[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vladt
Forum Index » Profile for vladt » Messages posted by vladt
schimb caras auriu pt plante pm pt negocieri
donez caras auriu pentru plante vlalcea cien este interesat pm va rog
cam ce temperatura ar trebui sa fie apa intr-un acvariu cu corydoras albino
poti trimite prin curier sau crezi ca vor muri pe drum?
am 6
multumesc pentru ajutor
nu neaparat ,dar ar fi recomandat
buna seara!

am aceasta specie de sanitar si imi puteti spune va rog daca poate sta intr-un acvariu cu vivipari acvariul avnd 60l
deocamdata din cate stiu eu arata bine , dar daca e adevarat ce a sups colegul nostru scificuss cum ca ai plantat acele frunze pur si simplu in substrat s-ar putea usca destul de repede.
mai las-o unpic macar pana pe la ora 21:00 si apoi vezi tu ce faci

cam din cate stiu eu zebrele sunt pesti de grup si ar trebui sa fie minim 4-5 zebre intr-un acvariu
Da, Simplu "Blonda' e agresiva
OK MERSI DIN NOU!
ca sa nu mai deschid asa multe topicuri o sa vorbesc mai mult pe acest topic.
un molli sau un guppy in medie cam cati puisori ar putea naste la o fatare?
ok mersi mult pentru ajutor!
sau
o poza cu ea:

va rog daca puteti sa-mi raspundeti repede :o piatra din ceramica poate fi pusa in acvariu?
despre acvariu:
-Caracteristici:

-volum: 60 litri
-geam de frontal cu colturi curbate
-lumina 1 x 24W
-filtru intern 400 l/h
-dimensiuni Lxlxh: 470 x 330 x 430mm
va arat si o imagine de pe internet( am comandat acvariul de pe net si va arat poza de prezentare)

nare nimic dar sa le scoti apoi ca-si papa pui reciproc
Buna seara!

M-am gandit sa incep sa-mi montez un nou acvariu de aproximativ 60l o sa-l achizitionez maine sau poimaine si de siguri voi decide si ce pesti sa iau deocamdata am luat 3 plante din pacate am retinut numele uneia singure (va voi arata poze cu ele in curand): CABOMA PIAUHYENSIS, dar momentan am cateva intrebari:
-Am auzit ca daca pun apa la fiert inainte de a o pune la ciclat respectiv inaite sa o schimb nu va mai fi asa calcaroasa(apa din zona in care locuiesc eu este foarte calcaroasa) este adevarat?
-Plantele cumparate ar putea rezista intr-un substrat din pietris cumparat din petshop?

Forum Index » Profile for vladt » Messages posted by vladt
Go to: