[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: blind
Forum Index » Profile for blind » Messages posted by blind
am scos scalarii pentru ca se dadeau la ciclide...si culmea nu invers....
imi poate da cineva o idee cum sa fac o piatra , din plastic sau altceva, sau ceva de pus in acvariu sa se mai ascunda si ciclidele mele, dar sa nu ingreuneze acvariu...sa fie mai usoara
ca eu am numai doua decoruri si alea mici, si cateva pietre
halal ajutor
nu a mai scris nimeni
m-am descurcat singur si sunt foarte multumit de rezultat
iata ce a iesit
http://www.youtube.com/watch?v=75LXNyz7WwM
scuze ca nu am mai scits de mult timp ...dar totusi iata ce a iesit
http://www.youtube.com/watch?v=75LXNyz7WwM
vad ca nu a mai avut nimeni curajul sa scrie nimic aici in ultimile 2 saptamani

m-am descurcat singur...am pus pana la urma coltare in aluminiu lipite cu silicon pe cele 4 laturi

l-am umplut sambata si nu a curs nici o picatura

SA VEDEM ACUM...

E CINEVA IN STARE sa imi spuna i mie care e treaba cu oxidul de fier care se pune in cimentul pentru background-ul facut din polistiren????

peste tot pe unde am cautat scrie ca e toxic/////
poate cineva exemplifica cum se face???

poate ma ajutati cu un link

merci
ma uit la el de doua zile si nu s-a mai intamplat nimic

fisura in silicon a ramas la fel (1mm) si la fel de lunga

iar in alte parti nu mai sunt altele

sper sa ramana asa

bucuresti
pai in imaginea care a trimis-o MARIO1 vad ca acolo sunt si mai multe bule si mai groase decat la mine iar stratul meu de silicon este si mai gros decat al lui

MARIO1 ai cumva vreo adresa sau tel de la cel care ti-a dat acea poza???? ti -as fi recunoscator daca ai putea sa-mi dai si mie , deoarece as vrea sa vorbesc personal cu detinatorul acvariului respectiv

oricum m-am gandit peste colturile acvariului voi lipi cant de plastic (sau aluminiu inca nu m-am gandit) in L tot cu silicon de acvarii (sau alt fel de silicon ca pe afara nu mai conteaza daca e de acvarii sau nu, sau solutie pentru lipit sticla...etc)(are ceva daca dupa ce il las sa se usuce siliconul mai pun alt silicon peste el ???)

iata cum arata fisura la mine si culmea s-a facut pe un singur cant (nu stiu daca este si pe fundul acvariului) si culmea canturile au fost degresate cu spirt si acetona si sterse cu servetel uscat fara scame cum scrie peste tot si au fost montate cu ventuze imprumutate de la geamgerie ca sa nu pun mana pe cant

ORICUM MA VOI RISCA SA IL UMPLU DUPA CE SE TERMINA DE USCAT (de desfacut nnu il mai desfac)

dupa cat timp pot sa dau stinghile de lemn jos
FREATLOR SIMT CA 'NEBUNESC

bula de aer care era ieri de vreo 4 cm lungime si 1mm grosime........azi caind am venit de la serviciu avea 12cm lungime si 1mm latime exact pe mijocul cantului sticlei laterale...s-q intins in jos si putin in sus

arata de ca si cum s-ar usca siliconul dinspre exterior spre interior si ar trage de capete (parca ar fi o crapatura in perete foarte fina)

acvariul nu l-a miscat nimeni si inca are pe el stinghiile de lemn cu care l-am strans din laterale si e pus la boloboc

ce pot sa fac... nu vreau sa il desfac. .mai bine il arunc de la balcon

sa ma risc sa pun apa in el peste vreo 2 saptamani..intai jumate apoi 3\4 apoi plin?????

exista vreo modalitate de armatura pe exterior cu coltare ????

ok sa zicem ca cu bulele de aer m-am linistit

dar mai mi-a venit o idee

vreau sa maschez sorbul de la filtru (filtru extern teratech) cu un geam de 4mm cu gauri, pus in colt iar sorbul si incalzitorul sa file inauntru

este o idee buna???

poate sa imi dea cineva vreo imagine la asa ceva... am vazut ;a o expozitie asa ceva si mi-a placut

multumesc
LENIN- INVATATI, INVATATI, INVATATI corect acum e preatarziu ....si totusi nu se mai poate face nimic.?....totusi mie nu m i se pare foarte grav?!

nu am auzit de daw croning.........
iata aici aveti doua poze ....prima pe cantul din acvariu si a doua a pe bara de sticla transversala care sta pe cele doua intaritoare lungi de sus

asa cum este cea de pe cant mai am vazut una pe fundul acvariului dar mai scurta

ce pot ca fac acum

ps.. acum am venit de la un pet shop din cartier inde proprietarul are vrei 30 de acvarii (facute de mana lui ca il cunosc de multi ani) si are si patru acvarii exact ca al meu ca dimensiune si sticla....si am observat ca la el sunt mai multe bule de acest fel chiar si mai groase iar acvariile lui nu au nimic......iar stratul de silicon de la acvariile lui este mai subtire decat stratul de silicon al meu
am facut un acvariu si dupa 3 zile am observat in silicon intre cantul sticlei laterale si fata acvariului chiar la baza acvariolui doua bule de aer cat o gamalie de chibrit

ce sa fac .... am si rama de intaritoare pe fundul acvariului care astupa accesul acolo

acvariu 120/50/50...300l sticla 10mm silicon bison

multumesc

qm atasat qici alte poze cu monstrul de acvariu

daca i se pare cuiva ceva suspect va rog sa imi scrieti....nu vreau sa zugravesc toate aapartamentele pana al parter si asa stau la et 6

va multumesc
am uitat sa spun ,,, masa are picioare reglabile facute din suruburi groase (de macara) pentru ca gresia de jos nu este chiar dreapta

iar sub acvariu si blat este polistiren expandat de 2 cm

aici este o poza cu el terminat

exista vreun dubiu ca nu ar tine masa???

cat timp sa il las la uscat???

vreo idee cum sa prind masa de peretele din spate???

multumesc
Buna ziua
mi-am facut un acvariu
sticla de 10mm dimensiuni 1200/500/500...300l
silicon Bison intins cu degetul
masa din profil patrat 30/30 pe dimensiunea acvariuliui
blat de 30 mm (blat de bucatraie)
intaritoare doar la baza acvariului
INTREBAREA E MA TINE SAU MA INUNDA

voi pune si foto i viitor apropiat

Multumesc

Forum Index » Profile for blind » Messages posted by blind