[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RoTrader
Forum Index » Profile for RoTrader » Messages posted by RoTrader
... scaderea duritatii apei din acvariu. Apa de aici din zona Mangalia este foarte dura, Kh-ul are o valoare de 20 grade germanice. Am incercat si cu easy balance si cu ph/kh minus in diferite concentratii dar tot nu am reusit sa scad duritatea sub 17. Deocamdata nu am disponibila metoda cu aparatul de osmoza inversa.

Daca aveti alte sugestii / idei le astept cu mare interes !

Multumesc anticipat !

Corect ! Nu am zis nimic despre formele de viata deoarece acuma acvariul in urma rebrandingului este in faza de ciclare ! Zilele acestea merg la cumparaturi si pentru pesti; daca o sa reusesc sa adaug si plante ma orientez catre gourami si betta, daca nu ramane sa amenajez ceva "stâncos" pentru carasi aurii; revin cu poze dupa ce finalizez macar la 50% amenajarea

Adi.
Salut cu respect pe toti cei de pe acest forum !

Numele meu este Adi, sunt din Mangalia, 30 ani, casatorit, etc ... bla-bla . Sunt pasionat de acvaristica de la varsta de 8 ani dar practica am avut in reprize, ultima etapa a inceput in vara 2008 cu un acvariu Juwel Rekord 60 care este in functiune si momentan. Tocmai am inceput rebranding-ul pentru acest acvariu(deci sunt in plin proces de creatie). Din iarna sau cel tarziu primavara urmeaza sa se faca tranzitia la un acvariu de circa 400 litri.

Deocamdata ma opresc aici, caldura isi cere drepturile !

Ai pm ! Sunt interesat de pachet !

Forum Index » Profile for RoTrader » Messages posted by RoTrader
Go to: