[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: emadonn
Forum Index » Profile for emadonn » Messages posted by emadonn
eu am intr-un acvariu numai plante de plastic care le imita aproape perfect pe cele naturale
le-am cumparat de la magazinele de pet shop si sunt speciale pt decorarea acvariilor nefiind toxice pt pesti
dar inainte de a le introduce prima data intr-un acvariu va sfatuiesc sa le clatiti bine cu apa de la robinet apoi sa le introduceti in acvariu
am mai facut o inovatie nu stiu daca e bine sau nu dar pana acum e ok
am facut un sistem de iluminat la un acvariu de 100 de litri cu bec ecologic de 15 w si care zice ca are 720 lucsi intradevar se vede f bine in acvariu
sper sa fie totul ok
da intradevar daca nu as folosi solutii pt intretinea apei de acvariu ar fi mai greu sa mentinem un biotop care sa se potriveasca pestilor si plantelor
eu folosesc solutiile din gama tetra si sunt mai mult decat multumit
am incercat sa folosesc niste solutii de la jbl dar nici macar nu se compara cu cele de la tetra sunt mult mai slabe d.p.d.v. calitativ
eu inlocuiesc apa din acvariu odata la 2 saptamani in proportie de 18-20 % si e super ok nu am probleme
acavariul meu avand un volum de 100 litri
buna
mi-am achizitionat de vreo 2 saptamani un incalzitor resun 150 w
sunt multumit pana acuma de el dar intodeauna trebuie sa-l reglez la o temperatura mai mica cu 2 grade decat incalzeste el
interesant in rest e ok
Va felicit pt acest forum e super tare cate lucruri interesante am aflat
buna
eu mi-am achizitionat o lampa cu acumulator care are doua tuburi fluorescente de 8w si e super se vede perfect in acvariul de 100 de litri
lampa am atasat-o peste acvariu deasupra capacului din sticla am avantaje mari si anume se vede perfect in acvariu si apa nu se incalzeste plus aceste neoane au viata mai lunga de utilizare
daca avem un acvariu comun unde tinem atat specii vivipare cat si specii ovipare e bine ca hrana sa fie cat mai diversificata
eu procedez in felu l urmator cumpar mai multe tipuri de hrana (ma refer la hrana uscata) le amestec pe toate impreuna le maruntesc bine de tot si le ofer pestilor numai la ore fixe.
am cei mai fericiti pesti

Forum Index » Profile for emadonn » Messages posted by emadonn
Go to: