[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
hei, hei, hei! am vazut ca buretii cu nu stiu ce porozitate pot fi folositi si ca biologic, insa colmatarea lor ma supune unui stres continuu, mai ales de cand mi. cedat canistra de la SunSun si tot materialul filtrant l. am introdus intr. un bidon de 6l "conectat" la un filtru intern puternic(resun2500). merg pe ceramica si eheim substrat pro, imi inspira mai multa siguranta.
sincer, decat bureti cu indiferent de ppi, mai bine ceramica poroasa si nu ma doare capu. nu scade debitul, nu umblu des la filtre, spatiu destul pt depozitare. atat
pai rasbor sunt pt a nu fi singur bettanul
cel mai sigur suna-i pe cei de la nevertebrate, caci pozele pot fi aleatorii, gresite, etc caci au mii de produse.
daca nu le dai sa manance, nu se caca

e ok, este bine ce ai zis pt ca putea fi planaria all the way daca era prin acvariu, dar faptul ca mor cu burtile subtiate este clar problema intestinala. intr. adevar ce a vazut in acvariu era planaria sigur, dar am dat remediu la ce e mai urgent/grav.

opaliu, daca mai esti pe aici, spune. mi te rog cum si daca ai actionat cu ceva la problema ta.
nu, a zis ca li se subtiaza burta si mor. remediu romanesc ar fi metronidazol la farmacia umana, care se gaseste mai greu, sau Flagyl(mai nou) dar se da doar pe reteta,eu am zis ca e pt pesti si mi. a dat
Da,multumim mult. Se pare ca a rezolvat cu FOrkel si la cererea mea, s-a apucat cu aquadec-u sa vbeasca pt acvariu. inaltimea o vrea de 80, cu 150L si 50latime, deci e bine. Sa vedem ce masuratori ii vor recomanda baietii de acolo. El vine din Anglia, avand deja acolo un acvariu mare cu scalari, dar i-am spus ca pt a aduce animale exotice si plata lor plus acvariul,etc este nu numai costisitor, ci si multe de declarat cand e vorba de animale exotice-rog a ma contrazice daca este o modalitate usoara de a aduce pesti din Anglia -
Asteptam vesti, treaba e pe vine, macar materialul filtrant din acvariul de acolo sa il aduca pt a grabii ciclarea...
Ah, un alt aspect important, se pare ca pretul pe masura altumilor nu reprezinta o problema, deci un alt avantaj.
Keep in touch
Samy wrote:

Eu sunt mereu pe forum dar ascuns ,citind mereu ce e noi si vechi

e bine ca si activezi, nu ca altii ^^
Am pe cineva ce isi doreste cu maxim interes Altumi de calitate, cu cat mai salbatici cu atat mai bine. Daca mai stie cineva inclusiv pe cineva sau pe altcineva care sa fie acel cineva ce are acest ceva , va rog contactati-ma aici sau in privat.
biofilmu se face si de la mancarea prea multa,oare suprahranesti ? lasa putin filtrul sa valureasca suprafata apei ,nu o sa se mai faca.
Al 3lea acvariu?!?! Care al 3lea, ca bonsaiul este mai mult un wabikusa. La ce potential si rabdare ai(mai putin cu algele ce le dai prea mare importanta, caci pana la urma fuck si ele parte din natura-sterge-le la 2/3 saptamani ca mine pana vor disparea singure, se mai stabilizeaza, etc) te vad cu un 450l undeva la tara, poate ai ceva rude sau soacra intelegatoare ca a mea
imi cer scuze daca sunt prea prietenos, dar hei! toamna a venit, forumul a inceput sa fie mai activ, zic sa ridic stacheta

toata lumea o sa iti recomande otto,de-aia eu iti recomand SAE(imi plac cel mai mult pt ca cresc luuuuungi si astfel vei putea sa faci si upgrade la un acvariu mai mare pe viitor-chit ca ai divorce sau nu,daca tot se imparte treaba la jumate, un acvariu ia ea, doua tu ^^ )
referitor la HITH, eu am luat un mascul de Chocolate cichlid ce avea asa ceva din petshop, insa baktopur nu am. Costapur e bun pt asa ceva ? Are o gama larga de actiune,de aceea intreb.(am incercat sa nu bag medicamente aiurea, l-am mai ameliorat cu schimburi de apa, insa daca veni vorba...)
si schimburi de apa ^^ ( la 3/4 zile )
sa moara veta daca stiam ca apare linkul daca dau quote
Dar asa o sa fuck, pt ca pana la urma si domeniul ala nu tre platit degeaba ^^
offf...Sera Omnipur ar fi cel mai indicat dar il gasesti mai greu prin petshopuri ,eventual da o comanda pe net.
nu lua neoni, sunt buni doar in card mare de minim 25/30. nu cumpara inca pesti, mai asteapta pana mai cresc acestia si ii vei identifica, astfel nu vei avea probleme si conflicte pe viitor in caz ca sunt ceva piranha
m-as baga la ceva identificare dupa aripioarele celui din dreapta, dar mai bine mai asteptam.
pai ca sa ii faci, trebuie sa fii activ, nu doar ...pasiv
Nu te numesti biker de exemplu, daca te uiti la contesturi la tv

Ontopic: Ambele filtre sunt super in paralel ^^(atat aqua pro cat si jbl)
nu cred ca merg pozele
sfaturi aleatorii: se calculeaza marimea pestelui la maturitate,nu cum il cumperi; algele se formeaza de la faptul ca acvariul inca nu e stabil si poate si programul de lumina e mare(termen lung,peste 8/10 ore); pentru inceput, incepe cu plante easy si substrat inert de 1-3 mm, nu te complica mai mult deocamdata. fa-i un upgrade la filtrare,macar un aquael turbo 1000 pana faci rost de bani pt un extern.
NU ASCULTA de sfaturile vanzatorilor din petshop,sunt vanzatori nu acvaristi,sunt pusi acolo sa faca bani nu sa iti protejeze tie portofelul sau creaturile cumparate,iar astea fiind spuse,orice vrei sa adaugi/inlaturi/modifici din acvariul tau,nu te sfii si intreaba-ne inainte.

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: