Message |
|
Pai de preferat sa ai 0.5 w- 0.7 W pe litru ! la 400litri vro 300... 300si ceva net ar treb sa ai vro 5- 7neoane de 30w ! bine Nu numai Osram Fluora e bine sa le mai combini 
|
 |
|
monoceros wrote:Unde gasiti voi, oameni buni... TLD 965???
la un moment dat se faceau comenzi pt neoane pe forum in sectiunea vinzari dar nu stiu daca se mai fac.... i si Osram fluora e super .. am avut si eu 2
Treb sapat prin bucuresti 
|
 |
|
Philips TLD 830 TLD 965 Flora Glow Sun Glow 
|
 |
|
merci Doly dar din pacate acela substrat care stiam .. nisip pietris .. si pamant !
dar daca broasca da din pamant si se p rinde de ea .. ajunge in apa si tot asa
O sa fac unu cu oamant normal din natura sa vad ce iese pt salamandre ca testoasele mele sunt imense  si pana nu fac noul acvariu de 500litri nu rezolv nimic
|
 |
|
acvariu are 130lungime 55latime 57inaltime si zicea ca , coloana de apa vine la inaltimea de 52 cm.
What's so hard !?
|
 |
|
siliconul daca e umed nu se intaraeste .. da e toxic daca nu e intarit.
Din cate stiu siliconul pt a se intari.. se evapora substante din el .. deacea dureaza 2 saptamani sa lipesti un acvariu
corectati-ma daca gresesc
|
 |
|
Salut
Vreau un terrariu pt testoase ( vro 400litri dar de apa vor fi doar 70.. )
Ce substrat imi recomandati pt a putea planta linisit si a nu afecta chimia apei !?
|
 |
|
Ti-am zis si pe YMS ! NU
|
 |
|
Astept sa vina cineva sa il vada !
vb pe yms !
|
 |
|
Dupa sarbatori vor intra preturile pe bucati !
1. Filtru jebo 1200l/h toate accesorile originale / 4 sertare. - 1.4mil
2. 1xAquarelle 30w + starter philips S10 + Droser 36w - 250.000 ( setul .. am 6 seturi )
3. 40neoni - 600.000lei
4. 15zebre - 300.000lei
5. termometru + pompa aer 50.000lei
7. Suport fier teava rectangulara 2cm cu dimensiunile 1.4m x 60cm - 1mil
|
 |
|
deocamdata a venit a vazut astept raspuns !
Nu mai misc nimic pana nu imi da raspuns
|
 |
|
nu vreau sa il dau pe bucati 1 
|
 |
|
Acvariu 390litri : 1.3m x 0.5 x 0.6 (L x l x h )
1. Acvariu este facut din geam de 10 intarituri la fund intarituri in forma de H si longitudinale. Geamul este zgariat dupa atata folosinta. Geamul spate are usor silicon deoarece a avut decor si mi-a fost tare lene sa il curat calumea de tot. Geamul lateral stanga a fost crapat pe mijloc la transport si s-au pus 2 placi de geam de 10 una in stanga una in dreapta deci acu in partea stanga sunt 3cm de geam.
2. Filtru Jebo 1200l/h extern cu medii filtrante burete , carbune activ, plastic,
3. Incalzitor Aqua El 200W dar e bine sa fie supravegheat ca ba merge bine ma o ia aiurea nush ce are.
4. Capac Home Made din parket
5. Neoane 2xOsramFluora 36w + 1x daylight + 4xAquarelle 30w ( si nemontat mai e un neon de 30w aquarelle )
6. Suport Fier din bara rectangulara.
7. Substratul nou pus are o luna maxim din Nisip cu SeraFloradepot inauntru
8. Plante cateva .. .pe acolo Leliopsis alte plante tip gazon Echinodorus red special, Eusteralia stellata, etc... ! Nu sunt multe.
9. 2 buturugi.
10. Mici accesorii.
Pretul este de 4mil tot ce se vede ! cer bani doar pt partea hardware, sticla ar fi cadou la pretu asta.
Nu ofer transport! Deobicei ar treb sa ridice minim 3-4 persoane deoarece avand substratu-l pus nu recomand scoaterea lui deoarece daca se pune cu ingrasamantul in apa vor aparea alge. !
Vine cu reductor sau doar butelia ! daca e doar buteli\a prefer sa o iau de la gg 
|
 |
|
le-am trimis mail dar cred ca degeaba le-am trimis 
|
 |
|
Cumpar Rotala indica "Green"
Astept oferte poturi / fire / ghiveci ( bine inteles cu preturi )
|
 |
|
preturi ??
|
 |
|
|
 |
|
hehehe !  Daca nu ii faci nimic e cam permanent ! eu am stat 1 an cu el si cand am dat acvariu atunci am spalat siliconul ! ai grija cum stergi ca sa nu racai siliconul de tot !
|
 |
|
E bine de stiut ca nu e nici o problema ! la mine a fost cand am folosit la un dispozitiv de taiat Polistiren cu nichelina si cu 1A mai mare mi-a ars toata nichelina dar nu conteaza asta !
O sa ma duc si eu maine sa caut un transformator si niste ventilatoare !
Cred ca cea mai sigura solutie de racire este de a pune un ventilator de WC care merge la 220V si gasesti diferite marimi
Eventual pus la un controler electronic cand atinge temperatura de 28grade sa inceapa sa invarte .. ( dar treb electronisti buni )
|
 |
|