Salut,
Pentru inceput sa va explic situatia mea, nu am avut nicio data pesti si pana acum o saptamana nici nu mi-am pus problema sa fiu acvarist, dar inevitabilul s-a produs...am cumparat un apartament si acum in sufragerie am un acvariu incastrat in perete de 300l. Proprietarul mi-a promis ca ma va ajuta pentru inceput cu el sa-mi arate chestiunile basic de intretinerie a unui acvariu...din pacate pana acum nu a facut acest lucru si eu acum m-am ales cu un acvariu (fara pompa de filtrare a apei pe care si-a luat-o) cu 4 pesti din rase pe care nu-i cunosc, cu alge pe acvariu si foarte disperat. Mentionez ca nu vreau sa-mi moara pestii si nici sa renunt la acvariu si la ei.
Bun asa m-am ales cu acvariu, astazi m-am apucat sa-mi identific pestii pe google...si am aflat cred ca am 3 ancistrusi (2 galbeni si unul negru cu buline) si mai am un peste mare pe care nu stiu cum sa-l identinfic (o sa va pun o poza cu el poate ma ajuta cineva sa-mi spuna rasa).
Pe langa problema aceasta mai am inca 2 pentru inceput:
1) Acvariu s-a umplut de alge si este foarte inestetic, ce as putea face in acest caz?
2) As avea nevoie sa achizitionez o pompa de filtrare a apei (sper ca este corect ce spun) unde pot sa gasesc una (in cora am gasit una dar este recomandata pentru acvarii de pana la 120l cu o capacitate de 10l/min)?
Plssss HELP!!!