema ! la mine a fost cand am folosit la un dispozitiv de taiat Polistiren cu nichelina si cu 1A mai mare mi-a ars toata nichelina dar nu conteaza asta !
O sa ma duc si eu maine sa caut un transformator si niste ventilatoare !
Cred ca cea mai sigura solutie de racire este de a pune un ventilator de WC care merge la 220V si gasesti diferite marimi
Eventual pus la un controler electronic cand atinge temperatura de 28grade sa inceapa sa invarte .. ( dar treb electronisti buni )

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: