[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos

sunt cei care se vad printre molly
image

pt detalii va rog pm

multumesc
plantele s-au dat...

se poate inchide

multumesc
klauss74 atata timp cat dta esti interesat de anuntul meu postat la sectiunea donatii, consider un semn de "obraznicie' ca dta sa dai beep si sa astepti ca eu sa fiu cel care te contacteaza pt ati dona plantele.

rog un admin sa inchida acest post

nu mai este de actualitate

multumesc
donez urgent 4 plante tinere de cryptocoryne, 5 fire de egeria densa, 2 fire de Hydrocotyle leucocephala, un tenellus si un nucus

doritorul trebuie sa vina dupa ele la statia de metrou 1 decembrie 1918

telef meu este 0742410326

imi cer iertare fata de toti care mi-ati solicitat acest lucru, dar presiunea timpului nu imi permite sa trimit plantele in alte localitati

respect daca puteti intelege
donez urgent cateva fire de egeria densa
image

o cryptocoryne wendtii mititica
image

un tenellus mititel
image

si un lastar mare de nucus
image

doritorul trebuie sa se deplaseze in zona trapezului statia de metrou 1 dec 1918 dupa ora 18:50

detalii la 0742410326

multumesc
Vand Pompa de Aer Tetra modelul APS100
image
functioneaza impecabil, este silentioasa (se afla in incaperea in care imi desfasor somnul noapte de noapte), este in garantie pana in aprilie 2011, viitorului posesor ii voi inmana si certificatul de garantie.

Pretul este 37,5 Ron

Mentionez ca in acest pret se livreaza pompa impreuna cu o piatra de aer (tot tetra) si un robinet de reglaj ce se monteaza pe furtunul de aer pt a mari sau micsora fluxul de aer.

Exista posibilitatea de a trimite si in alte localitati, cu mentiunea ca eventualul cumparator va suporta costul de transport

Multumesc

multumesc, si imi cer iertare ca am uitat de acest anunt

intre timp am primit un capac MP

asa ca...

Rog un Admin sa inchida acest post.

Multumesc
pestii au un nou stapan - Andrei se numeste

sa se bucure de ei.

multumesc

multumesc
donez urmatorii pesti:

- 2 femele de gupp` proaspete mamici
image

- 2 masculi de guppy
unul tanar dar potent
image

si altul matur - tatal celui de mai sus
image

- cativa pui maricei tot de guppy

- femela de red platy - matura - proaspata mamica - arata precum cea din imagine
image

- femela de sunset platy - matura - proaspata mamica
image

- mascul sunset platy - matur
image

locatia de unde se pot ridica - la mine acasa - in zona pietei trapezului

telef: 0742410326 sau 0765878858
donez urgent 2 masculi si 4 femele de guppy (femelele au dat nastere acum 2 zile la o serie de pui)

tranzactia se poate realiza doar dupa ora 18:30 seara, zona statia metrou 1 decembrie
bine te-ai adaugat printre noi, bafta tizule si pesti sanatosi
plantele s-au dat deja

imi pare rau, nu am avut cand sa postez modificarea survenita deoarece pana s-a aprobat mesajul deja plantele aveau alt stapan

multumesc
n urma cu cateva zile am primit prin bunavointa lui Humbert o gramada de plante (tenellus si blyxa) si cum cantitatea de plante a fost mare am gandit ca asa ar fi omeneste normal sa dau si eu mai departe, deoarece sigur exista cineva care are nevoie de ele

in consecinta se dau 8-9 fire de blyxa si o mana buna de tenellus

locatia de unde se pot ridica - de la mine de acasa, in apropiere de statia de metrou 1 decembrie 1918 visavis de piata trapezului(detaliile le discutam la telefon), dupa ora 18:30 sau dimineata de la 07:30 la 07:45 - preferabil ar fi daca ar fi cineva interesat sa le ridice asta seara

doresc sa mentionez ca am rugamintea ca la un eventual feedback sa fie mentionat Humbert, nicidecum eu, deoarece el este "autorul" acestui act umanitar (ii mai multumesc inca odata pe aceasta cale lui HUmbert)

telef 0765878858 sau 0742410326
capacul s-a dat

multumesc
se poate inchide

multumesc
- pereche matura de platy sunset - exemplare frumoase - femela are 2 nasteri la activ - pret 8 ron/perechea
image

- 2 femele mature de xipho red - nu au nici o depunere la active (una dintre ele este vizibil gestanta) - pret 3,5 ron/buc
image

- 1 mascul matur de Red Platy - 3,5 ron
image

- 1 corydoras paleatus (cica cu voal) - arata aprox la fel cu cel din imaginea de mai jos - diferind un pic la nuanta, are aprox jumatate de an de cand il am
image - pret 7 ron

-1 corydoras albino - exemplar maricel - are aprox 1 an de cand este la mine - pret 10 ron
image

- 1 pui maricel de moly sunset - 1 ron
image

-2 pui mari de black molly - 1 ron/buc
image

In cazul in care cineva ii achizitioneaza pe toti pretul total va fi de 35 ron

Desi stiu ca e "aproape imposibil" preferabil ar fi ca cineva sa ii achizitioneze impreuna.
pretul scade la 30 ron

bonus ramanand doar melcii pomacea
Vand o radacina Prun (forma interesanta) avand lungimea de 37 cm si inaltimea de 22 cm

Radacina a fost tratata - super fiarta (4 zile de fierbere cu schimburi de apa) si mai apoi tinuta in apa cu sare)

Va asigur ca in realitate arata mult mai bine decat in imagini (imi cer iertare pt calitatea pozelor dar sunt facute cu ajutorul unui telefon)

image

Pretul pt ea este 38 ron.

Ca bonus la achizitionarea ei ofer 7 melci pomacea
si
6 fire de Ceratophyllum demersum

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: