[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Intros
Forum Index » Profile for Intros » Messages posted by Intros
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Intros
La refacerea acvariului ai refacut si substratul? Daca da, ai pus ceva in substrat? Intreb pentru ca eu am bagat si in primele 2 luni la fiecare lansare de acvariu am genul asta de alge. Data trecuta au trecut aproape spontan, evitand o luna orice fertilizant cu fier (iesind destul din substrat). Sunt de acord cu tine ca CO2-ul trebuie continuat.
Mariusica, apropos de lumina, daca iti permite aparatul foto, incearca sa faci fotografiile acvariului in intuneric (doar cu lumina neoanelor acvariului), fara blitz, pentru ca actual cele din albumul tau se vad foarte greu.
@ Cristal- Eventual revin cu niste link-uri la postul care e deja facut sticky. As putea sa pun cartile respective undeva pe net, de unde sa le poti descarca daca ai o conexiune buna. Iti mai trebuie doar timp de citit si aparat sa experimentezi
E foarte bine si asa. Multumesc. Cred ca sunt si altii interesati.
PS. Scuze pentru aparenta ignorare a "sticky" -ului existent (ce expune experienta personala foarte buna a multor autori de aici) , dar ma refeream la un articol organizat didactic si hai sa spun mai "scolaresc" (de la ABC pana la notiuni mai avansate de aparatura si tehnica foto, cu detalieri ulterioare specifice domeniului nostru).
Frumoase, dar cu permisiunea (inca neceruta) autoarei eu cred ca am gasit in colectia lui Cristal una si mai si. As numi-o avant... Am vazut si imagini de pe site-ul tau. Felicitari. Eu sunt doar amator in curs de dotare "foto hardware" mai serioasa, dar cu asentimentul (sper) adminilor as indrazni sa te rog pentru un mic "indreptar" de fotografie "acvaristica". Poate fi facut sticky aici. Am mai gasit si colectat link-uri, dar parca nu prea e tot ce ar trebui (inclusiv date despre iluminare, aparatura, etc). Felicitari si cum spuneau colegii mai sus, recidive cat mai dese...
Dalles wrote: Cladophora e o alga foarte civilizata.... nu se atinge de nicio planta.
Dalles se referea la o anumita varietate de Cladophora si anume Cladophora aegagropila. Cu restul varietatilor ar fi bine sa nu ai de a face...
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index