[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionut_dt
Forum Index » Profile for ionut_dt » Messages posted by ionut_dt
Azi mi-am facut timp si am dat doua maini de vopsea la capac. Se pare ca dupa doua luni, chitul de cutit sa uscat )

Bineinteles, ca am facut si un schimb de apa , dar am observat o chestie ciudata. Toate stelele (brittle sea star) au iesit din gaurile unde stateau. Erau pe suprafata pitrelor unelele peste altele. Este prima oara cand le vad facand asta. Este normal ???
Salut, un peppermint vreau eu.
Eu in 10-15 min plec spre greci in caz ca le aduci saptamana asta nu le pot ridica/platii, dar cum vin in tara incep sa te caut Dragos

In caz ca are Radu ceva marunt prin buzunare il rog pe el sa se ocupe de acesta afacere, bineinteles, contracost

Toate bune, Ionut
+2 si la mine

Multumesc Dragos pentru raspuns

Mai caut pe net , poate gasesc model QTi, oricum nu-i graba, mai frec duda inca vreo 2-3 luni pana termin eu carcasa lampii
http://www.e-marbo.ro/balast-electronic/balast-electronic-osram-qtp-dl-2x18-24-220-240.html[url]

http://www.e-marbo.ro/balast-electronic/balast-electronic-osram-qtp5-2-x-24-39-220-240.html[/url]

Astia de la marbo vad ca au doar 2 modele. Radule sunt bune amandoaua ??
Salutare, mi-am cumparat 2 neoane ATI T5 24w (coral plus si blue plus) pe care trebuie sa le montez impreuna cu balastul electronic. Dar nu ma pricep ce model de balast sa cumpar.
Cert este ca vreu unul 2x24w, dar am vazut pe net mai multe modele.
Este cineva care poate sa-mi spuna care este cel mai potrivit pentru neoanele ATI???

Toate bune, Ionut
Sunt cam.....intepati Ma Radule...eu zic ca bine, nu am vazut ace pe jos inca. Oricum la aceasta ora vad 2 arici, din trei
Marti wrote:la voi cum se comporta melcii? la mine stau la buza apei...inerti, nu s-ar misca de-acolo nici sa-i rogi...speram sa manance si ei de pe nisip chestii

Si la mine stau la suprafata, dar se mai si misca

Cand i-am bagat in bazin au cazut jos, pe nisip, apoi au inceput sa urce. Cum geamurile erau necuratate de o saptamana am putut sa-mi dau seama cat de mult si bine curata geamurile .

Am 2 gaguri pe care i-am pus in sump. Are ceva daca-i pun in bazin unde mai am si 2 hermiti???? Vad ca folosesc cam aceaiasi cochilie, si nu prea vrau sa vad razboi intre ei.
http://img.plici.ro/image/evM[url]

Tin sa-i multumesc si eu lui Vlad pe acesta cale pentru orataniile primite.

La mine se pare ca traiesc cam tot ce am primit, 3 melci, 3 arici si vreo 3 paguri
darthradu wrote:Trec si eu

Radule esti amabil sa iei si pt mine niste lighioane de la Vlad, in caz ca mai raman??? Maine muncesc pana la 20-21 . si trec eu pe la tine si le iau
Eu cand mi-am facut cont pe forumul asta nu am fost asa..... "certat"de colegi pt intrebari ciudate. Si stii de ce??? pt ca am stat mai intai si am citit cateva....luni despre acvaristica marina. Cu toate ca aveam de vreo 15 ani in casa acvariu cu apa dulce. Acesta ramura a acvaristicii, cea de apa sarata, este mai fitoasa ca sa zic asa.

Ca sa-ti raspund la intrebarea de unde cumperi produse pt acvariu, poti cauta pe google. Sunt cam vreo ....7-10 siteuri lejer Daca citesti mai atent gasesti unul chiar deasura acestor randuri pe care le citesti acum. Bingo ai nimerit, se numeste shop.acvariu.ro Pt raspunsul corect ai de la mine apa de osmoza , cu mentiunea sa vi sa o iei personal in caz ca stai in Bucuresti, apropo, sper ca ai observat ca 99% din colegi avem trecuta locatia la profil

Salifert este o firma care produce printre altele, si teste pt apa sarata. Salinitatea se masoara cu salimetrul si refractometrul. Primul este ieftin si prost iar al doi-lea este scump dar bun.
N-are timp de noi Dane, cica se rasfata la jacuzzii
darthradu wrote:Filmat pe horizontala.

Koala are ce corali nu mananca suri ...

Radule, nu vezi ca suri deja scaneaja cutia aia cu ...medicamente . ?!?!?!?

Ricule!!! muta frate pastilele alea, sau ce-or fi, ca-ti da suri gaura in sticla
dan.pavelescu wrote:de exemplu:

un pagur venea saracu'
tocmai de la mama dracu.
iar Ionut, baiat voinic,
imediat l-a si pitit.
pentre stanci, langa corali,
sa se faca caporal (n-am gasit alta rima)

Spre rusinea mea , stau mai bine la oral
Ma inscriu si eu la niste penati, un arici si ceva paguri

Se vede ca e' perioada bacului.
Lampa a ramas la acelasi nivel. In ultimul timp nu am fost dispus sa mesteresc. Sunt singur acasa si nu am cu cine sa montez lampa. Se pare ca toti au fugit in concediu pe unde au apucat.

Radule, multam de informatii. Oricum eram dispus sa tai mufele alea. Apoi cu cele 4 fire le imbarligam pana se rotea elicea

Eu inca stau cuminte si astept raspunsul.
Ai observat Radule ca nu te-am stresat cu telefoane?!?!

Forum Index » Profile for ionut_dt » Messages posted by ionut_dt
Go to: