[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vandergraf
Forum Index » Profile for vandergraf » Messages posted by vandergraf
Au intre 1 si 1.3 cm. Inca nu au implinit 3 luni, dar trebuie sa-i dau pentru ca incepe sa se aglomereze.
Zona de livrare, pantelimon, stefan cel mare dorobanti.
contact aici, pm sau ym van_dergraf
Am koi si marble de cca 5-6 luni si cu marimea de cca 5cm corpul si peste 12 cm deschiderea aripilor la cei voalati.
Pret 15/bucata
Si labidochromis caeruleus de cca 5 cm la 5 ron/bucata
Pesti sunt extrem de vioi, sanatosi si mancaciosi.
Contact aici sau ym van_dergraf
Va rog sa inchideti topicul acesta. Deschi unul la donatii si unul la vanzari. Multumesc.
Deci 45-50 pui de ciclasoma nigrofasciatum de cca 1-1.3 cm si 7 tineri de labidochromis caeruleus de cca 4 cm (unul dintre ei de 3cm)
Doresc la schimb melci de genul pomacea, neritine, etc, sau neoni.
ca pret ii evaluez la cca 50 ron puii de nigro si 40 ron toti caerulusii
Geamgerii stiu si eu cateva si toate iti taie pe loc daca nu ai multe. Probema e c geam pentru acvariu nu vor sa taie ,pentru a nu-s in stare.Adica nu reusesc sa taie la fix si nu iese muchia dreapta. Asta chiar un geamgiu mi-a zis. Singura geamgerie de care stiu ca taie pt acvariu, e undeva la tineretului. Dar nu stiu eact unde si nici nu prea am drum prin zona aia.
Melci mari si colorati mancatori de alge. care ce aveti de vanzare.
neoni rosii sau albastrii si nisip/pietris negru cantitate cca 30kg.
m-ar tenta si un mopan mare. da' mare sa fie. adica si lung si lat.
macar sticla taiata la dimensiune si mi-l fac eu
ce sunt, san merah? as vrea si eu 4 bucati la 30. vad ca zici intr 30 si 60. deci banuiesc ca ai si la 30
Nu conta ce fel de plante. Era mai mult sa nu-i donez si pe astia, dar deja le-am gasit stapan. Asa ca imi pare rau, dar nu mai se dau. Va multumesc si se poate inchide acest topic.
Cumpar acvariu cu dimensiunea de L53 X l 22 x h 50
Au rama doar cearuleusii
S-au dat. Se poate inchide. Multumesc
Se adauga si kingsizei la donatie.
Niste pestiuci nu vrei la schimb? Ceva ciclide.
Imi pare rau, dar chiar tin la perechea asta si nu pot s-o dau decat cu dovada unor conditii optime.Ori acvariul tau de 60L este mai degraba nanoacvariu, sau maternitate. Nu te supara, dar nu vreau sa-i chinui si nu pot sa ti dau. Multumesc pentru intelegere.
Se pare ca este nevoie de numele intreg. Vreau sa spun ca desi am vazut cerinta asta in regulament, am vizitat si eu rubrica introducerilor si nu toti aveau specificat numele intreg. Drept pentru care am crezut ca defapt e suficient prenumele, pentru a sti cum sa ne adresam uni altora. Dar se pare ca m-am iselat si numele este Grigore.Sper ca acum n-am mai omis nimic.
Si postul cu incalzitorul puteti sa-l inchideti, pentru ca am gasit deja.
Da. Zi ce poti sa dai si cum vrei sa facem. S-ar putea sa fie 3 kingsizei si un acei. E ok si-asa?
sal. ma intereseaza nr. 1. e curatata bine?
Cred ca sunt cei mai cuminti pesti pe care i-am vazut. Cred ca rezista si puiul de gup acolo. Eu am avut pui de caerelusi cu ei(cam 1cm ce-i drept) si nici nu-i baga in seama. poti sa-i asociezi cam cu orice. I-am avut cu africani si acum ii am cu discusi. De mancat manaca si iarba si proteine. Dar intr-adevar se vede ca-s americani , pentru ca prefera carnea. Adica tetracolor, tetradiscus, inima de vita(p'asta o rupe) Daca ar fi asa toti pestiucii, am avea un curcubeu de specii in acvarii. Oricum, buna alegere , dar eu as mai fi bagat si alte rase. pentru design.
Schimbul de apa nu o sa-i deranjeze, daca o sa ocolesti zona si evident nu mai mult de 50%. nu trebuie sa-i muti pana eclozeaza. O sa-i tina femela la distanta pe toti si o ajuta si barbat'su. Dupa ce ies, e bine sa-i separi. Puii, eu ii strang cu furtunul si apoi o bag si pe masa.
Acum am vazut. Zici ca 4 zile? nu misca deja ouale? in maxim o spatamana ies(desi pe net am vazut ca zic cam 10 zile)
Nu s-a raspuns la ultima intrebare. Si eu vreau sa stiu treaba cu metronidazolul

Forum Index » Profile for vandergraf » Messages posted by vandergraf
Go to: