[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos

va trebui sa va deplasati in zona statiei de metrou 1 decembrie 1918, sau asta seara undeva in zona delfinului
ma puteti gasi la telef 0742.410.326 -

mai adaug inca 4 maini
plantele s-au dat in aceasta seara

se poate inchide

multumesc www.acvariu.ro
se vinde urmatorul pacheţel de plante:

-blyxa - 10 plante
-pogostemon - 4 plante
-tennelus - 5 plante mari + 10 plante mici
-egeria densa - 5 fire
-Ludwigia - 2 fire
-Nucus - 1 planta maricica
-Valisneria spiralis - 1 planta
-Planta tip gazon - un mare snop (imi cer iertare ca nu stiu denumirea plantei tip gazon)
-pistia - 3 maini bune

image
image

Imi cer iertare pt calitatea pozelor dar au fost facute cu un telefon nokia.

Mentionez ca plantele sunt ale unui amic, care m-a rugat sa-l ajut in a le vinde.

Pretul pt cele mentionate mai sus este de 40 ron.

pt detalii 0742.410.326
ca timp si loc de intalnire preferabil ar fi - zona obor - colentina, dar se poate bate palma si in alte zone.
multumesc
pestii au un nou "sef" in persoana lui daman

sa-i ingrijesti sanatos si sa te bucuri de ei pe deplin

rog un admin sa inchida acest post.

multumesc
donez aproximativ 30-35 pui de black molly de diverse marimi.

pot fi contactat pe 0742410326, mi-as dori foarte tare pt ei sa ii poata lua cineva maine seara.
plantele s-au dat acusica, au ramas numai cele 2 perechi mature de vivipari, al caror pret impreuna este de 15 ron
la multi ani dle, fii binecuvantat !

rog un admin sa inchida acest post
s-a rezolvat

multumesc
Ofer spre vanzare plantele din imagine
image

printre plante se regasesc:
1 planta mare de cryptocoryne wendtii, 1 planta imensa de Echinodorus osiris, 2 plante de Nymphaea lotus red, 1 fir de Ludwigia repens 'Rubin', 10 fire de Bacopa caroliniana, 1 planta de cryptocoryne wendtii green, si 1 planta de Cryptocoryne wendtii ''brown'', 9 echinodorus tennelus, 2 tije cu multi pui de Echinodorus quadricostatus, 2 plante tinere de Echinodorus bleheri, 4 plante mai mici de Echinodorus osiris, 1 planta mica de Microsorum pteropus windelow, 1 planta mica de anubias, un echinodorus-am un lapsus la ora asta cum se numeste, 2 maini de pistia, si inca o cryptocoryne wendtii brown.

La acest pachet mai adaug o pereche de red xipho, compusa dintr-un mascul mare frumos, si o femela mai tinerica, inca o pereche matura de black molly si 3 melci pomacea.

pretul total al pachetului este 40 ron
ma puteti contacta la 0742410326 sau 0754.045.434
rog un admin sa inchida acest post.
il voi reedita adaugandu-l la sectiunea vanzari

multumesc
plantele din imagine le ofer urgent la schimb pt orice legat de acvaristica (difuzor co2, melci asasini, bile de cladophora, pesti, etc)
image

printre plante se regasesc:
1 planta mare de cryptocoryne wendtii, 1 planta imensa de Echinodorus osiris, 2 plante de Nymphaea lotus red, 1 fir de Ludwigia repens 'Rubin', 10 fire de Bacopa caroliniana, 1 planta de cryptocoryne wendtii green, si 1 planta de Cryptocoryne wendtii ''brown'', 9 echinodorus tennelus, 2 tije cu multi pui de Echinodorus quadricostatus, 2 plante tinere de Echinodorus bleheri, 4 plante mai mici de Echinodorus osiris, 1 planta mica de Microsorum pteropus windelow, 1 planta mica de anubias, si un echinodorus-am un lapsus la ora asta cum se numeste.

astept propunerile voastre pe pm sau ma puteti contacta la 0742410326 sau 0754.045.434
pompa s-a dat asta seara in zona obor

multumesc
pretul se modifica ajungand la 30 ron
se poate inchide

pestii s-au dat deja de aseara

multumesc
masculii si femelele arata exact ca cei din imagine, sunt perfect sanatosi, unele femele au dat nastere la pui, altele sunt in curs de a naste in urmatoarea perioada

image

pretul este 1 RON buc, pt cine ii i-a pe toti odata

punctul de intalnire - statia de metrou 1 decembrie 1918

telef de contact 0742410326
pestii s-au si dat.

gata am incheiat seria donatiilor, cel putin pt anul asta

multumesc
donez urgent 4 masculi de guppy cu coada rosie, 3 femele, si un mascul hibrid de endler, toti sunt exemplare mature

doritorii trebuie sa se deplaseze dupa ei pana la mine acasa (apropiere de statia de metro 1 decembrie 1918)

telef 0742410326 dupa ora 18:45

guppy sunt arondati userului daman

multumesc inca odata
Donez 2 masculi de guppy si 3 femele (toti sunt maturi)

masculii si femelele arata exact ca cei din imagine
image

image

doritorii trebuie sa vina dupa ei la mine acasa (apropiere statia metrou 1 decembrie 1918) dupa ora 18:45

ca bonus ofer si 3 melci pomacea
pestii s-au dat

multumesc

gabitza pt a nu te considera "a/al nimanui" iti pot darui si tie 2 masculi si 3/4 femele de guppy, cu conditia sa te deplasezi dupa ei maine seara dupa ora 18 la mine, aprox in apropierea statie de metrou 1 decembrie 1918

telef meu este 0765878858 sau 0742410326

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: